iPhone

Cara nonton YouTube ing gambar-in-gambar ing iPhone lan iPad

Wis meh limang taun wiwit Apple nggawa gambar-in-gambar menyang iPad, nanging fitur kasebut isih ora didhukung dening aplikasi YouTube resmi. Nanging ana cara liya kanggo seneng PiP karo video YouTube.

Temokake loro sing paling apik ing pandhuan cara iki.

Sejatine kita wis nyerah kanggo njaluk dhukungan PiP ing aplikasi YouTube ing wektu iki. Kayane ora bakal kelakon, lan kita ora ngerti kenapa Google nglawan (kasedhiya ing Android).

Nanging ora masalah. Ana sawetara cara kanggo nonton video YouTube ing mode PiP nganggo utawa tanpa aplikasi YouTube resmi.

Gunakake Safari kanggo nonton video YouTube ing PiP

Cara paling gampang yaiku ngindhari aplikasi YouTube lan nggunakake Safari:

  1. Mbukak safari app.
  2. Dolan maring YouTube.com.
  3. Temokake video sing pengin ditonton.
  4. Aktifake mode layar wutuh.
  5. Nutup Safari.

Langkah papat penting banget: Yen sampeyan ora ngaktifake mode layar wutuh, sampeyan bakal nemokake PiP ora bisa digunakake nalika sampeyan nutup Safari. Video YouTube sampeyan mung bakal mandheg muter, lan sampeyan kudu bali maneh kanggo nerusake.

Gunakake PiP-it karo aplikasi YouTube

Yen sampeyan luwih seneng nggunakake aplikasi YouTube, sampeyan bisa gabungke karo aplikasi kaya PiP-it! kanggo nggawe gambar-in-gambar bisa. PiP-iku! gratis kanggo ngundhuh lan nyoba telung dina, banjur $1.99 kanggo mbukak kunci kanggo apik.

Sawise nginstal PiP-it! ing piranti sampeyan, tindakake langkah iki:

  1. Mbukak YouTube app lan miwiti video.
  2. Tunyuk Share tombol, banjur tutul More.
  3. pilih Picture-in-Picture karo PiP-it!
Carane nonton YouTube ing gambar-in-gambar
PiP-iku! nggawa gambar-in-gambar menyang app YouTube resmi.
Gambar: Killian Bell/Cult of Mac

Sawise video diputer ing mode PiP, sampeyan bisa mindhah jendhela menyang sudhut layar, banjur tutul kaping pindho kanggo ngowahi ukurane (ing iPhone). Sampeyan uga bisa ngusap menyang pinggir layar kanggo ndhelikake sauntara.

Elinga yen gambar-in-gambar ora bakal bisa digunakake ing iPhone tanpa iOS 14.

Seneng YouTube ing 4K

Salah sawijining dandan sing apik kanggo YouTube ing iOS 14 lan iPadOS 14 yaiku kemampuan kanggo muter video 4K, sing katon apik ing layar Retina kanthi resolusi dhuwur. Iki amarga Apple saiki ndhukung codec VP9 Google.

Sayange, ora ana sing bisa ditindakake Apple babagan dhukungan PiP ing aplikasi YouTube resmi.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol