Wordpress

Cara Nggunakake Konten Interaktif ing Situs WordPress

Dina iki, pamilik situs web ngadhepi tantangan sing angel. Saiki luwih akeh pangguna njaluk situs sing menarik, intuisi, lan Interaktif.

Kajaba iku, sampeyan bisa uga saingan karo situs web sing wis dirancang nggunakake sumber daya dolar paling dhuwur.

Lan ora mung babagan penampilan. Ide iki kanggo nggawe pengalaman pangguna sing paling apik sing bisa nggawe pangguna melu. Pungkasane, tujuane yaiku supaya pengunjung bisa mangsuli telpon kanggo tumindak.

Untunge, ana pirang-pirang plugin lan tema kanggo mbantu nggawe situs web profesional lan menarik sing nduweni fungsi sing dikarepake.

Saiki wektune kanggo ngunggahake barang-barang, lan nyatane. Sampeyan bisa nindakake kanthi nambah konten interaktif menyang situs WordPress sampeyan. Ana sawetara alasan gedhe kanggo nindakake iku. Contone, konten interaktif nampa 4-5 kaping tampilan kaca minangka konten statis. Uga bisa mimpin kanggo konversi 2X.

Tansah maca kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan macem-macem bentuk konten interaktif, lan carane bisa nambah keterlibatan ing situs sampeyan.

Rating pangguna lan Survei

Rating pangguna lan survey bisa dadi wangun konten interaktif sing paling gampang. Yen sampeyan nimbang nilai input kasebut, iki ngasilake investasi sing gedhe banget.

Coba pikirake nalika sampeyan ngaktifake sistem rating, pelanggan bisa menehi umpan balik langsung babagan produk, konten sing diterbitake, lan pengalaman sesambungan karo merek sampeyan.

Rating bisa teka ing wangun prasaja jempol munggah utawa jempol mudhun, Bintang, utawa sistem ngetung. Ana sawetara plugin testimonial sing kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Sawise sampeyan nemtokake sistem rating sing dikarepake lan milih plugin sing bener, sampeyan bisa nyelehake ing ngendi wae. Sistem rating bisa ditambahake menyang kaca produk, ing pungkasan proses checkout, sanajan ing pop-up sing katon nalika pangguna metu saka situs web sampeyan.

Sampeyan malah bisa nambah skala Likert yen sampeyan kepengin weruh panemu wong babagan produk, layanan, lan pengalaman ing skala sing wis ditemtokake.

Mrikso

Sanajan kadhang-kadhang katon konyol, kuis populer banget. Apa kita kabeh wis ngeklik kuis sing ditemokake ing feed Facebook kita?

Situs web kaya Buzzfeed dadi populer amarga macem-macem kuis sing nyenengake lan nyenengake sing ditawakake.

Ajak wong kanggo njupuk kuis ing situs sampeyan, lan sampeyan kanthi otomatis entuk kombinasi gaib saka keterlibatan + wektu sing ditindakake ing kaca kasebut.

Sing penting yaiku kanggo mesthekake yen kuis sing sampeyan tawarake nyenengake, relevan, lan gampang ditindakake. Yen sampeyan bisa nindakake, nambah kuis menyang situs WP sampeyan bisa:

  • Ningkatake keterlibatan.
  • Ngapikake peringkat SEO lan SERP.
  • Tambah dhaptar pelanggan.
  • Ngidini sampeyan ngumpulake informasi kontak penting.
  • Nyedhiyakake wawasan babagan kabutuhan lan pilihan pelanggan.

Nanging, yen sampeyan arep nggunakake kuis kanggo ngumpulake informasi utawa langganan langganan, sampeyan kudu nggunakake tutul entheng. Yen pelanggan ora entuk nilai utawa hiburan sing signifikan saka kuis, dheweke bakal rumangsa dimanipulasi yen sampeyan nyoba meksa email metu saka dheweke.

Yen sampeyan njaluk informasi kontak utawa langganan kanggo mbukak asil kuis, nulis telpon milutaken tumindak sing nuduhake nilai sing bakal ditampa.

Yen sampeyan arep ngleksanakake kuis sing nggunakake akeh gambar, sampeyan bisa uga kudu nimbang kinerja lan papan. Sampeyan bakal kelangan kabeh keuntungan saka kuis yen situs sampeyan bisa nyusup nyoba ngatur kabeh visual kasebut.

Coba tambahake optimasi gambar uga jaringan pangiriman konten (CDN). Iki bakal mbantu ngimbangi kinerja apa wae sing dialami situs sampeyan.

Pangguna Chat

Sawetara situs web dirancang kanggo wektu keterlibatan sing relatif singkat. Pengunjung bisa teka kanggo nelusuri produk, lan bisa uga tuku. Mangkono uga, dheweke bisa nemokake informasi sethithik, banjur nerusake dina.

Situs web liyane dirancang kanggo keterlibatan sing luwih suwe lan luwih akeh. Nalika pengunjung ndharat ing situs kasebut, dheweke bisa maca artikel, nonton video, utawa nggunakake wektu sing luwih suwe kanggo nggunakake konten sing sampeyan tawarake. Yen situs web sampeyan kalebu ing kategori pungkasan, utawa sampeyan pengin, tambahake plugin obrolan pangguna.

Obrolan pangguna yaiku obrolan kanggo ngidini pangguna bisa sesambungan karo siji liyane. Kanthi fungsi sing bener, dheweke kudu bisa melu obrolan umum, nampa kabar pesen, melu olahpesen pribadi, utawa nggunakake obrolan grup. Akeh plugin malah ngidini pangguna nggawe kamar obrolan grup.

Mesthi, yen sampeyan nambahake pilihan iki, sampeyan tanggung jawab kanggo moderat obrolan kasebut. Goleki plugin sing menehi kemampuan kanggo nindakake kanthi gampang. Luwih becik milih opsi sing ngidini sampeyan ngatur tampilan lingkungan obrolan.

Aja ragu-ragu nggunakake plugin chatting kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing luwih apik. Sampeyan bisa nggunakake chatting langsung kanggo lumaku pelanggan liwat masalah sing lagi ngalami, utawa njawab pitakonan sing gegandhengan karo produk.

Coba nggawe kamar chatting khusus kanggo macem-macem topik lan produk. Iki bisa uga nyengkuyung pangguna daya kanggo melu luwih akeh amarga duwe kesempatan kanggo nuduhake kawruh.

Tanggalan Interaktif

Dina iki, pelanggan luwih seneng pilihan layanan mandiri. Yen sampeyan nggawe janjian kanthi rutin, utawa gawe jadwal acara, coba nambahake tanggalan interaktif menyang situs web sampeyan. Iki bakal ngidini pengunjung nyetel janjian, ndeleng acara sing bakal teka, lan ngganti janjian sadurunge.

Kaya umume fungsi sing pengin ditambahake menyang situs web, ana plugin WordPress sing bakal mbantu nggawe, ngatur, lan nerbitake tanggalan pesenan ing situs sampeyan.

Kaya sing dikarepake, ana plugin sing bisa mbantu sampeyan nindakake iki. Cukup gampang kanggo nyiyapake tanggalan khusus sing bakal bisa digunakake karo situs sing wis ana lan nduweni fungsi sing dibutuhake. 

Ing ngisor iki sawetara perkara sing kudu digoleki:

  • Desain sing ramah mobile
  • Kapabilitas slot wektu sing bisa disesuaikan miturut jam kerja sampeyan.
  • Kabar email utawa teks otomatis.
  • Integrasi karo database WordPress utawa Google Calendar.
  • Proteksi marang pesenan pindho.
  • Kemampuan kanggo nolak pesenan.
  • Proteksi sing dibangun saka spam utawa pesenan massal saka Bot.

Konten sing Digunakake Panganggo

Konten sing digawe pangguna minangka alat keterlibatan sing kuat. Wong seneng nuduhake gambar, crita, utawa mung pikirane karo wong liya. Menehi panggonan kanggo nindakake, lan sampeyan manawa kanggo ndeleng engagement positif. Iki minangka cara sing apik kanggo nambah interaksi karo situs web lan njamin pengunjung bali.

Frank Hamilton minangka spesialis pemasaran konten ing TrustMyPaper. Dheweke ujar, "Ana manfaat liyane kanggo konten sing digawe pangguna. Yen sampeyan bisa njaluk pengunjung kanggo nuduhake gambar, crita, testimoni, utawa review babagan produk sampeyan, sampeyan mbangun kredibilitas. Iku amarga pelanggan cenderung ngandelake lan ngandelake pengalaman konsumen liyane tinimbang iklan utawa dodolan.

Yen ana sing bakal nguntungake situs sampeyan, coba prioritasake fitur ing ngisor iki:

  • Kemampuan sing dibangun kanggo mriksa kiriman sadurunge dikirim.
  • Mlebet lan captcha kanggo tujuan keamanan.
  • Tandha email nalika kiriman anyar diajukake.
  • Formulir langganan kanthi informasi kontak pangguna.
  • Kemampuan kanggo nambah tag lan judhul kanthi gampang menyang kiriman anyar.

Iki minangka cara sing apik kanggo nambah konten anyar menyang situs nalika sampeyan sibuk banget karo tugase. Elinga yen saben sampeyan nambah konten anyar, crawler situs web bakal ngindeks maneh kaca web sampeyan sing bisa ningkatake SEO. 

final Pikiran

Yen sampeyan pengin nambah konten interaktif menyang situs web sampeyan, mula gampang. Pangembang WordPress wis nggawe macem-macem plugin lan alat sing ngidini sampeyan nindakake iki kanthi gampang.

Gunakake sawetara jinis konten sing kadhaptar ing ndhuwur kanggo nambah lalu lintas lan keterlibatan. Sampeyan bisa uga ndeleng dodolan mundhak. Iki minangka upaya sing sithik, ganjaran sing dhuwur yaiku kanggo njamin situs web sampeyan tetep kompetitif.

Pengarang Bio: Donald Fomby minangka panulis lan editor lepas sing nggawe akeh konten kanggo Disertasi Tertinggi. Dheweke nulis babagan macem-macem topik nanging asring spesialis ing marketing lan optimasi situs web. Yen ana wektu luang, dheweke seneng masak kanggo kanca lan kulawarga.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol