Android

Kepiye cara nyoba HarmonyOS Public Beta?

Saiki sampeyan bisa nyoba HarmonyOS Public Beta. Huawei wis siyap kanggo diluncurake HarmonyOS sawise larangan kasebut. Padha pungkasanipun dirilis ing HarmonyOS ing 2. Juni Aku pangarepan dhuwur saka Huawei, nanging padha ora manggon nganti pangarepan sing. Otoritas Android ngandika ing laporan sing HarmonyOS Sejatine tiron saka Android 10 karo EMUI lan sawetara njiwet. Dheweke nemokake manawa HarmonyOS nggunakake kode lan komponen Android.

Huawei ngluncurake HarmonyOS tanggal 2 Juni. Bakal dikirim menyang telpon Huawei enggal. Kita wis ngirim dhaptar piranti sing bakal entuk HarmonyOS sawise rilis awal.

Ing artikel iki, kita bakal nuntun sampeyan nyoba HarmonyOS Public Beta. HarmonyOS BETA saiki pungkasane dirilis ing China kanggo tes Umum. Ayo goleki Kepiye sampeyan bisa nyoba HarmonyOS Public Beta.

Tutorial ing Short
  • Kudu duwe Model Cina saka Huawei
  • Instal Aplikasi Huawei Kula
  • Ngundhuh lan Instal HarmonyOS Public Beta

Kepiye cara nyoba HarmonyOS Public Beta?

Kanggo nyoba HarmonyOS Public Beta, sampeyan kudu duwe ing ngisor iki. Iki minangka prasyarat kanggo nguji HarmonyOS Public Beta:

  1. Model Cina saka Huawei Phone
  2. Aplikasi Huaweiku
  3. Sambungan Internet: Data Seluler utawa Wi-Fi

HarmonyOS Public Beta bisa diinstal yen sampeyan duwe telpon Huawei model Cina. Yen sampeyan duwe telpon Huawei model Cina, sampeyan bisa pindhah.

Pisanan, sampeyan kudu nginstal My Huawei App. Sampeyan bisa ndownload aplikasi My Huawei saka toko App sing disenengi. Sawise nginstal My Huawei App, sampeyan kudu miwiti app. Yen piranti didhukung, sampeyan bakal entuk pilihan kanggo nginstal HarmonyOS sing anyar.

HarmonyOS Public Beta

HarmonyOS Public Beta
Screenshot dening Teme

Sawise nutul pilihan kanggo nginstal HarmonyOS Public Beta, sampeyan bakal dialihake menyang kaca Update Software, ngendi sampeyan bisa ngundhuh lan Instal HarmonyOS Public Beta.

Ukuran awal HarmonyOS udakara 3GB, lan miturut changelog, dheweke wis nambah gerakan geser lan pusat kontrol ing rilis Beta Umum. Aku ngarep-arep yen HarmonyOS bakal dadi gamechanger nanging saiki, iku mung salinan Android. Nanging, muga-muga Huawei ngrungokake umpan balik kasebut lan nyoba nambah OS kanthi nganyari sing bakal teka ing mangsa ngarep. Driji nyabrang.


Muga-muga sampeyan nemokake artikel iki migunani, yen sampeyan nindakake, mangga barengake ing media sosial. Takon pitakonan sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki lan umpan balik tansah ditampa. Tindakake kita ing Twitter kanggo kabar paling anyar lan nganyari babagan OS Android lan Google.

Yen sampeyan minangka tipper utawa leaker, sampeyan bisa nuduhake bocor utawa tip karo kita kanthi ngirim email menyang droidmazeteam@gmail.com utawa care@qdient.com. Kita bakal menehi kredit kanthi bener kanggo karya utawa temuan sampeyan, mula kalebu media sosial utawa situs web apa wae ing email sampeyan. Matur nuwun kanggo maca artikel.

Artikel perkawis:

  • HarmonyOS diluncurake tanggal 2 Juni, smartphone kasebut bakal entuk luwih dhisik
  • Tag ing endi wae, OnePlus ngluncurake OnePlusTag sawise Apple lan Samsung
  • Cara Ngganti Wallpaper Chat ing Sinyal
  • Samsung nawakake kupon diskon 10,000 menang kanggo pangisi daya asli kanggo sing wis pre-order seri S21
  • Samsung Galaxy A22 5G diluncurake ing India katon ing situs web sertifikasi BIS

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol