iPhone

Carane tetep ing resolusi Taun Anyar

Sajrone mabuk esuk tanggal 1 Januari, sampeyan nulis dhaptar sing cepet-cepet sing sampeyan pikir kudu mandheg utawa setya ing 2018. Yoga luwih akeh, luwih akeh mlaku-mlaku, kurang nyopir, kurang kue, bisa uga miwiti meditasi. Mbokmenawa dhaptar iki padha karo sing sampeyan tulis ing wiwitan taun 2018.

Piye kabare? Bad, bener? Sampeyan bisa uga wis ngenteni minggu kepungkur kanthi rasa salah, lan ora ana gunane. Lan iku ora amarga sampeyan ora bisa njupuk pakulinan - Gusti ngerti sampeyan wis duwe cukup pakulinan ala sing sampeyan adept ing njaga. Ora, sampeyan mung salah nyedhaki. Lan sampeyan mbokmenawa rada kesed. Ayo ndandani, lan sinau carane nggawe garis-garis sing menang

Langkah siji: Aja tuku peralatan

Langkah siji saka kegiatan anyar yaiku online lan priksa peralatan apa sing kudu sampeyan tuku kanggo nindakake. Iki ngrasa kaya sampeyan nindakake apa-apa, nanging sampeyan ora. Blanja celana yoga anyar ora padha karo yoga.

Kajaba iku, iku mbuwang dhuwit. Ora ana cara sampeyan ngerti peralatan apa sing sampeyan butuhake nganti sampeyan ngerti luwih akeh babagan kegiatan kasebut.

Aja kuwatir babagan peralatan - iki gangguan.
Aja kuwatir babagan peralatan - iki gangguan.
Foto: Charlie Sorrel/Cult of Mac

Sing jarene, sampeyan butuh peralatan. Sampeyan ora bisa mlaku nganggo sandal jepit utawa sepatu kantor. Sampeyan butuh matras yoga kanggo nindakake yoga. Yen sampeyan pengin sinau gitar, sampeyan kudu gitar. Ing kasus iki, mung tuku apa wae sing WireCutter ngandhani sing paling apik kanggo umume wong, lan lali. Yen sampeyan tetep nganggo, sampeyan bisa menehi hadiah kanthi peralatan sing luwih apik. Kajaba iku, sampeyan bakal ngerti luwih akeh babagan kabutuhan sampeyan.

Gampangna wae

Bagean iki bisa uga diarani "miwiti alon," Yen tugas sampeyan "mandheg ngombé," sing gedhe banget, lan abstrak banget. Coba aja ngombe nganti akhir minggu, contone. Pecah tugas dadi potongan sing bisa ditindakake. Iku luwih apik kanggo njupuk kurang siji sendok gula ing warung saka iku kanggo nyerah gula.

Apple Watch bakal ngelingake sampeyan supaya pindhah. Apple Watch bakal ngelingake sampeyan supaya pindhah.

Yen tugas sampeyan yaiku "miwiti mlaku," mula rintangan paling gedhe sampeyan bisa uga ganti dadi kabeh peralatan mlaku, nggawe dhaptar lagu sing sampurna, lan ninggalake omah. Nanging, mung mlaku satus yard nalika sampeyan lagi mlaku-mlaku (priksa manawa sampeyan nganggo sepatu olahraga, dudu sandal jepit). Banjur satus yard liyane. Muga-muga sampeyan ora kringet banget, lan sampeyan bakal miwiti kebiasaan.

Kajaba iku, aja ndhaptar dadi anggota gym kanthi pangarep-arep bakal menehi motivasi kanggo terus. Motivasi kudu teka saka sampeyan, kaya sing diarani hippies. Coba mbayar kanggo sesi individu kanggo miwiti. Yen gym/panggonan yoga/dojo kung-fu ora ngidini sampeyan nindakake iki, pilih sing beda.

Titik ing kene yaiku mbusak alangan kanggo miwiti. Regime meditasi saben jam saben dina bakal suwene sedina. Yen sampeyan bisa nyepetake sawetara sesi 20 menit, mula sampeyan bakal nggawe kabiasaan, lan bakal nindakake sesi suwene jam.

Njaluk saran lan bantuan

Njaluk bantuan tenan bisa mbantu. Njaluk bantuan tenan bisa mbantu.

Iki gumantung ing kegiatan, nanging njaluk sawetara saran yen perlu. Contone, mung amarga mlaku ora mbutuhake peralatan khusus, ora ateges sampeyan mung bisa miwiti. Coba sing lan sampeyan bakal enggal nemokake dhewe ciloko. Takon kula carane aku ngerti.

Takon kanca sing mlayu. Mungkasi ngrokok? Mikir babagan klompok dhukungan.

Count karo Streaks

Streaks ngidini sampeyan ngetung apa wae, lan ngowahi dadi pirang-pirang dina.
Streaks ngidini sampeyan ngetung apa wae, lan ngowahi dadi pirang-pirang dina.
Foto: Streak

Saiki kita tekan bagean sing wis sampeyan tunggu - aplikasi. Salah siji cara sing apik kanggo tetep karo soko yaiku ngetung. Etung langkah sampeyan, lan etung kalori, lan sampeyan wis ana ing dalan kanggo slimming mudhun. IPhone duwe pedometer sing dibangun - sampeyan mung kudu ngaktifake.

Kajaba iku, iOS dilengkapi Screen Time, kabeh persiyapan sing ngidini sampeyan ngetung sepira wektu sampeyan nggunakake ing aplikasi. Sampeyan bisa malah nyetel watesan.

Nanging dina iki aku nyaranake Streaks, app kanggo nelusuri lan nglumpukake, uga, apa wae. Streak ngitung apa wae sing dikarepake. Langkah-langkah, gelas banyu, mlaku-mlaku, dina tanpa rokok. Sampeyan bisa nyetel kanggo nglacak nomer apa wae, banjur ndeleng asil ing grafik, tabel, lan grafik. Iki uga nggabungake karo aplikasi Kesehatan ing iPhone, supaya bisa, umpamane, nyelarasake karo pedometer sing dibangun.

Nalika Streaks ora bakal nindakake latihan utawa olah raga kanggo sampeyan, garis-garis sing terus-terusan bisa dadi motivator sing kuat. Cukup takon sapa wae sing nggunakake aplikasi Pedometer kanggo nggayuh target 10,000 langkah saben dinane.

Alat liyane sing apik yaiku Apple Watch. Iki minangka tracker kegiatan sing nggumunake, ngidini sampeyan olahraga log, uga ngukur gerakan sampeyan lan njaluk sampeyan metu saka bokong. Graham Bower kita duwe cara sing apik kanggo nggunakake Apple Watch kanggo mlaku lan dadi pas.

Streaks

price: $ 4.99

download: Streaks saka App Store (iOS)

Disiapake kanggo kerja jangka panjang

Ora ana sing bakal gampang. Njaluk pakulinan iku kerja keras. Sampeyan kudu bener mlaku. Yen sampeyan sinau alat musik, sampeyan kudu latihan meh saben dina. Lan angel. Kanthi gym, sampeyan bakal langsung ngrasakake asil. Nanging kanthi, ngomong, sinau gitar, bakal njupuk wektu suwe tanpa ganjaran. Iku angel. Susah tenan. Pancen nggumunake yen sapa wae bisa main alat musik kanthi apik.

Sampeyan kudu nikmati proses kasebut. Nyetel gol cilik. Tansah tampilan dawa ing atine, nanging konsentrasi ing dina-dina. Yen sampeyan mbandhingake dhewe karo wong liya, utawa karo masa depan fantasi, sampeyan bakal gagal. Yen sampeyan bisa mbandhingake kahanan sampeyan ing wulan kepungkur, sampeyan bakal luwih apik.

Pancen angel ditampa manawa prekara-prekara kasebut bisa suwe, nalika kita wis biasa karo kepuasan cepet, kiriman Amazon ing dina sing padha, lan Uber. Nanging sampeyan kudu nampa, lan malah ngrangkul. Seneng kasunyatan sing sampeyan miwiti ing lelampahan dawa. Siapke kanggo nikmati owah-owahan sing bakal katon ing dalan.

Sing muni kaya hippy gobbledygook, nanging ing kasus iki bener. Trik paling apik mung bakal miwiti sampeyan ing dalan anyar. Sampeyan kudu nggawe lan nerusake.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol