iPhone

Cara ndeleng peta kahanan ing app Cuaca sing dianyari ing iOS 15

Antarane nganyari kelangan iOS 15 sing digawa ing September yaiku aplikasi Cuaca sing dianyari kanthi sawetara fitur sing menarik lan migunani. Salah sijine yaiku peta Presipitasi anyar sing bakal nuduhake sampeyan persis ing ngendi, lan bakal udan (utawa salju utawa salju) ing wilayah sampeyan - utawa ing ngendi wae.

Sampeyan uga bisa ndeleng peta Suhu lan Kualitas Udara kanthi cara sing padha. Kita bakal nuduhake sampeyan carane.

Fitur anyar ing aplikasi Cuaca

Penambahan kanggo app Cuaca Apple paling kamungkinan langsung saka akuisisi perusahaan saka app cuaca populer Dark Sky taun kepungkur.

Kanggo ndeleng peta cuaca kanggo indeks udan, suhu lan kualitas udara (AQI), sampeyan kudu nganggo iOS 15, kanthi alami. Gampang nganyari OS iPhone, untunge. Kita bakal kalebu ing langkah-langkah ing ngisor iki.

Cara ndeleng peta kondisi ing app Cuaca

Ngendi lan kapan bakal udan?

  1. Yen sampeyan durung nganyari iPhone menyang iOS 15, sampeyan bisa nindakake kanthi pindhah menyang Setelan > Umum > Update piranti lunak.
  2. Mbukak Aplikasi Cuaca (teka wis diinstal ing saben iPhone).
  3. Klik ing cilik lambang peta ing pojok kiwa ngisor layar.
  4. Klik ing telung cilik, kothak ditumpuk ing sisih tengen ndhuwur layar.
  5. Pilih Suhu, udan or Kualitas Udara.
  6. Peta sing dipilih bakal katon kanthi kahanan saiki.
  7. Kanggo mindhah wektu ing peta Presipitasi, mindhah bar Prakiraan 12 Jam ing sisih ngisor layar ngiwa utawa nengen. Iki nuduhake awan udan sing mudhun ing wilayah kasebut sajrone setengah dina sabanjure.
  8. Saben peta nuduhake a ngukur ing sisih kiwa ndhuwur nuduhake werna kanggo keruwetan kondisi.
  9. Sampeyan uga bisa nggedhekake or nggedhekake nggunakake patrap jiwit nganggo pucuk driji kanggo ndeleng macem-macem tingkat rincian babagan kahanan cuaca.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol