iPhone

Cara miwiti maneh utawa mbusak Apple Watch sing tetep beku

Saiki Apple Watch didhukung dening chip super-cepet, sampeyan ora bakal nemoni masalah sing bisa nyebabake beku lan dadi ora responsif. Nanging bisa kedadeyan, lan yen kedadeyan, cara iki bisa mbantu sampeyan ndandani.

Umume kasus, Apple Watch mung bakal ngurutake dhewe nalika aplikasi kacilakan utawa ana gangguan langka. Bisa uga ana wektu nalika reset prasaja dibutuhake. Nalika nahan tombol daya ora nindakake apa-apa, sampeyan bisa uga kudu meksa.

Untunge kanggo sampeyan, iku proses prasaja sing mung sawetara detik, lan kabeh data bakal utuh nalika Apple Watch miwiti maneh.

Cara meksa ngreset Apple Watch

Sadurunge sampeyan meksa Apple Watch dadi "reset hard", priksa manawa "reset alus" ora bakal bisa. Tahan terus tombol sisih (sing ana ing sangisore Digital Crown) ing piranti sampeyan watara 10 detik.

Yen panggeser Power Off katon kaya biasane, hard reset ora perlu; sampeyan bisa geser kanggo mateni Apple Watch, banjur terus terus tombol sisih kanggo nguripake maneh. Yen iki ora bisa, tindakake langkah ing ngisor iki:

  1. Tahan Apple Watch tombol sisih.
  2. Tahan Apple Watch Digital Crown.
  3. Tahan tombol loro kasebut watara 10 detik nganti logo Apple katon ing layar, banjur uculake.
Apple-Watch-reset
Tahan tombol loro nganti logo Apple katon.
Gambar: Kultus Mac

Saiki tinggalake Apple Watch kanggo nindakake apa wae, lan bakal bisa digunakake maneh. Elinga yen sampeyan kudu tau meksa miwiti maneh Apple Watch (utawa piranti apa wae) sajrone nganyari piranti lunak; iki bisa nimbulaké karusakan irreparable.

Perlu mbusak?

Yen Apple Watch terus ngalami masalah lan wiwit beku kanthi rutin, sampeyan bisa uga kudu mbusak kabeh data lan nyetel maneh. Ana rong cara kanggo nindakake iki kanthi nggunakake iPhone utawa Apple Watch dhewe.

Mbusak nganggo iPhone

Mbusak nganggo iPhone iku becik amarga serep Watch digawe kanthi otomatis, lan sampeyan bisa nggunakake iki kanggo cepet mulihake kabeh app lan setelan nalika ngilangke wis rampung.

Pisanan, priksa manawa Apple Watch disambungake menyang iPhone lan cedhak, banjur tindakake langkah ing ngisor iki.

  1. Mbukak Watch app ing iPhone.
  2. ing My Watch tab, tutul Apple Watch ing sisih ndhuwur layar.
  3. Tunyuk tombol info bebarengan karo jenenge.
  4. tutul Unpair Apple Watch.
  5. tutul Nglokro kanggo konfirmasi.
Apple-Watch-mbusak
Cara paling apik kanggo mbusak yen sampeyan pengin serep anyar.

Yen sampeyan duwe Apple Watch seluler, sampeyan bakal ditakoni apa sampeyan pengin mbusak rencana seluler. Sampeyan bakal pengin tetep yen sampeyan arep nggunakake Watch yen wis disetel maneh.

Sampeyan bisa uga dijaluk ngetik sandhi Apple ID. Sawise proses unparing diwiwiti, Apple Watch bakal direset lan kabeh data bakal dibusak kanthi otomatis.

Busak nganggo Apple Watch

Yen sampeyan milih mbusak nganggo Apple Watch dhewe, sampeyan ora butuh iPhone sing cedhak, nanging sampeyan ora bakal entuk serep. Tegese sampeyan kudu nyiyapake Apple Watch saka awal yen sampeyan ora duwe serep liyane sing disimpen.

Yen sampeyan ora apa-apa, tindakake langkah iki:

  1. Mbukak Setelan app ing Apple Watch.
  2. tutul Umum banjur tutul Reset (ing ngisor dhaptar).
  3. tutul Mbusak Kabeh Konten lan Setelan.
  4. Ketik kode sandhi, banjur tutul Busak Kabeh kanggo konfirmasi.
Apple-Watch-mbusak-kabeh
Cara paling apik kanggo mbusak yen sampeyan ora duwe iPhone Handy.
Gambar: Kultus Mac

Nggawe Apple Watch

Saiki Apple Watch wis dibusak, sampeyan kudu nyetel maneh. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi mbukak Watch app ing iPhone, banjur tutul Pasang Jam Tangan Anyar.

Sampeyan bakal ditakoni apa sampeyan pengin mulihake saka serep Watch paling anyar, utawa nyiyapake saka awal. Disaranake mulihake, yaiku cara paling gampang kanggo mbalekake kabeh aplikasi, setelan, lan data.

Nanging, yen sawise mulihake saka serep sampeyan terus ngalami masalah, sampeyan bisa uga pengin nyoba mbusak Watch maneh, banjur miwiti saka ngeruk kanthi instalasi watchOS sing resik.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol