iPhone

Cara ngapiki 3D Tutul, fitur sing ditresnani Apple katon bakal mateni

Apple bisa uga ora siyap kanggo euthanize 3D Touch. Pandanganku iku tetep, ora digatekake lan ora ditresnani, ing salawas-lawase. Kaya Dashboard ing macOS. (Ya, Dashboard isih ana.)

Iki bakal dadi isin, amarga 3D Touch pancen minangka tambahan banget kanggo piranti layar demek. Iku uga cukup tweakable. Mangkene carane nyetel cara kerjane, lan - yen sampeyan sengit banget - carane mateni 3-D Touch kabeh.

3D Tutul uga duwe setelan

Kepala menyang Umum > Aksesibilitas > Tutul 3-D, lan deleng pilihan sampeyan:

Kustomisasi Tutul 3D ing kene.
Kustomisasi Tutul 3D ing kene.
Foto: Kultus Mac

Ing sisih ndhuwur ana saklar utama. Ganti iki lan sampeyan ora bakal bisa seneng / kudu nandhang 3D Tutul. Nanging sanajan sampeyan sok-sok nesu amarga macem-macem opsi muncul "kanthi acak," sampeyan bisa uga nimbang ninggalake.

Yen Tutul 3D diaktifake yen sampeyan ora pengin, ana telung perkara sing bisa ditindakake. 1. Pateni kabeh, kaya bocah enom sulky. 2. Mungkasi mencet supaya peduli hard ing iPhone. Dudu remot TV sing batre entek. Utawa 3. Nyetel sensitivitas Tutul 3D.

Cara nyetel sensitivitas 3D-Touch

Kaya sing sampeyan deleng ing gambar, 3D Touch nduweni telung tingkat sensitivitas. Cahya, Sedheng, lan Teguh. Coba langsung ing layar pilihan. Cukup pindhah saklar, banjur pencet ing foto kanggo njaluk Ndeleng lan pop.

Aku saiki wis mine disetel kanggo Firm. Aku seneng 3D Tutul, nanging aku uga ora sengaja ngintip link ing Safari nalika aku pengin menu kontekstual katon supaya aku bisa nuduhake link kasebut. Aku bakal luwih seneng yen sampeyan bisa nemtokake penet 3-D Tutul kanggo mbukak sheet nuduhake, nanging iki workaround prayoga kanggo kula.

Aku sing Apple bakal tetep tutul 3-D watara. Sawetara wong nunjukake iPhone XR minangka bukti bakal mati - XR nggunakake interpretasi piranti lunak sing dawa lan pinter kanggo niru tutul 3-D kanthi layar sing ora sensitif tekanan. Iki diarani Haptic Touch.

Nanging yen Apple pengin mateni 3-D Touch, kenapa keganggu ngetrapake kanthi cara anyar iki? Lan kenapa nggawa menyang iPad kabeh? Mungkin layar sing sensitif tekanan bakal ilang, lan 3-D Touch bakal dileksanakake minangka Haptic Touch, nanging ora dadi masalah. Anggere fungsi inti isih ana, aku bakal seneng.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol