Wordpress

Cara Nganyari Tulisan Blog Lawas Supaya Konten Sampeyan Seger

Aku mung arep mbuwang iki metu ana: dealing with old content on your website has a lot more in common with clean out sock drawer than you'd think.

Ya, kaos kaki. Rungokna aku.

Ora ana sing pengin ngresiki laci kaos kaki, lan nalika sampeyan lagi procrastinating, kaos kaki sing lawas, bolong-bolong, mambu, numpuk, njupuk real estate sing larang regane. Minangka stinkers njupuk luwih akeh papan, dadi luwih angel kanggo nemokake kaos kaki anyar sing sampeyan pengin nganggo.

Yen sampeyan duwe tanggal materi clunking munggah website, iku ora gampang kanggo wong kanggo nemokake kiriman anyar sing pengin pamer. Kaya sethithik reresik spring lunga adoh, sampeyan pengin nindakake sing padha kanggo situs web sampeyan. Ora kaya sing dikarepake, lan entuk bathi kaping sepuluh.

Sampeyan wis rampung kerja keras kanggo miwiti blog sampeyan. Saiki sinau kenapa sampeyan kudu njaga konten sampeyan seger - lan apa sing kudu ditindakake karo kiriman lawas kasebut.

Apa Aku Perlu Nggoleki Konten Blog Lawas?  

Jawaban iki gedhe "ya". Blogging dudu kegiatan sing disetel lan dilalekake!

"Blog sampeyan minangka refleksi saka perusahaan sampeyan," ujare Kathryn Marr, pendiri pemasaran digital lan perusahaan pangembangan web, Kreatip Gading Biru. "Iki nuduhake yen sampeyan duwe kawruh babagan industri sampeyan, nyedhiyakake informasi sing penting supaya para klien potensial kasengsem, lan minangka salah sawijining kunci kanggo strategi Search Engine Optimization (SEO) sing sukses. Dadi, yen sampeyan wis suwe ora ngeposake lan yen konten sampeyan wis lawas utawa ora bener, mula sampeyan ora bisa nggunakake alat sing larang banget. Kajaba iku, gumantung saka situs sampeyan, bisa nyebabake rangking mesin telusuran lan kewajiban potensial.

Bayangake yen ana wong sing nemokake situs sampeyan lan ngeklik kiriman lawas sing kebak informasi lawas utawa, luwih elek, kesalahan gramatikal. Yawis! Apa sampeyan mikir yen pengunjung bakal njupuk situs sampeyan - lan duweni potensi bisnis sampeyan - kanthi serius sawise iku?

Yen ana wong sing nemokake nomer utawa statistik sing ora bener maneh, dheweke bisa uga nganggep sampeyan ora ngerti babagan industri sampeyan, utawa sampeyan ora peduli karo informasi sing diwenehake menyang klien potensial.

"Panganggo Internet mindhah cepet,"Says Phil Weaver, CMO saka Sukses sinau. "Asring dheweke bisa mlebu ing kiriman saka pitakon telusuran lan ora ngerti yen kiriman kasebut wis lawas banget. Yen kiriman kasebut ora akurat maneh, iki bisa uga nggambarake perusahaan kasebut. Masalah iki bisa digedhekake yen kiriman entuk akeh lalu lintas mesin telusur, alon-alon ngrusak reputasi perusahaan. Kiriman sing ora akurat sing entuk lalu lintas bisa ngrusak gambar perusahaan ing pikirane pengunjung menyang kaca kasebut. Iki bisa dadi masalah sing mengaruhi perusahaan kanggo wektu sing suwe, ngrusak citra perusahaan tanpa sababe ditemokake.

Alasan liyane kanggo nganyari situs sampeyan ajeg iku kiriman lawas bisa dadi ala kanggo SEO. "Google seneng ndeleng sejarah konten sing apik lan konsisten, mula, ing pirang-pirang cara, kiriman blog lawas migunani kanggo SEO, yen berkualitas tinggi, relevan, lan dioptimalake kanthi apik," ujare Marr. "Nanging, ana telung skenario sing kiriman lawas bisa ngrusak sampeyan."

  1. Yen blog sampeyan wis lawas lan wis suwe ora dianyari, Google bakal ndeleng tanggal-tanggal penerbitan kasebut lan nyurung sampeyan menyang ngisor asil panelusuran. Pramila nganyari kiriman lawas kasebut lan nulis sing anyar kanthi konsisten minangka kunci.
  2. Kiriman lawas sampeyan bisa dioptimalake kanggo standar SEO lawas sing saiki duwe denda sing ana gandhengane. Contone, sadurunge 2011, isi tembung kunci - sing nambahake akeh tembung kunci ing konten sampeyan - disaranake, nanging saiki dadi praktik sing ala lan bisa nyebabake penalti Google.
  3. Kanthi kiriman lawas, sampeyan bisa uga wis nyoba rangking kanggo macem-macem tembung kunci. Nanging, Google mung bisa nampilake akeh kaca situs lan kiriman ing sawetara kaca paling dhuwur ing mesin telusur, sing bisa nggawe luwih angel kanggo kiriman sing cocog lan ditargetake kanthi apik.

Kajaba iku, nganyari konten minangka strategi blogging sing luwih larang tinimbang nggawe konten anyar kanthi terus-terusan.

"Nggawe konten minangka sumber daya banget-proses intensif, "ujare Weaver. "Saben kiriman lawas kudu dianggep minangka aset bisnis. Kaya aset bisnis, kiriman lawas kudu dijaga supaya entuk manfaat maksimal saka aset kasebut. "

A kesalahan umum iku wong mikir isi liyane padha duwe munggah ing situs, luwih apik, mulane padha ora mbayar manungsa waé kanggo kiriman lawas. Nanging sing sejatine, mesthine kudu dadi kualitas tinimbang kuantitas.

"Ana mitos pemasaran konten sing kaya mangkene: Kirim sekerep sampeyan bisa entuk lalu lintas luwih akeh," ujare Camilla Hallstrom, konsultan pemasaran konten ing Pengaruh Kanthi Isi. "Mesthi, blog kaya ngono bisa uga wis kerja limang taun kepungkur, lan ya, bisa uga isih bisa digunakake nganti saiki. Nanging aturan kualitas. Wong luwih akeh melu konten sing berkualitas, lan iki minangka cara paling apik kanggo nggawe merek sing disenengi. Sawise kabeh, ana akeh gangguan online. Cara mung kanggo ngadeg metu iku kanggo nggawe soko worth ngrawat. Lan mulane nganyari konten penting banget. Kualitas mbutuhake wektu, lan siji-sijine cara kanggo mesthekake kabeh konten sampeyan paling apik yaiku fokus ing konten sing luwih cilik.

Blog Sampeyan Njaluk Hosting Paling Apik

Nganyari otomatis DreamPress lan pertahanan keamanan sing kuwat ngilangi manajemen server supaya sampeyan bisa fokus nggawe konten sing apik.

Priksa metu Plans

Sepira Kerep Sampeyan Perlu Nganyari Konten?

Jawaban bisa beda-beda miturut jinis blogger sampeyan lan sifat situs sampeyan, nanging aturan jempol sing apik yaiku nindakake review lengkap saben taun.

"Aku nyaranake manajer konten nyoba ngrampungake audit konten lengkap setaun, yen katalog sampeyan ora jero ewu artikel," ujare Sam Warren, direktur pemasaran ing RankPay. "Sing luwih gedhe katalog sampeyan, luwih akeh sampeyan pengin ngembangake proses nganyari nganyari tinimbang njupuk pendekatan adhedhasar proyek."

Yen industri sampeyan kompetitif, obah kanthi cepet, utawa kerep duwe inovasi, mesthine sampeyan kudu nganyari konten luwih asring kanggo menehi keunggulan - utamane ing industri kayata hukum, keuangan, lan pemasaran.

“Kenapa? Mikir babagan carane sampeyan nggunakake Google utawa mesin telusur liyane, "ujare Hallstrom. "Yen sampeyan nggoleki apa wae, sampeyan duwe akeh pilihan, mula sampeyan kudu mutusake judhul sing arep diklik. Iku akeh luwih seneng sampeyan bakal ngeklik apa sing wis diterbitake utawa dianyari bubar tinimbang sing pungkasan dianyari patang taun kepungkur. Lan yen sampeyan duwe judhul kaya 'Komputer 7 Paling Apik (Edisi 2018),' iku luwih menarik tinimbang judhul umum kaya 'Komputer 7 Paling Apik' amarga luwih spesifik kanggo sampeyan minangka pangguna.

Uga, yen ana terobosan sing signifikan, inovasi utawa sing padha, Hallstrom nyaranake nganyari konten sampeyan sajrone wulan ngarep utawa luwih.

Kepiye Sampeyan Pilih Kiriman sing arep Dianyari?

Nalika nganyari kiriman bisa uga katon kaya akeh pakaryan kanggo sampeyan, pikirake wektu lan usaha sing wis sampeyan lakoni ing konten sampeyan. Kadhangkala mung sawetara tweak teks utawa gambar anyar sing sampeyan butuhake kanggo nggawe kiriman lawas anyar lan relevan maneh. Mangkene carane mutusake apa sing kudu diowahi.

Ukur Analytics

"Sampeyan bisa uga duwe luwih saka sawetara kiriman blog ing situs sampeyan, lan yen ngono, ora ana gunane kanggo nganyari kabeh konten kanthi rutin," ujare Hallstrom. "Nanging, priksa analytics sampeyan sapisan (paling ora saben 12 sasi) kanggo ngenali konten sing paling dhuwur." Tegese isi sing entuk lalu lintas, konten sing bisa entuk lalu lintas ing mangsa ngarep, lan konten sing dikonversi.

Sampeyan bisa mriksa iki nganggo alat kaya Google Analytics; Priksa manawa sampeyan nambahake konversi menyang analytics sing sampeyan lacak. Sampeyan bakal pengin nganyari kiriman sing wis peringkat dhuwur ing Google kanggo mesthekake sampeyan njaga posisi sampeyan, kiriman sing cedhak karo peringkat dhuwur (amarga mung sawetara njiwet sing dianyari bisa nambah posisi) lan kiriman sing nate entuk perhatian akeh. media sosial - amarga lagi ora seger lan relevan, padha ora dienggo bareng maneh.

Riset Industri Panjenengan

Luangkan wektu kanggo ndeleng apa sing anyar ing lapangan sampeyan. Kabar apa wae bisa uga kudu diupdate konten sampeyan. "Banjur, riset kompetisi sampeyan," ujare Hallstrom. "Apa konten anyar wis diterbitake sing ngluwihi sampeyan ing Google?"

Nggolek tips khusus kanggo pamirsa tartamtu? Kita wis nulis pandhuan kanggo macem-macem ceruk blog:

  • Carane Miwiti Blog Panganan Dhewe
  • Carane Miwiti Blog Fotografi
  • Carane Miwiti Blog Fitness

Priksa Metrik Panganggo Panjenengan

Deleng carane wong sesambungan karo konten sampeyan, kalebu sepira suwene wektu ing kaca, tingkat bouncing, tingkat klik-tayang, lan tingkat konversi. Informasi iki bisa ditemokake liwat Google Analytics. Yen keterlibatan sampeyan kurang, ana update sing bisa ditindakake kanggo nambah. Uga, priksa komentar pangguna kanggo ndeleng apa wong duwe pitakon babagan konten sampeyan — sampeyan pengin nambah jawaban kanggo refresh sampeyan. "Sampeyan uga bisa nggunakake metrik pangguna kanggo nambah konversi sampeyan," ujare Hallstrom. "Yen konten sampeyan ora ngowahi kaya sing dikarepake, metrik iki bakal mbantu sampeyan ngerti sebabe lan apa sing bisa ditindakake kanggo nambah."

Nindakake Analisis SEO

Priksa manawa SEO sampeyan paling anyar kanthi mriksa analytics tembung kunci kanggo mesthekake sampeyan nggunakake tembung kunci sing bener amarga kabiasaan telusuran bisa owah saka wektu. "Wawasan sing sampeyan entuk saka metrik pangguna bakal mbantu sampeyan nemtokake manawa konten sampeyan kudu dioptimalake kanggo keterlibatan," ujare Hallstrom. "Elinga, iki minangka metrik penting kanggo Google! Gunakake Google Search Console kanggo ndeleng tembung kunci apa sing digunakake wong kanggo nemokake konten sampeyan lan mriksa tingkat klik-tayang sampeyan. Metrik iki bisa nemtokake manawa judhul SEO sampeyan butuh nganyari.

Apa Cara Paling Apik kanggo Nganyari Kiriman Lawas?

Ora saben refresh padha. Sawetara bakal mbutuhake ngangkat sing luwih abot tinimbang liyane, lan nggunakake informasi sing ditemokake sajrone riset kanggo mbantu sampeyan nemtokake persis kaya apa owah-owahan kasebut.

"Gunakake wawasan sing sampeyan entuk kanggo nambah judhul, teks, lan gambar," Marr ngandika. "Contone, bisa uga ana data anyar sing bisa digunakake kanggo kalebu ing grafik? Nganyari SEO lan nambah pengalaman pangguna, yen bisa. Sampeyan pengin kiriman sampeyan duwe informasi sing akurat, dioptimalake kanthi strategis kanggo tembung kunci tartamtu, lan ngemot foto sing cocog. Saben kiriman kudu duwe peran ing strategi pemasaran sakabèhé, lan nyegerake supaya pas karo strategi sampeyan bisa nggawe luwih larang.

Elinga pendekatan iki kanggo daur ulang konten lawas:

  • Ganti kiriman lawas dadi infografis. "Gunakake konten lan statistik saka kiriman blog sampeyan kanggo nggawe infografis visual sing gampang dimangerteni," coklat ngandika. "Iki apik kanggo ngasilake lalu lintas organik liwat saham sosial - utamane ing platform kaya Pinterest - lan kanggo nyedhiyakake informasi sampeyan kanthi cepet."
  • Entuk kanyatan anyar. Nganyari kiriman lawas kanthi informasi anyar, kayata statistik lan warta saiki. Tambah rincian sing relevan sing bisa uga ora ana nalika kiriman asli digawe.
  • Refresh kanggo sosial. "Yen pancen apik banget ing media sosial, mula sing umume ditindakake yaiku ndeleng kiriman kasebut lan ndeleng kepiye carane bisa nambah," ujare Weaver. "Apa sumber daya isih seger? Apa ana liyane sing bisa kita tambahake? Apa informasi luwih lengkap wis ditemokake ing wektu iki? Apa telpon kita tumindak apik? Apa kita duwe timbal lan kicker sing kuwat? Kita nindakake kabeh sing bisa kanggo nambah artikel kasebut, banjur kita kirim maneh. Lan aja lali kanggo promosi maneh.
  • Nggawe "paling apik" kiriman. Coba iki versi album paling hits. Iki minangka cara kanggo nggolongake koleksi kiriman lawas lan nggawe dheweke rumangsa seger maneh, lan bisa uga ana apa wae saka 'Tips Pemasaran 20 Top Kita' utawa 'Cara Ngatur Kiriman Bunga Paling Apik ing 2017.'
  • Film video kanggo artikel lawas. "Iki kerjane apik banget kanggo tutorial, resep, lan jinis kiriman sing padha," Marr ngandika. "Film video sing maca maca babagan apa sing diterangake ing postingan blog. Banjur, enggo bareng ing akun media sosial lan tambahake menyang kiriman lawas kanggo keterlibatan liyane.
  • Nggawe dandanan mini. "Yen informasi sing apik, nanging ora nindakake kanthi apik, mula kita ndeleng judhul lan gambar sing ditampilake," ujare Weaver. "Kita bakal nulis maneh judhul lan ngganti gambar kasebut." Sampeyan bakal kaget apa prabédan iki bisa nggawe. Gambar sing menarik lan bisa diklik ora mung nggawe artikel luwih visual - nanging uga luwih bisa dituduhake ing media sosial.
  • Aktifake potongan sugih ing blog sampeyan. "Iki nyedhiyakake informasi tambahan sing bakal ditampilake ing mesin telusur kaya review, informasi penulis, lan liya-liyane," ujare Marr.

Nganyari Kiriman Blog Lawas kanggo Ngapikake SEO

Kiriman lawas sing wis dianyari bisa uga larang kaya kiriman anyar. "Konsisten, kiriman berkualitas tinggi kritis kanggo strategi SEO apik," Marr ngandika. "Ngoptimalake tembung kunci sing spesifik, strategis, nambah tag alt menyang gambar, lan nambah dawa lan kualitas konten bisa dadi cara sing dawa kanggo nggawe rangking konten kasebut. Sampeyan uga bisa nggunakake kiriman evergreen lawas kanggo ngarahake lalu lintas liwat media sosial lan marketing email.

Nggunakake alat kunci, kayata Ahrefs or Buzzsumo, Warren nyaranake ndeleng carane lanskap tembung kunci wis owah kanggo saben isi.

"Mungkin tembung kunci asli sampeyan wis ilang volume sing signifikan, utawa bisa uga ana pesaing sing mlebu lan nggawe sing luwih apik tinimbang potongan asli sampeyan," ujare. "Apa wae panyebabe, mesthine kudu ngupayakake kanggo ngenali tembung kunci sing paling njanjeni yen konten lawas bisa pangkat lan banjur tindakake."

Cara liya kanggo ngedongkrak SEO yaiku nambah dawa kiriman, nambahake deskripsi lan judhul meta sing dioptimalake, ngindhari praktik SEO sing wis kadaluwarsa kaya isi tembung kunci, ngubungake menyang kiriman sing gegandhengan sing bisa ditemokake para pamirsa sing menarik lan migunani, lan nambah gambar sing menarik lan nyetel tag alt. mesin telusur lan aksesibilitas.

Mesthine, nalika SEO penting kanggo nyopir lalu lintas blog, sampeyan uga pengin fokus ing keterlibatan.

"Kanggo mesthekake yen isi sampeyan bisa narik kawigaten, kudu larang regane, lan sing paling kerep, tegese sampeyan kudu nulis konten sing dawa supaya sampeyan duwe ruang kanggo nyakup kabeh sing pengin diomongake," ujare Hallstrom. .

"Konten sampeyan kudu gampang diwaca lan diwaca - tembung sing prasaja, ukara sing cendhak, lan paragraf sing cendhak," dheweke nambah. "Pesthekake sampeyan nawakake pengalaman pangguna sing apik tenan. Iku sing nggawe Google seneng ora preduli kaping pirang-pirang ngganti algoritma.

Aja Lali "Tweet" Horn Panjenengan

Sawise konten lawas-anyar-maneh sampeyan dianyari, wektune kanggo promosi. "Kiriman lawas bisa ngarahake lalu lintas anyar kanthi nglebokake jadwal promosi sing padha karo kiriman anyar," ujare Weaver. "Kajaba iku, pranala enggo bareng sosial sing wis nuduhake saham saka go-around pungkasan katon apik kanggo pengunjung anyar lan bisa uga nyebabake luwih akeh saham.

Cara promosi konten sing wis seger gumantung banget karo saluran sing sampeyan gunakake. Kanggo media sosial, biasane cocog kanggo promosi kanthi cara sing padha promosi konten anyar. Amarga pamirsa media sosial sampeyan terus ganti, mula akeh pengikut sampeyan ora ndeleng kiriman kasebut nalika sepisanan.

Kanggo wong liya sing ndeleng, mesthine dheweke wis lali utawa samar-samar ngelingi lan seneng melu konten kasebut maneh.

Kanggo dhaptar email, luwih becik mung ngirim menyang pelanggan sing durung mbukak email sing promosi konten kasebut. Lan gumantung saka desain situs sampeyan, sampeyan bisa push isi sing diowahi menyang kaca ngarep maneh.

Cara liya kanggo nyebarake tembung? Mangkene saran Marr:

  • Link menyang kiriman blog lawas ing kiriman blog anyar.
  • Tekan menyang blogger lan influencer sing bisa uga gelem nuduhake kiriman sampeyan karo pamirsa.
  • Link menyang kiriman ing kiriman tamu sing sampeyan tulis kanggo situs liyane.
  • Promosi crita minangka "kanthi konten anyar!" utawa "saiki dianyari!" ing sosial.
  • Gawe kiriman "paling apik" sing nyorot kiriman lawas sing dikategorikake.

Apa anyar utawa lawas, sampeyan mesthi pengin narik lalu lintas sing bener, supaya target pamirsa. "Kanggo mesthekake isi sampeyan narik kawigaten pamirsa target, sampeyan kudu mriksa analytics lan takon dhewe: 'Kepiye carane wong nemokake kontenku?'" ujare Hallstrom. "Yen sampeyan ngerteni manawa akeh pengunjung situs nemokake konten sampeyan ing Google, sampeyan bakal pengin mriksa tembung kunci sing digunakake. Yen tembung kunci kasebut ora relevan karo produk lan layanan sampeyan, sampeyan bisa uga pengin nambah SEO sampeyan. Utawa, mungkin sampeyan entuk lalu lintas saka situs media sosial kaya Twitter, nanging pamirsa nongkrong ing Pinterest. Banjur, sampeyan bisa nganyari kanggo narik kawigaten pangguna Pinterest, supaya ngoptimalake gambar lan nyalin kanggo Pinterest.

Kepiye Sampeyan Bisa Nyedhiyakake Kiriman Blog Sampeyan Urip Luwih Luwih?

 Ana sawetara trik perdagangan supaya ora kudu nganyari konten kanthi asring. "Yen sampeyan nggawe konten evergreen wiwit wiwitan, sampeyan ora perlu kuwatir babagan nganyari," ujare Hallstrom. "Pesthekake isi sampeyan ing isi paling apik ing topik sampeyan. Deleng konten sing wis ana. Kepiye carane sampeyan bisa nggawe sing luwih apik?"

Kanggo mbantu konten luwih suwe, aja kirim utawa konten musiman kanthi relevansi wektu sing cendhak. "Pikirake apa sing bakal diwaca wong sajrone limang taun," ujare Marr. "Gawe wektu kanggo nggawe konten berkualitas tinggi sing bakal sampeyan banggaake taun-taun kepungkur."

Nanging pungkasane, Warren menehi saran supaya ora nyoba nggawe kiriman sampeyan ing salawas-lawase.

"Asring, pas wektune lan saiki karo konten sampeyan bakal mbantu. Sampeyan bisa nyoba mbusak referensi budaya populer, tanggal, lan liyane kanggo ndawakake umur beting. Nanging aja nyuda pengaruh potensial konten sampeyan saiki kanthi pangarep-arep supaya ora nyegerake mengko.

Cara liya kanggo nimbang yaiku nyedhaki saka sudut pandang pengunjung menyang situs sampeyan. "Sanajan akeh pamilik situs ngrasa yen nganyari isi blog minangka gangguan, bisa uga duwe ROI sing dhuwur banget," ujare Weaver. "Pamilik situs nganggep konten minangka warta lawas, nanging kanggo pengunjung situs, konten kasebut anyar."

Lan nalika bisa uga katon kaya mbusak kiriman lawas minangka solusi cepet, pikirake maneh. "Penting yen sampeyan ngati-ati banget nalika mbusak kiriman blog lawas amarga bisa mengaruhi peringkat mesin telusuran sampeyan," ujare Marr.

"Sampeyan kudu nimbang mbusak kiriman blog lawas yen ora relevan maneh utawa ora bisa ditrapake, kiriman kasebut ngasilake lalu lintas sing sithik banget utawa duwe tanggapan negatif, layanan utawa produk sampeyan diganti lan kiriman blog babagan penawaran lawas," dheweke ngandika. Nanging, umume, paling apik kanggo nggunakake maneh lan nganyari konten kasebut. Aja mung mbusak kiriman blog kanggo mbusak. Nduweni alasan sing apik, didhukung dening riset, kanggo mbusak kiriman kasebut.

Menehi Blog Lawas Sawetara Trik Anyar

Apa sampeyan butuh bantuan kanggo nemokake target pamirsa, nggawe strategi media sosial sing cocog, utawa nyiyapake buletin, kita bisa mbantu! Langganan ringkesan saben wulan supaya sampeyan ora bakal kantun artikel.

Mlebu Aku

Filosofi kasebut kudu ditrapake kanggo cara sampeyan nyedhaki kabeh konten ing situs sampeyan.

"Salah sawijining perkara paling gedhe sing bisa dakkandhakake yaiku koordinasi kabeh owah-owahan kiriman blog sampeyan kanthi strategi situs web sing umum," ujare Marr. "Lan yen sampeyan nggunakake maneh kiriman, lakoni kanthi cara sing cocog karo rencana bisnis sampeyan. Contone, video bisa uga ora narik kawigaten para pamirsa, nanging infografis bisa uga apik banget!

Muga-muga, akeh tunjangan saka kiriman lawas sing nyegerake bakal ngyakinake sampeyan yen ngresiki laci kaos kaki sampeyan ora dadi ala.

Kaya sampeyan ora kudu tuku kaos kaki anyar, sampeyan uga ora kudu nggawe konten anyar. "Nanging, sampeyan mesthekake isi sing wis ana sing paling apik saka sing paling apik,"Hallstrom. "Mbutuhake sawetara karya ing ngarep, nanging sampeyan bakal entuk ganjaran kanggo taun-taun sing bakal teka."

Saiki sampeyan duwe rencana kanggo nyegerake konten, ayo deleng layanan hosting sampeyan.

Rekomendasi # 1: DreamPress, sing paling utama solusi hosting WordPress sing dikelola. Kanthi nganyari otomatis lan pertahanan keamanan sing kuat, DreamPress njupuk manajemen server saka tangan sampeyan supaya sampeyan bisa fokus ing apa sing paling penting: nggawe konten sing apik sing ngarahake lalu lintas. Sinau luwih lengkap babagan pilihan sampeyan dina iki!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol