Android

Carane nggunakake Coding C Android App

Coding C iku populer banget lan kudu nggunakake aplikasi Android kanggo mahasiswa Ilmu Komputer. Iku app Android banget prasaja lan minimal kanggo ngumpulake program C. Ayo ngerti carane nggunakake Coding C Android app.

Ing tutorial iki, aku bakal nerangake kabeh babagan carane nggunakake Coding C Android App.

Carane nggunakake Coding C Android App?

Tindakake langkah iki kanggo nggunakake Coding C Android App:

Langkah 1: Instal Aplikasi Coding C

Kaping pisanan, Instal Aplikasi Coding C saka Play Store ing telpon Android sampeyan.

Langkah 2: Bukak Aplikasi Coding C

Sawise nginstal aplikasi Coding C, sampeyan kudu mbukak / mbukak aplikasi kasebut supaya bisa miwiti nulis program C pisanan sampeyan.

Langkah 3: Tulis Program C ing Coding C Android App

Sawise mbukak aplikasi Coding C Android, sampeyan kudu nulis Program C ing aplikasi Android Coding C, sing pengin dikompilasi lan entuk output program kasebut.

Langkah 4: Jalanake Program C ing Coding C

Sawise nulis program, priksa manawa kabeh wis sampurna lan ora ana ";" ana ing kono. Sawise, sampeyan wis rampung, mung klik RUN kanggo mbukak Program C ing Coding C Android App. Iku bakal miwiti ngumpulake program lan banjur nampilake output ing Terminal kaya jendhela.

Carane Simpen Program C ing Coding C Android App

Kanggo nyimpen Program C ing Coding C Android App, tindakake langkah iki:

Langkah 1: Bukak Menu ing Coding C App

Langkah 2: Pilih Simpen pilihan saka Menu

Langkah 3: Ketik jeneng kanggo Program C

Langkah 4: Klik Ok kanggo nyimpen Program C

Kanthi gawan, app nyimpen program C ing folder Downloads kanthi format file .c.

Carane Mbukak Program C ing Coding C Android App

Kanggo mbukak Program C sing ana ing aplikasi Coding C Android, sampeyan kudu tindakake langkah iki:

Langkah 1: Bukak Coding C App

Langkah 2: Bukak Menu ing Coding C App

Langkah 3: Pilih opsi Bukak ing Menu

Langkah 4: Pilih File saka File Manager

Langkah 5: C Program File dibukak ing C Coding App

Saiki, sampeyan bisa ngumpulake lan mbukak file Program C sing dibukak.

Muga-muga tutorial iki mbantu sampeyan nggunakake aplikasi Coding C. ana pitakonan? Selehake ing bagean komentar ing ngisor iki. Matur nuwun kanggo maca.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol