Wordpress

Cara Nggunakake Printful kanggo Adol Kaos lan Swag Liyane karo WooCommerce

Nggawe keputusan kanggo mlumpat menyang e-commerce bisa medeni. Ana akeh faktor sing kudu ditimbang, kalebu carane sampeyan arep nggawe toko online lan ngirim produk sampeyan. Sampeyan uga kudu nganggep biaya saben tugas kasebut lan golek cara kanggo ngatur budget.

Yen sampeyan kasengsem adol produk kayata kaos lan 'swag' liyane sing nyenengake Cetak lan WooCommerce ing situs WordPress bisa nylametake sampeyan akeh ngelu. Kanthi menehi sampeyan keluwesan lan nyediakake cara sing efektif biaya kanggo nyetak on-demand, kombinasi saka rong platform kasebut nggawe adol produk sampeyan gampang.

Ing artikel iki, kita bakal njelajah sawetara alasan sampeyan bisa nimbang adol kaos lan barang promosi online lan ngrembug babagan mupangat kanggo nindakake karo Printful lan WooCommerce. Banjur kita bakal nuduhake sampeyan carane miwiti platform kasebut. Ayo nyilem langsung!

Napa Sade Swag Bisa Dadi Gerakan Pemasaran Cerdas kanggo Merek Sampeyan

Nemokake cara kanggo promosi merek sampeyan minangka proses sing terus-terusan. Sing luwih maneka warna lan kreatif sampeyan bisa entuk karo marketing, luwih akeh sampeyan bisa sukses lan nambah basis pelanggan. Kanthi ujar kasebut, sampeyan ora pengin mbuwang anggaran winates kanggo kampanye promosi sing ora bisa digunakake.

Sade swag wis bukti keuntungan lan ngidini sampeyan nggawe luwih kreatif babagan marketing sampeyan. Jinis produk iki bisa nambah pangenalan merek amarga wong sing nganggo utawa nggunakake bakal promosi merek sampeyan kanthi meh ora ana biaya kanggo sampeyan. Apa maneh, iku umume strategi sing efektif banget.

Kaos sing nampilake macem-macem bahan merek.

Sampeyan bisa ngowahi meh kabeh sing bisa dilebokake merek sampeyan dadi swag. T-shirt minangka pilihan umum, kaya tank top, hoodies, lan topi. Produk apa wae sing bisa dianggo pelanggan sampeyan cocog kanggo promosi merek sampeyan. Produk kasebut cenderung katon dening wong liya, lan para pelanggan bakal nyetujui merek sampeyan kanthi mung nganggo.

Nanging, ana akeh pilihan liyane kanggo swag. Tote bag, tas ransel, lan kasus telpon kabeh menehi kesempatan kanggo pamer merek. Pelanggan ora seneng nggawa cangkir kopi, poster, andhuk, utawa bantal, nanging bisa uga ninggalake barang kasebut ing omah utawa kantor sing bakal dideleng dening pengunjung.

Dheweke bisa uga menehi produk kasebut minangka hadiah, sing uga nyebar babagan merek sampeyan. Luwih akeh produk sing metu ing donya kanthi jeneng merek lan/utawa gambar kasebut, luwih apik. Sampeyan mung kudu golek cara kanggo njaluk swag menyang tangan sampeyan target pamirsa.

Milih Alat sing Tengen kanggo Adol Swag Online

Nemtokake carane nggawe, nyimpen, adol, lan ngirim produk sampeyan minangka tugas sing serius. Swag biasane biaya-efektif banget, nanging milih bisnis sing salah kanggo partner bisa nyebabake biaya luwih akeh tinimbang sing dikarepake. Kajaba iku, yen sampeyan kudu pindhah menyang perusahaan sing beda-beda kanggo nemokake kabeh layanan sing sampeyan butuhake, mesthi bakal angel kanggo anggaran sampeyan. Cetak ngatasi masalah iki kanggo sampeyan.

Kaca Ngarep Printful.

Sampeyan bisa nambah merek menyang macem-macem produk sing ditawakake platform iki, lan layanan print-on-demand tegese sampeyan ora kudu mbayar kanggo panyimpenan yen sampeyan ora pengin. Printful malah nangani pengiriman lan ngirim produk ing a kothak putih-label dadi katon kaya-kaya teka saka sampeyan.

Printful terintegrasi kanthi apik karo macem-macem platform e-commerce, kalebu WooCommerce. WooCommerce minangka plugin e-commerce sing apik banget kanggo pangguna WordPress sing pengin mbukak toko online dhewe. Iku bisa disesuaikan lan fleksibel supaya sampeyan bisa nggunakake kanggo cocog karo kabutuhan tartamtu. Sampeyan duwe kontrol lengkap babagan konten lan produk, lan sampeyan ora kudu mbayar ragad kanggo nggunakake.

Cara Nggunakake Printful kanggo Adol Kaos lan Swag karo WooCommerce (Ing 4 Langkah)

Printful lan WooCommerce nggawe gampang kanggo miwiti adol produk kanthi online. Yen sampeyan duwe branding sampeyan siap kanggo pindhah, sampeyan bisa nyiyapake situs e-commerce kanggo kaos lan swag mung patang langkah.

Langkah 1: Nggawe WordPress lan WooCommerce

Yen sampeyan durung duwe situs WordPress, langkah pertama iki bakal dadi paling akeh wektu. Sampeyan bakal pisanan kudu nggawe situs web anyar, sing kalebu entuk lan ndhaptar jeneng domain lan nemokake panyedhiya lan rencana hosting. kita DreamHost Shared Unlimited lan WooCommerce Hosting plans pilihan ngalangi kanggo jinis situs iki.

Sawise sampeyan wis kedhaftar jeneng domain lan akun hosting, Sampeyan bisa nginstal WordPress. Amarga WordPress minangka platform sing fleksibel, ana akeh pilihan kustomisasi, tema, lan plugin sing bisa uga pengin dideleng kanggo nambah fungsionalitas lan gaya menyang situs sampeyan. Nanging saiki, kita mung bakal fokus ing alat sing sampeyan butuhake kanggo nyiyapake toko.

Cara paling cepet kanggo nambah WooCommerce menyang situs WordPress sampeyan yaiku kanthi navigasi menyang Plugins ing sidebar dashboard admin WordPress sampeyan. Sampeyan bisa milih Tambah New saka menu, banjur goleki "WooCommerce."

Plugin WooCommerce kanthi tombol Aktifake.

Sawise sampeyan nemokake, klik ing nginstal tombol. Nalika instalasi rampung, pilih Aktifake. Kanthi mangkono, sampeyan wis nambahake WooCommerce menyang situs WordPress sampeyan.

Njaluk Swag Panjenengan Online

Adol apa wae, ing endi wae, kapan wae ing platform eCommerce paling gedhe ing donya. Rencana hosting WooCommerce sing dioptimalake diwiwiti ing 16.95 / bln

Pilih Rencana Sampeyan

Langkah 2: Konfigurasi Setelan WooCommerce

Sawise sampeyan ngaktifake WooCommerce, sampeyan kudu ngatur setelan sawijining. Informasi sing sampeyan lebokake ing kene bakal penting kanggo nampa pembayaran, nampilake produk, lan ngaktifake prilaku pelanggan kayata nggawe akun lan proses checkout.

Tab Produk setelan WooCommerce.

Utamane, sampeyan pengin nggawe manawa setelan ing ngisor iki ditindakake:

  • ing Umum tab, nambah informasi lokasi, ngaktifake tarif tax lan petungan, lan pilih itungan.
  • ing Products tab, nemtokake kaca sing bakal nampilake item sampeyan, nyetel pangukuran, lan ngaktifake utawa mateni ulasan pelanggan.
  • ing pembayaran tab, nemtokake cara pembayaran (s).
  • ing Akun & Privasi tab, ngatur proses checkout lan nggawe akun, ngatur kabijakan privasi, lan nemtokake setelan panyimpenan data.
  • ing Email tab, nyiyapake kabar email saka WooCommerce kanggo pelanggan.

Penting kanggo dicathet, amarga Printful nangani pengiriman, sampeyan ora perlu kuwatir babagan konfigurasi setelan kasebut ing WooCommerce.

Sampeyan uga kudu ngerti manawa kanggo nggabungake Printful lan WooCommerce, sampeyan kudu ngaktifake API REST warisan. Sampeyan bisa nemokake opsi iki ing Linuwih tab, kanthi milih API warisan.

Setelan API WooCommerce Legacy ing tab Lanjut.

Centhang kothak kanggo ngaktifake fitur kasebut, lan simpen pangowahan sampeyan. Banjur, sampeyan siyap nerusake menyang tahap sabanjure.

Langkah 3: Integrasi WooCommerce lan Printful

Kanthi WooCommerce siap, sampeyan saiki bisa nggabungake karo Printful. Bali menyang kaca plugin lan goleki "Printful." Banjur instal lan aktifake plugin resmi.

Plugin Integrasi Printful kanggo WooCommerce.

Sabanjure, pilih anyar Cetak pilihan saka sidebar dashboard admin WordPress. Klik ing Sambungake tombol.

Teks Alt: Kaca Sambungake menyang Printful.

Sampeyan bakal dijaluk nyetujoni sambungan Printful menyang WooCommerce. Sawise sampeyan milih Ditampa, sampeyan bakal dialihake supaya sampeyan bisa mlebu utawa nggawe akun Printful.

Yen wis rampung, klik tombol kanggo konfirmasi sambungan sampeyan. Iki bakal nyelarasake akun Printful sampeyan karo toko WooCommerce sampeyan.

Langkah 4: Nggawe lan Rega Produk Sampeyan

Saiki akun Printful sampeyan wis terintegrasi karo situs web sampeyan, sampeyan bisa miwiti ngisi toko kanthi swag. Kanggo nindakake iku, pilih saka Produk Printful liwat WordPress utawa akun Printful sampeyan. Banjur, upload desain kanggo t-shirt utawa swag, lan posisi iku kaya sing dikarepake.

Sampeyan uga bisa nambah informasi babagan ukuran lan warna produk sampeyan bakal didol, lan ing wilayah ngendi produk kasebut bakal dikirim.

Kaos anyar digawe nganggo Printful.

Printful uga ngidini sampeyan nggawe mockups, yaiku gambar produk sing bakal ditampilake kanggo pelanggan sampeyan.

Pilihan gaya mockup Printful.

Pilih gambar sing disenengi, banjur pindhah menyang deskripsi produk. Ing kene sampeyan bisa nambah judhul produk, rincian babagan item, lan grafik ukuran yen cocog.

Yen sampeyan wis rampung nyiyapake produk lan mutusake carane bakal ditampilake, wektune kanggo ngomong babagan dhuwit. Sampeyan ora kudu nindakake matematika kanggo ngerteni sepira regane kanggo nggawe produk lan sepira sampeyan kudu mbayar kanggo entuk bathi. Printful ngurus kabeh kanggo sampeyan kalkulator bathi sawijining.

Kalkulator bathi Printful.

Pungkasan, priksa manawa setelan visibilitas produk sampeyan ora disetel Didhelikake, supaya produk sampeyan bakal katon ing toko sampeyan, ing asil panelusuran, utawa loro-lorone. Banjur pilih Kirim menyang Toko.

Yen sampeyan duwe swag liyane kanggo nggawe, sampeyan bisa nambah produk liyane dening tindakake proses padha kanggo saben. Banjur sampeyan siyap miwiti adol, lan Printful wis disetel kanggo ngirim produk menyang pelanggan!

Entuk Kaos Swag kanggo Didol?

Apa sampeyan butuh bantuan kanggo nemokake target pamirsa, nggawe strategi media sosial, utawa nyiyapake buletin, kita bisa mbantu promosi situs web sampeyan! Langganan ringkesan saben wulan supaya sampeyan ora bakal kantun artikel.

Mlebu Aku

Situs Swag

Adol t-shirt lan swag liyane ing situs web sampeyan minangka cara sing cerdas kanggo promosi merek sampeyan. Begjanipun, kombinasi saka Cetak lan WooCommerce minangka cara sing fleksibel lan hemat biaya kanggo nampilake produk sing disesuaikan lan dikirim menyang pelanggan.

Apa sampeyan duwe pitakon babagan nggunakake Printful lan WooCommerce kanthi efektif? Sambungake karo kita ing Twitter or Facebook lan ayo padha ngerti!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol