iPhone

Cara nonton acara Spring Loaded Apple sing gedhe ing endi wae

nganyari: Saiki acara Apple Spring Loaded minangka sejarah, sampeyan bisa nonton (utawa nonton maneh) ing link YouTube ing ngisor iki.

Acara gedhe sabanjure Apple mung sawetara jam, lan janji bakal dadi acara gedhe kanggo para penggemar iPad, AirPods lan liya-liyane. Iki bakal dadi urusan online, kaya acara Apple anyar liyane, lan sampeyan bakal bisa nonton langsung ing endi wae.

Temokake kepiye sadurunge acara "Spring Loaded" diwiwiti mung sawetara jam.

Laporan anyar sing disaranake acara Apple dina iki bakal nggawa refresh gedhe kanggo iPad Pro, Apple Pencil lan AirPods. Uga bisa ndeleng unveiling Apple AirTags (pungkasane) lan iMac anyar sing didhukung dening Apple Silicon.

Apa wae sing kedadeyan, sampeyan ora pengin kantun. Lan sampeyan ora kudu.

Cara nonton acara Apple 'Spring Loaded'

Intine Spring Loaded diwiwiti jam 10 am PDT dina iki. Cara sing paling gampang kanggo nonton yaiku ing YouTube kanthi ngetutake link live stream ing ngisor iki.

Link kasebut kudu mbukak aplikasi YouTube, yen sampeyan wis nginstal, ing piranti iPhone, iPad utawa Android. Utawa, sampeyan bisa ndeleng ing browser sampeyan. Iku uga bakal bisa ing sembarang piranti Mac utawa Windows.

YouTube uga kasedhiya ing paling TV pinter lan kothak set-top, supaya sampeyan bakal bisa nonton acara Apple ing layar amba yen pengin.

Setel pangeling

Sampeyan bakal weruh ana tombol "Setel pangeling" ing stream YouTube sing dipasang ing ndhuwur. Yen sampeyan ngeklik utawa nutul, YouTube bakal menehi kabar yen acara bakal diwiwiti supaya sampeyan ora kantun apa-apa.

Sampeyan uga bisa nambah pangeling menyang tanggalan kanthi ngunjungi kaca Acara ing situs web Apple.

Yen sampeyan arep macet ing kantor esuk lan sampeyan ora bisa nonton acara, aja kuwatir. Kultus Mac bakal nutupi kabeh warta nalika bubar, supaya sampeyan bakal bisa nyekel kene.

Intine uga bakal kasedhiya kanggo nonton on-demand ing YouTube lan ing situs web Apple kanggo sing pengin ndeleng mengko.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol