iPhone

Carane nonton Iku Beagle Paskah, Charlie Brown ing Apple TV

Ora ana sing ngomong musim semi kaya kunjungan saka Beagle Paskah. Snoopy lan kanca-kancane bali Iku Beagle Paskah, Charlie Brown, ditampilake saiki ing Apple TV+. Iki minangka salah sawijining spesial liburan sing katon ing layanan video streaming Apple, sing saiki dadi omah kabeh perkara. Peanuts.

Mangkene sing kudu ditonton wiwit dina Jumuah.

Baline tradhisi taunan

Plot khusus iki bisa uga dikenal kanggo akeh wong. "Linus yakin manawa Beagle Paskah bakal nggawa endhog kanggo kabeh wong ing taun iki, nanging geng liyane mamang," ujare Apple. "Nggawe masalah dhewe, Peppermint Patty lan Marcy nyoba nggawe endhog Paskah, nalika Lucy mbuwang mburu endhog pribadi."

Sawise ditayangake ing CBS ing taun 1974, pertunjukan kasebut dadi tradisi taunan kanggo akeh kulawarga. Nanging sawise ABC nggawa hak, siaran dadi luwih sporadis. Khusus ora ana ing siaran TV wiwit taun 2014.

Ing taun 2020, Apple TV+ entuk hak kanggo Iku Beagle Paskah, Charlie Brown lan khusus liyane. Wiwit dina Jumuah, layanan streaming nggawe tema musim semi kasedhiya kanggo ditonton maneh.

nonton Iku Beagle Paskah, Charlie Brown gampang ing Apple TV+

Aplikasi Apple TV gratis dibutuhake kanggo nonton Peanuts Khusus Paskah ing Mac, iPhone, lsp. Nanging sampeyan uga kudu langganan Apple TV +, sing regane $4.99 saben wulan. (Aja bingung app karo hardware Apple TV. Iku trep nanging ora dibutuhake.)

Aplikasi Apple TV kasedhiya ing App Store kanggo iPhone lan iPad. Ana uga versi Mac. Instal apa wae utawa kabeh iki kaya piranti lunak gratis.

Sawise sampeyan duwe aplikasi diinstal lan mlaku, lan langganan, goleki watara kanggo Iku Beagle Paskah, Charlie Brown. (Iki link langsung.)

Ing Windows, Android utawa Chrome OS

Nonton konten video Apple gampang kaya ngunjungi situs web kanggo sapa wae sing duwe komputer sing nganggo Windows utawa Chrome OS. Padha dadi kanggo telpon Android lan tablet.

Sampeyan bakal nonton ing Peanuts khusus ing browser. Lan sampeyan bisa mlumpat langsung menyang Iku Beagle Paskah, Charlie Brown kaca.

Ing Roku, Fire TV utawa TV pinter

Apple ngasilake versi aplikasi Apple TV kanggo macem-macem piranti streaming. Iki uga kalebu TV cerdas.

Ing Roku, pindhah menyang Toko Saluran lan download piranti lunak Apple. Ing Amazon Fire TV, instalasi bisa diwiwiti kanthi ujar, "Alexa, temokake aplikasi Apple TV."

Supaya ora ana kebingungan, Iku Beagle Paskah, Charlie Brown ora kasedhiya gratis. Iki minangka bagean saka perpustakaan konten Apple TV +, dadi sampeyan kudu langganan.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol