Android

Cara Nuduhake Persentase Baterei ing Telpon Realme

Realme minangka salah sawijining merek smartphone sing paling populer ing pasar smartphone. Realme misuwur amarga regane smartphone lan aksesoris liyane.

Ing artikel iki, kita bakal nerangake carane sampeyan bisa nuduhake persentase baterei ing telpon Realme. Iku mbantu sampeyan nglacak panggunaan baterei lan supaya sampeyan ngerti kapan kudu ngisi daya telpon.

Cara Nuduhake Persentase Baterei ing Telpon Realme

Tindakake pandhuan langkah-langkah iki kanggo nuduhake persentase baterei ing Telpon Realme:

Langkah 1. Bukak Pilihan Setelan ing Telpon Realme

Tampilake Persentase Baterei ing Telpon Realme - 1

Kaping pisanan, sampeyan kudu mbukak pilihan setelan ing telpon Realme kanthi ngeklik lambang app Setelan ing laci app. Sampeyan uga bisa mbukak setelan saka panel kabar.

Langkah 2. Menyang setelan Kabar lan Status Bar

Tampilake Persentase Baterei Telpon Realme - 2

Ing setelan, sampeyan kudu mbukak setelan Notifikasi lan Status Bar, sampeyan bisa nemokake kanthi nggulung utawa sampeyan bisa nggoleki.

Langkah 3. Bukak opsi Show Battery Persentase

Tampilake Persentase Baterei Telpon Realme - 3

Ing opsi Status Bar, sampeyan kudu mbukak opsi "Tampilake Persentase Baterei". Iku nuduhake sampeyan opsi beda kanggo milih saka.

Langkah 4. Pilih Pilihan sing Dipengini saka opsi Persentase baterei

Yen sampeyan ngeklik pilihan Tampilake Persentase Baterei, sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara pilihan sing sampeyan kudu milih pilihan sing dikarepake kanggo nuduhake persentase baterei ing telpon Realme.

Langkah 5. Saiki Telpon Realme bakal nuduhake persentase baterei ing garis status

Tampilake Persentase Baterei Telpon Realme

Tips Ngirit Baterai

  • Sampeyan bisa ngirit baterei kanthi nutup aplikasi sing ora ana gunane
  • Busak instal aplikasi sing ora ana gunane
  • Pateni Hotspot, WiFi, lan Bluetooth yen ora digunakake.
  • Nguripake Mode Ngirit Daya

Matur nuwun kanggo maca. Mugi sampeyan nemokake iku mbiyantu.

Artikel perkawis:

  1. Cara Nuduhake Persentase Baterei ing Telpon Oppo
  2. Cara Nuduhake Persentase Baterei ing Telpon Samsung
  3. Cara mateni Smart Assistant ing piranti Oppo / Realme

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol