Wordpress

Cara Miwiti Saluran YouTube

Apa video kucing sing lucu, cara ndandani, livestream ing saluran game favorit, utawa Carpool Karaoke paling anyar, sampeyan bisa uga wis nonton video YouTube - utawa sawetara - dina iki. Nyatane, situs kasebut nduweni pangguna luwih saka rong milyar - meh siji-katelu saka internet!

Didegake ing taun 2005 ing garasi kantor, YouTube wis berkembang dadi raksasa virtual, bersaing nglawan platform sosial kontemporer lan ngetutake Google minangka mesin telusuran paling gedhe nomer loro lan situs web sing paling kerep dibukak nomer loro. Bisa dilayari ing 80 basa lan ndeleng atusan jam konten video sing diunggah saben menit.

Sanajan sampeyan dudu Chewbacca Mom utawa Justin Bieber (sing duwe YouTube kanggo matur nuwun kanggo mega-suksese), platform enggo bareng video bisa dadi cara sing cerdas kanggo nggawe lan nggunakake konten sing nambah lan nambah kesadaran merek sampeyan.

Kita bakal ujar manawa kanggo bisnis, YouTube bisnis serius.

Nanging sadurunge sampeyan mencet rekaman, takon pandhuan langkah-langkah iki kanggo miwiti saluran YouTube; kita nutupi kabeh saka peralatan kanggo engagement kanggo monetisasi.

Siap dadi bintang (video)? Wacanen.

Dadi Mitra YouTube DreamHost

Kita bakal njamin situs web sampeyan cepet, aman, lan tansah munggah supaya pengunjung dipercaya sampeyan. Rencana diwiwiti $ 2.59 / bln.

Pilih Rencana Sampeyan

Napa Nggawe Saluran YouTube?

Kita ngerti sampeyan wis entuk akeh bal ing udhara saiki, lan nggawe lan ngatur konten ing saluran YouTube kayane akeh kanggo nambah piring sampeyan wis kebak. Dadi ayo ngomong babagan kenapa saluran YouTube migunani banget kanggo bisnis sampeyan.

Kanthi wutah gedhe lan posisi sing kuat minangka salah sawijining situs web sing paling akeh diperdagangkan, YouTube nawakake merek kesempatan kanggo nambah visibilitas nalika nggawe kehadiran ing situs kasebut.

Konten sing dienggo bareng ana akeh pengaruhe keputusan tuku pelanggan: 68% pangguna YouTube nonton video kanggo mbantu nggawe keputusan tuku, lan a mayoritas wong lagi nindakake ing wiwitan lelampahan blanja. Isi sampeyan duweni potensi nggunakake akeh saka pengaruh.

Apa maneh, YouTube bisa ngakses pamirsa kanthi efektif. YouTube tekan liyane 18-taun 49 wong tuwa tinimbang siaran utawa jaringan TV kabel lan pamer-pameran siji Milyar tampilan video saben dina. Tikel kaping papat wong luwih seneng nonton video ing YouTube tinimbang ing platform media sosial, lan dheweke nindakake kanggo wektu sing suwe - rata-rata sesi nonton seluler luwih saka 40 menit.

Malah karo popularitas YouTube, mung 9% bisnis cilik wis miwiti saluran dhewe. Nalika panggunaan terus berkembang, isih ana kesempatan sing umume ora bisa digunakake kanggo bisnis kanggo nggayuh lan melu pamirsa liwat video YouTube.

Apa maneh, ana potensial kanggo nggawe konten kanggo entuk dhuwit saka YouTube, golek penghasilan mung kanthi nggawe video sing menarik. YouTuber Jagad Ryan wis majorly monetized saluran - karo 24.7 yuta pelanggan lan ndadekake $ 26 yuta saben taun. Apa kita sebutno umure wolung taun?

Iki wektu kanggo miwiti bisnis sampeyan ing YouTube. Punika langkah-langkah.

Cara Miwiti Saluran YouTube (12 Langkah)

1. Ngenali Target Panjenengan

Ayo njupuk wayahe kanggo nul ing sapa (lan apa) target sampeyan. Nindakake sawetara wong virtual ing ceruk sampeyan lan nimbang sapa sing sampeyan coba tarik. Pikirake pitakonan ing ngisor iki nalika ngenali bidang unik sing ditindakake bisnis sampeyan.

  • Apa industri sampeyan?
  • Apa genre / niche sampeyan ing industri kasebut?
  • Sapa sing nggawe target pamirsa (s)? Kenapa wong-wong mau?
  • Apa sing dikarepake lan dikarepake pamirsa target?
  • Apa masalah utawa titik nyeri sing sampeyan coba nyuda?

Jawaban kanggo pitakonan kasebut bisa mbantu sampeyan ngerti sapa sing pengin nggawe konten sampeyan - lan jinis konten sing pengin digawe.

2. Nggawe Jinis Konten

Nggawe saluran YouTube minangka kesempatan sing apik kanggo bisnis sampeyan nambah visibilitas. Dadi duwe jinis konten sing cocog kanggo pamirsa penting kanggo keterlibatan lan mbangun merek.

Sawise sampeyan nemtokake sapa target pamirsa, sampeyan bisa miwiti ngenali jinis konten sing bakal cocog karo dheweke lan nyukupi kabutuhan.

Lan aja kaku yen duwe jinis produksi video tingkat Hollywood nalika nggawe konten. Kita bakal ngrembug babagan peralatan mengko (pirsani Langkah 4), nanging saiki, elinga yen kanggo pamirsa, relevansi karo kapentingan pribadine. luwih penting tinimbang nilai produksi. Konten sing paling larang kanggo pamirsa ora mesthi konten sing didhukung dening anggaran gedhe utawa teknologi sing apik lan larang.

Ing kasunyatan, YouTube ngandika 60% saka wong-wong sing wis nonton video ing situs ing dina kepungkur disetel menyang konten sing ana hubungane karo kapentingan pribadi.

Cetha, bisnis sing wis nemtokake target pamirsa - lan nemtokake apa sing dikarepake - bakal luwih sukses, ora mung mbangun kehadiran YouTube nanging uga entuk keterlibatan lan mbangun merek.

Adhedhasar kabiasaan YouTube sampeyan dhewe, sampeyan ngerti manawa ana macem-macem jinis konten video. Mangkene dhaptar conto kanggo entuk jus konten sing mili. Coba pikirake carane sampeyan bisa adaptasi kanggo nyukupi kabutuhan pamirsa, lan sing paling penting, kepiye sampeyan bisa menehi rega.

  • How-Tos/Konten Edukasi (panelusuran YouTube iki mundhak 70% saben taun!)
  • Pitakonan
  • Sneak Peaks
  • Mbukak kothak
  • Q & As
  • Ulasan
  • Video Dina-ing-Urip
  • Wisata Virtual
  • Travelogs
  • Aspirasi/Crita
  • Tutorial (pangguna yaiku kaping telu luwih mungkin luwih seneng nonton video tutorial YouTube tinimbang maca instruksi produk)
  • Komedi ("santai" lan "rasa terhibur" yaiku ndhuwur loro alasan dhaptar pengunjung kanggo nonton konten YouTube)

(Lan elinga supaya konten sampeyan selaras karo nganyari pedoman COPPA.)

3. Carane Nggawe Channel

Saiki, ayo goleki rincian teknis - cara nggawe saluran YouTube.

Pisanan, nyiyapake Akun Google, yen sampeyan durung duwe. Iki akun sing bakal sampeyan gunakake kanggo ngatur macem-macem Akun Merek - tegese, sampeyan bisa ngalih ing antarane saluran sing beda saka siji akun YouTube.

Nalika nggawe saluran anyar, sampeyan bakal dijaluk nggawe Akun Merek. Menehi jeneng.

Nggawe akun merek.

Saluran sampeyan wis disetel! Gampang, huh? Saiki, bagean sing nyenengake: kustomisasi.

Owahi lan upload lambang saluran, gambar saluran, lan gambar cilik khusus - iki minangka cara visual sing penting kanggo nampilake merek sampeyan.

Klik ing About tab kanggo nambah katrangan saluran. Ati-ati nalika nggawe ringkesan, priksa manawa menehi ringkesan ringkes nanging polesan babagan bisnis, misi, lan produk utawa layanan sampeyan. Gunakake tembung kunci inti sing bakal mbantu para panelusur YouTube nemokake sampeyan. Kalebu info kontak lan pranala menyang platform sosial sampeyan.

Katrangan saluran YouTube.

4. Ngumpulake Gear Panjenengan

Sanajan sampeyan ora duwe peralatan canggih lan canggih, sampeyan isih bisa nggawe video YouTube sing apik banget. Mangkene carane nggunakake $$ kanggo nggawe konten sing dipoles utawa DIY adhedhasar anggaran sampeyan.

Apa sampeyan kudu:

  • kamera. Gumantung saka jinis konten sing digawe, sampeyan pengin nandur modal ing kamera sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Iki bisa uga kalebu DSLR, kamera aksi (kaya GoPro), utawa webcam. Sampeyan bisa, mesthi, nggunakake telpon yen bisa ngrekam video HQ. Nindakake riset kanggo nemokake teknologi sing paling cocog. Sadurunge syuting, priksa manawa kabeh kamera lan baterei wis diisi lan siap.
  • mikropon. Sampeyan butuh audio sing apik saliyane video sing apik. Mikropon eksternal bisa mbantu nyedhiyakake kualitas audio sing sugih kanggo ningkatake produksi video sampeyan. Yen pamirso ora krungu sampeyan, dheweke bakal cepet ngilangi konten sampeyan (kemungkinan kanggo pesaing!)
  • Tripod. Tripod minangka alat sing terjangkau sing mbantu supaya rekaman video tetep stabil (sampeyan ora pengin pamirsa dadi mumet!) Ana macem-macem jinis sing cocog karo pilihan lan kegiatan kamera, mula riset.
  • Lampu. Yen sampeyan lagi syuting ing jero ruangan utawa ing wilayah sing surem, alat cahya bisa mbantu nyedhiyakake lingkungan sing luwih apik kanggo video sing katon profesional sing nyenengake lan jelas kanthi estetis.
  • Software Editing Video. Sawise sampeyan nggawe film video, sampeyan butuh program komputer kanggo mbantu sampeyan ngowahi lan ngowahi video dadi paket sing disusun kanthi apik. Umume komputer duwe alat dhasar, nanging yen sampeyan duwe pengalaman luwih akeh lan pengin lonceng lan peluit sing luwih apik, coba upgrade menyang piranti lunak kaya Adobe Elements.

5. Syuting Video Pisanan Panjenengan

Lampu, kamera, aksi! Kanthi kabeh persiyapan peralatan, wektune kanggo nggawe film. Bisa uga mbantu nyiyapake papan crita sadurunge sampeyan nggawe film, supaya sampeyan ngerti apa sing pengin sampeyan tutup ing video lan gambar sing sampeyan butuhake. Menehi wektu akeh, lan ngrekam materi luwih akeh tinimbang sing sampeyan butuhake - bakal luwih gampang nyaring akeh cuplikan sing apik tinimbang kudu bali lan nggawe film maneh yen sampeyan wis ninggalake.

Sawise sampeyan njupuk gambar, upload menyang komputer, lan owahi nggunakake piranti lunak. Nalika nggabungake video sampeyan, sawetara tips nyunting:

  • YouTube duwe Perpustakaan Audio, sumber daya sing apik kanggo musik bebas royalti sing bisa digunakake ing video sampeyan.
  • Menehi bukaan pancing captivating. Kanthi macem-macem konten sing kudu dipilih, pengunjung butuh alesan sing nggumunake - lan tetep - kanggo nonton Panjenengan video.

6. Ngunggah Video Panjenengan

Siap kanggo nuduhake video polesan karo donya? Kanggo ngunggah video menyang YouTube, bukak saluran sampeyan banjur klik ing Unggah Video tombol (sampeyan ora bisa kantun!).

Tombol upload video YouTube.

Perlu sawetara wektu kanggo ngunggah menyang situs, dadi nalika sampeyan ngenteni, istirahat sing pantes (sampeyan ngerti, sadurunge sampeyan kudu bali kerja nyebarake kabar babagan video YouTube anyar merek-spankin'-anyar sampeyan).

7. Ngoptimalake kanggo Panelusuran

Sampeyan duwe saluran anyar sing mengkilat lan sawetara konten sing mateni. Nanging yen video sampeyan ora bisa digoleki, sampeyan ora bakal entuk lalu lintas sing dibutuhake kanggo mbangun merek lan bisnis sampeyan.

Kanggo mbantu posisi konten sampeyan kanthi rangking sing luwih apik ing mesin telusur, nggunakake tembung kunci. Gawe judhul video babagan tembung kunci sing cocog (ora ana isi tembung kunci!) Sing bakal mbantu pengunjung nemokake sampeyan. Tindakake kanthi katrangan sing informatif lan apik.

8. Nggawe Jadwal - lan Tetep Konsisten

Vlogging ora mung siji-lan-rampung. Tegese, siji video apik sing dienggo bareng ing YouTube ora cukup kanggo ningkatake bisnis sampeyan. Mesthi, iki minangka wiwitan sing apik. Nanging yen sampeyan pengin mbangun komunitas lan pasar produk utawa layanan kanthi efektif, sampeyan kudu nggawe jadwal posting sing konsisten supaya pengunjung bisa terus-terusan melu konten saka saluran sampeyan.

Nggawe tanggalan isi lan tetep.

Sampeyan uga penting kanggo nggawe struktur ing saluran sampeyan. Tinimbang mung ngunggah video kanthi sembarangan, gawe organisasi sing gampang lan intuisi kanggo navigasi pengunjung. Klompok konten sing relevan dadi bagean kanggo nggawe kerangka panuntun, lan nimbang nambahake trailer saluran kanggo menehi pirsawan babagan apa sing bakal ditemokake ing kaca sampeyan (lan kenapa dheweke kudu ngetutake sampeyan).

9. Integrasi Saluran Panjenengan

Kanggo nyebarake jangkauan sampeyan, gabungke saluran YouTube menyang situs web lan platform sosial, semat video lan nuduhake tautan ing situs sampeyan minangka bagean saka strategi pemasaran.

RKA Ink nampilake video komedi sketsa bisnis ing situs web dheweke.
Rachael Kay Albers saka RKA Ink nampilake video komedi sketsa bisnis minangka bagean penting ing situs web dheweke, ngundang pengunjung kanggo melu konten ing platform.

10. Melu karo Komunitas Panjenengan

Kanthi akeh pangguna, YouTube pancen dadi pusat sosial ing ngendi pengunjung bakal melu. Nyatane, 70% luwih akeh pangguna sing sesambungan karo panyipta lan saluran, dadi penting kanggo pangripta konten kanggo melu pamirsa.

Pengamat sing santai lan sepisan duwe potensial dadi pengikut sing seneng banget - yen bisnis bisa nyambung kanthi efektif. Carane nindakake iki? Sawetara gagasan:

  • Nanggepi komentar
  • Golek umpan balik saka pelanggan utawa pandherekipun babagan jinis konten sing pengin dideleng
  • Nuduhake konten sing digawe pangguna
  • Langganan lan melu karo akun liyane
  • Ngasilake konten sing berkualitas kanthi jadwal sing konsisten

11. Investasi ing Advertising

Malah karo tembung kunci pembunuh lan salinan sing dioptimalake, sampeyan kudu nimbang Pariwara YouTube minangka cara kanggo ngembangake saluran YouTube lan ningkatake jangkauan bisnis sampeyan. Kita wis ngrembug babagan kesempatan sing diwenehake YouTube (elinga milyar saka tampilan saben dina?), supaya ngembangake kampanye sing ramah anggaran bisa mbantu sampeyan nemokake lan nyambungake karo luwih akeh pamirsa target liwat iklan sing dipasang kanthi apik. Pemasaran YouTube pancen minangka pemasaran sing cerdas.

Pengin Nggawe Dhuwit ing YouTube?

Gabung newsletter saben wulan kanggo tips lan trik kanggo monetize ngarsane online!

Mlebu Aku

12. Analyze, Optimize, Baleni

Temenan, nalika sampeyan kerja nggawe saluran lan mbangun komunitas sampeyan, sampeyan bakal nemokake apa sing bisa ditindakake - lan apa sing ora.

Eh, iku bagéan saka proses sinau!

Nyetel lan ngapiki operasi nalika sampeyan tuwuh, terus ngoptimalake ora mung konten sampeyan, nanging cara sampeyan. YouTube Stumarang (sadurunge Creator Studio) minangka alat sing migunani kanggo mbantu sampeyan ngatur saluran lan ngakses wawasan pribadi sing bakal mbantu sampeyan tuwuh. Analisis data kanggo sinau jinis judhul video, dawa, lan jinis konten sing paling sukses. Lacak analytics YouTube (wektu nonton iku penting banget!) lan tansah golek cara kanggo nambah.

Rack Up Views ing YouTube

Lali internet mateni bintang video. Kanthi miwiti saluran YouTube, bisnis sampeyan bisa nggunakake enggo bareng video minangka sarana nggawe konten lan mbangun merek. Wektu kanggo numpak kapal.

Kita wis nutupi seluk beluk nggawe saluran YouTube, kabeh saka akun merek lan analytics nganti peralatan teknologi lan jinis konten.

Nalika sampeyan nggawe video pembunuh lan nggabungake menyang situs sampeyan, nimbang kita rencana hosting sing dituduhake. We malah kurban a plugin migrasi situs web gratis, supaya sampeyan bisa kanthi gampang pindhah menyang DreamHost lan terus nggarap keterlibatan YouTube.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol