iPhone

Cara nyiyapake Apple Watch anyar kanthi cara sing bener

Apple Watch anyar? Sugeng rawuh! Apa sampeyan entuk Seri 6 kanthi layar sing terus-terusan, utawa entuk tawaran karo Seri 3 sing isih migunani, sampeyan bisa uga mikir carane nyiyapake. Sawise kabeh, Watch ora kaya piranti Apple liyane, amarga gumantung ing iPhone, lan cara kerjane.

Sing apik yaiku, Apple wis nggawe gampang banget kanggo nggawe lan mlaku. Ayo dideleng.

Njupuk iPhone

Langkah pisanan yaiku masang Apple Watch anyar, banjur uripake kanthi mencet terus tombol sisih. Nalika urip, gawan iPhone anyar. Kaya nyetel Apple Pencil anyar utawa sepasang AirPods, iPhone bakal ndeteksi Watch anyar sampeyan, lan nampilake panel ing layar kanthi otomatis. Tutul terus ing panel iki.

Kaya nyetel iPhone anyar.
Kaya nyetel iPhone anyar.
Foto: Apple

Saiki, kaya nyetel iPhone anyar, Apple Watch bakal nuduhake animasi ing layar. Arah kamera iPhone menyang awan piksel iki lan piranti loro bakal dipasangake.

Nggawe utawa mulihake

Langkah sabanjure gumantung apa sampeyan wis tau nggunakake Apple Watch sadurunge. Yen ora, sampeyan bakal nyetel tip Watch minangka anyar. Yen wis, sampeyan uga bisa milih kanggo mulihake saka serep.

Iki uga minangka bagean ing ngendi sampeyan mlebu menyang iCloud nggunakake ID Apple.

Tambah kode sandhi

Setel sandhi.
Setel sandhi.
Foto: Apple

Kode sandhi njaga Apple Watch aman. Sampeyan ora kudu duwe, nanging yen sampeyan pengin nggunakake Apple Watch kanggo Apple Pay, sampeyan kudu. Iki uga mung praktik sing apik, nimbang sepira jumlah data biometrik sing bakal disimpen ing Watch sampeyan.

Siapake Apple Watch

Saiki, sampeyan bisa ngatur setelan sampeyan. Sawetara setelan dienggo bareng karo iPhone. "Yen sampeyan nguripake Temokake iPhone, Layanan Lokasi, Panggilan Wi-Fi, lan Diagnostik kanggo iPhone," ujare Apple, "setelan iki kanthi otomatis diuripake kanggo Apple Watch sampeyan."

Lan yen sampeyan nggunakake Siri, sampeyan uga kudu ngaktifake ing iPhone.

Tambah app lan sinkronisasi

Iki kudune ora suwe…
Iki kudune ora suwe…
Foto: Apple

We are meh ana. Bagian pungkasan yaiku milih aplikasi sing pengin diinstal ing Apple Watch. Iki diurus, kaya umume persiyapan Apple Watch, saka kenyamanan app Apple Watch ing iPhone. Sampeyan bisa milih ngirim kabeh app, utawa mung milih sing pengin diinstal. Apa wae, aplikasi kasebut bakal dikirim menyang Watch, banjur iPhone lan Watch bakal nyelarasake, nggawe manawa Watch duwe kabeh data paling anyar.

Versi paling anyar saka watchOS kalebu App Store sing dibangun, supaya sampeyan uga bisa ndownload aplikasi ing Apple Watch dhewe yen sampeyan seneng. Nanging, kita temokake luwih gampang kanggo browsing lan ngundhuh saka tampilan iPhone kang luwih gedhe.

Mlaku-mlaku

Apa sing sampeyan ngenteni? Intine Apple Watch yaiku karo sampeyan, kabeh wektu. Mlaku-mlaku, lan miwiti nutup dering kasebut. Utawa nglangi. Utawa, yen sampeyan ora ngupayakake kabeh latihan kasebut, sampeyan bisa maca pandhuan kanggo ngatur Apple Watch, saka kenyamanan kursi favorit sampeyan.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol