iPhone

Carane ngurutake episode podcast supaya padha muter ing urutan tengen

Yen sampeyan miwiti podcast anyar sing pengin dirungokake wiwit wiwitan, sampeyan kudu ngganti sawetara setelan kanggo mesthekake yen aplikasi Podcast ora otomatis muter episode paling anyar dhisik.

Iku tweak prasaja sing njupuk mung sawetara menit, lan kita bakal lumaku liwat ing pandhuan langkah-langkah dening-.

Ora ana sing miwiti acara TV anyar kanthi nonton episode pungkasan, mula kenapa sampeyan bakal nindakake podcast? Nanging kanthi gawan, app Podcast Apple bakal muter episode paling anyar saka acara sadurunge liyane.

Kabar apik yaiku sampeyan bisa ngganti prilaku iki, lan sampeyan bisa nindakake kanthi basis saben podcast supaya owah-owahan ora mengaruhi podcast sing wis suwe dirungokake.

Kene carane.

Carane muter podcast ing urutan tengen

Pisanan, temokake podcast favorit (The CultCast) ing aplikasi Podcast, banjur tindakake langkah ing ngisor iki:

  1. Tunyuk pilihan (…) tombol ing kaca deskripsi podcast.
  2. tutul Setelan.
  3. ing episode bagean, milih urutan sing pengin nuduhake tartamtu iki kanggo muter. Pilih Play ing Urutan urutan yen sampeyan pengin muter acara ing urutan iku dimaksudaké kanggo krungu.
Cara ngurutake episode podcast
Gampang kaya ngono.
Gambar: Killian Bell/Cult of Mac

Iki bakal mesthekake yen sampeyan nutul tombol play kanggo podcast iki, sampeyan bakal kanthi otomatis krungu saben episode ing urutan tengen. Sampeyan ora perlu mburu episode lawas lan muter sing bener kanthi manual.

Yen iki ora bisa kanggo alesan apa wae, ana solusi liyane. Tinimbang milih Puter ing Urutan Urutan, pilih Setelan Custom. Banjur, ing ngisor Urutan Episode, pilih Paling tuwa kanggo paling anyar.

Ngontrol download sampeyan

Menu setelan iki uga menehi kontrol liwat podcast download. Iki kalebu pilihan kanggo mbusak episode kanthi otomatis sing wis dirungokake, lan mbatesi jumlah episode sing diundhuh.

Sampeyan uga bisa mateni download kabeh yen pengin. Iki ngalangi podcast njupuk ruang panyimpenan, nanging uga tegese sampeyan butuh sambungan data kanggo streaming nalika sampeyan lagi ngrungokake.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol