iPhone

Cara ngowahi ukuran JPG ing iPhone

Apa sampeyan pengin ngowahi ukuran foto sadurunge dikirim, utawa ngirim menyang web? Cara paling cepet lan paling gampang kanggo nindakake iki yaiku kanthi trabasan. Lan malah luwih cepet lan luwih gampang amarga aku wis nulis kanggo sampeyan. Sampeyan mung kudu nuduhake foto saka njero aplikasi Foto, pilih trabasan iki, lan sampeyan wis rampung. Priksa metu.

Nyilikake gambar nganggo Trabasan

Sampeyan bisa ngatur trabasan iki kanggo kabutuhan dhewe.
Sampeyan bisa ngatur trabasan iki kanggo kabutuhan dhewe.
Foto: Kultus Mac

Iki minangka trabasan sing gampang banget. Iki nampa gambar minangka input, ngowahi ukurane, banjur disimpen. Kaya sing ana ing gambar ing ndhuwur, gambar sing diasilake disimpen ing perpustakaan Foto, menyang lokasi iCloud Drive, lan disalin menyang clipboard. Sampeyan bisa (lan mbokmenawa kudu) mbusak sing ora pengin. Ing Takon Nalika Mlayu pilihan ing Ubah ukuran gambar langkah bakal pop munggah kothak dialog supaya sampeyan bisa input ukuran anyar.

Ana siji rinci liyane kanggo dicathet: Aku nambahake a Baleni karo saben loop supaya sampeyan bisa mbukak iki ing sawetara gambar bebarengan. Cukup nuduhake sepuluh gambar, contone, jalanake trabasan iki, lan kabeh bakal diowahi bebarengan. Gumantung carane asil disimpen, sampeyan bisa uga kudu milih panggonan kanggo saben. Sampeyan uga kudu milih ukuran kanggo saben.

Aku duwe trabasan siji sing ora nindakake apa-apa nanging ngowahi ukuran gambar dadi 2,000 piksel, lan disimpen ing aplikasi rakku, Yoink. Amarga aku ora kudu nggawe keputusan, mula ora ana interaksi maneh. 2,000 piksel minangka ukuran paling luweh kanggo nerbitake ing Cult of Mac.

Iki minangka trabasan sing gampang digawe sing bisa ditindakake dhewe. Gunakake gambar kanggo referensi lan tindakake.

Pilihan lanjut

Sawise mbuwang sing siji, aku tinkered sethitik karo rumus. Versi iki bakal maca jembaré foto input, lan nuduhake menyang sampeyan ing kothak dialog khusus. Iki ngidini sampeyan ngerti jembar asli, supaya sampeyan bisa nemtokake ukuran anyar kanthi luwih gampang:

Versi sing luwih rumit.
Versi sing luwih rumit.
Foto: Kultus Mac

Iki rada rumit, mula sampeyan bisa ngundhuh ing kene.

Download, duplikat (yen sampeyan nggawe pangowahan sing ngilangi kabeh) lan atur trabasan supaya cocog karo kabutuhan sampeyan. Seneng-seneng!

 

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol