iPhone

Cara nggunakake trabasan Command Q kanggo metu saka aplikasi ing iPad [tip Pro]

Pro-tip-4 Yen sampeyan wis nate ngentekake wektu ing macOS, sampeyan bakal nyoba nggunakake trabasan keyboard Command + Q sing wis dikenal kanggo metu saka aplikasi ing iPad - mung yen ora ana apa-apa. Nanging sampeyan ora nggunakake kanthi bener.

Ana trik sing ngidini sampeyan nggunakake trabasan iki kanggo nutup aplikasi iPadOS kanthi cepet, lan ing tip pro iki, kita bakal nuduhake sampeyan carane.

Trabasan keyboard dirancang kanggo nggawe urip kita luwih gampang. Dheweke bisa nulungi sampeyan navigasi ing aplikasi, micu fungsi umum, lan liya-liyane. Nanging uga bisa mbingungake.

Yen sampeyan kerep nggunakake macem-macem piranti Apple, kayata Mac lan iPad, sampeyan bakal nemokake manawa ora kabeh trabasan keyboard sing digunakake ing desktop bisa digunakake kaya sing dikarepake ing iPadOS.

Salah sijine yaiku Command + Q, sing, ora kaya ing macOS, ora bisa digunakake kanggo metu saka aplikasi lan bali menyang layar Ngarep ing iPad. Nanging, ana cara liya kanggo nggunakake aplikasi kasebut kanggo nutup aplikasi iPadOS.

Cara nggunakake trabasan Command + Q ing iPadOS

Pisanan, sampeyan kudu mbukak Command + Tab app switcher, banjur nutup app saka ing kono. Tindakake langkah iki:

  1. Tahana Perintah (Cmd) tombol, banjur pencet tombol Tab tombol kanggo mbukak switcher app.
  2. Terus terus Command nalika nutul Tab nganti sampeyan nyorot app sing pengin ditutup.
    Cara mateni aplikasi ing iPad
  3. Nalika isih nyekeli Command, pencet Q kanggo nutup app.

Nutup aplikasi kanthi cara iki nduweni pengaruh sing padha karo ngusap munggah ing app ing tampilan multitasking iPadOS. Iki tegese kabeh data sing disimpen ing memori dibuwang, lan app bakal refresh nalika dibukak maneh.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol