iPhone

Cara miwiti maneh Apple TV tanpa ninggalake kursi

Mungkin sampeyan kudu miwiti maneh Apple TV. Mbok menawa ana sing ora dimuat kanthi bener, utawa kabeh tumindak ora sopan. Mengkono. Apple TV mung komputer iOS liyane sawise kabeh. Lan nalika nyopot Apple TV sampeyan minangka salah sawijining pilihan sing bener, tegese mudhun saka kursi. Lan apa sing disenengi para pecinta TV tinimbang olahraga sing ora perlu? Ora apa-apa, iku apa. Semalat kanggo sampeyan, kanca kesed, sampeyan bisa miwiti maneh AppleTV nggunakake remot. Yen sampeyan bisa nemokake.

Cara miwiti maneh Apple TV

Ana telung cara resmi kanggo miwiti maneh Apple TV. Sampeyan bisa copot, kaya sing kasebut ing ndhuwur (mesthi ngenteni paling sethithik enem detik sadurunge disambungake maneh). Nanging sampeyan uga bisa njupuk pendekatan sing luwih beradab.

Pendekatan sipil nomer 1: Setelan

Cara pisanan yaiku pindhah menyang Setelan Apple TV. Path sing tepat beda-beda gumantung saka Apple TV sing sampeyan duwe. Yen Apple TV generasi kaping 3 utawa luwih lawas, banjur pindhah menyang Setelan > Umum > Wiwiti maneh kanggo miwiti maneh.

Yen sampeyan duwe Apple TV generasi kaping 4, utawa Apple TV 4K, sampeyan bakal nemokake opsi miwiti maneh ing ngisor iki. Setelan > Sistem > Wiwiti maneh

Pendekatan sipil nomer 2: Remote(s)

Siri Remote kaya iPad cilik lan cilik
Siri Remote kaya iPad cilik lan cilik.
Foto: Ste Smith/Cult of Mac

Ya, sampeyan uga kudu nggunakake remot kanggo cara sadurunge, nanging iki nggunakake remot tanpa interaksi ing layar.

Kanggo miwiti maneh Apple TV nganggo remot aluminium lawas utawa putih, penet terus Menu lan Down tombol bebarengan, nganti lampu ing Apple TV sumunar. Iku bakal miwiti maneh.

Yen sampeyan duwe Siri Remote, lan sampeyan bisa nemtokake cara kanggo nyekel, banjur pencet terus tombol tombol karo lambang layar, Lan Menu tombol bebarengan, maneh ngenteni lampu ing Apple TV kanggo kerlip sadurunge ngeculake.

Lan sampeyan wis rampung. Saiki mung lungguhan lan santai, lan ngenteni wiwitan maneh rampung. Aku nganggep sampeyan ora butuh bantuan babagan bagean proses iki. Oh, lan sampeyan ngerti yen sampeyan bisa nggunakake remot Siri kanggo mbukak botol bir? Sampeyan mbokmenawa bakal break iku, nanging sing peduli?

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol