Wordpress

Cara Nulis Headline WordPress Luwih Apik Kanthi Headline Analyzer Studio

Yen sampeyan pengin wong maca konten ing situs WordPress sampeyan, sampeyan kudu duwe judhul sing apik.

Headline yaiku apa sing bisa ngyakinake wong supaya klik lan melu nalika lagi browsing asil panelusuran Google, nggulung media sosial, utawa malah mung mumbul ing situs web sampeyan.

Nanging, kaya sing sampeyan wis ngerti, nggawe judhul sing sampurna asring dadi bagian paling angel kanggo nulis kiriman.

Nulis 2,000 tembung ing topik? Gampang peasy. Tulis 10 tembung kanggo judhul? Iku angel!

Plugin Headline Analyzer Studio saka CoSchedule mbantu sampeyan nggawe judhul sing luwih apik kanggo manungsa lan mesin telusur, kabeh tanpa ninggalake dashboard WordPress sampeyan.

Lan ing kirim iki, kita bakal nuduhake sampeyan langkah-langkah carane nggunakake plugin Headline Analyzer Studio kanggo miwiti nulis judhul sing luwih apik kanggo situs WordPress sampeyan.

Cara Ngapikake Headline WordPress Kanthi Headline Analyzer Studio

Mangkene pandhuan langkah-langkah kanggo nulis berita utama kanthi plugin Headline Analyzer Studio…

1. Instal lan Aktifake Plugin Gratis

Sadurunge miwiti nggarap judhul, sampeyan kudu nginstal lan ngaktifake plugin Headline Analyzer Studio ing situs WordPress sampeyan.

Iki gratis lan kasedhiya ing WordPress.org supaya sampeyan bisa nginstal kaya plugin WordPress gratis liyane:

  1. menyang Plugin → Tambah Anyar ing dashboard WordPress sampeyan.
  2. Telusuri "Headline Analyzer".
  3. Klik ing Instal Saiki tombol.
  4. Sawise ngenteni sawetara wektu, klik tombol kasebut Aktifake tombol kanggo nggawe plugin aktif ing situs sampeyan.
Instal plugin

2. Setel Plugin

Sawise sampeyan ngaktifake plugin, pindhah menyang Setelan → Headline Studio kanggo ngakses tuntunan persiyapan cepet.

Tuntunan iki bakal mbantu sampeyan ngrampungake sawetara perkara:

Kanggo miwiti, klik amba Ayo Miwiti tombol.

Wisaya persiyapan

Pisanan, sampeyan bakal dijaluk nggawe sampeyan free Akun Headline Studio (utawa mlebu menyang akun sing wis ana, yen sampeyan wis duwe).

Maneh, akun iki free kanggo nggawe lan nggampangake ngatur judhul lan gaya sampeyan. Sampeyan uga butuh sawetara detik kanggo nggawe - kabeh sing dibutuhake yaiku jeneng, alamat email, lan sandhi.

Sawise nggawe akun, sampeyan bisa uga kudu ngeklik tombol mlebu kanggo nerusake sambungan.

Yen wis rampung kanthi bener, sampeyan bakal weruh pesen sukses:

Sambungake akun

Sawetara langkah sabanjure pancen mung informasi - ora perlu ngatur apa-apa.

Kaping pisanan, plugin kasebut bakal menehi sampeyan manawa kabeh tim sampeyan bakal bisa nganalisa berita utama ing WordPress. Ora perlu nyambungake akun sing kapisah kanggo saben anggota tim.

Banjur, plugin bakal nerangake manawa nambah sawetara kolom anyar menyang Posts dhaptar sing ngidini sampeyan ndeleng skor judhul kanthi cepet saka dhaptar Kiriman (saliyane ing editor kanggo bêsik individu saka isi).

Tuntunan onboarding

Pungkasan, langkah pungkasan yaiku pituduh kanggo miwiti nganalisa.

Dadi - ayo nglakoni!

3. Analisis Headline Pisanan

Saiki, sampeyan wis siyap nganalisis judhul pisanan sampeyan!

Kanggo miwiti, bukak editor kanggo kiriman kanthi judhul sing pengin ditambahake.

Kanggo gambar iki, kita nggunakake editor pemblokiran WordPress asli, nanging plugin kasebut uga bisa digunakake karo editor TinyMCE Klasik (antarmuka bakal beda sethithik).

Sampeyan saiki kudu ndeleng sing anyar Headline Studio tombol sing katon ing pojok tengen ndhuwur editor:

Bukak Headline Analyzer

Ngeklik tombol kasebut bakal nggedhekake pituduh kanggo nganalisa judhul iki:

Analisis judhul

Saiki, sawise ngenteni sawetara wektu, sampeyan kudu ndeleng asil analisis sampeyan.

Kanggo miwiti, analisis dipérang dadi rong tab:

  • Skor Headline 
  • Skor SEO

Intine, ing Skor Headline fokus ing Optimization judhul kanggo manungsa, nalika ing Skor SEO fokus kanggo ngoptimalake mesin telusuran. Saenipun, sampeyan pengin pucuk loro sudhut.

Skor SEO dadi cukup jero, malah ngidini sampeyan ndeleng volume panelusuran lan nganalisa kompetisi.

Ing saben kolom, sampeyan uga bakal weruh lambang tambahan ing sisih kiwa sing nuduhake carane sampeyan nindakake kanggo aspek tartamtu saka optimasi. Ijo apik, dene abang mbutuhake optimasi luwih lanjut.

Sampeyan bisa ngeklik lambang kanggo langsung menyang bagean kasebut utawa mung gulung mudhun kanggo ndeleng kabeh informasi.

Ayo goleki analisis kanggo skor loro kanthi luwih rinci…

Skor Headline

Skor Headline dipérang dadi wolung bagean utama:

  1. Imbangan Tembung
  2. Tembung Count
  3. Cacah Watak
  4. Jinis Headline
  5. Tingkat Wacan
  6. Sentimen
  7. Kajelasan
  8. Skimmability

Ing sisih ndhuwur, sampeyan uga bakal entuk dhaptar ringkesan saran:

Rincian skor judhul

Contone, sampeyan bisa ndeleng manawa salah sawijining saran yaiku nambah "tembung sing ora umum" lan / utawa "tembung daya", sing bisa mbantu sampeyan ngadeg.

Yen sampeyan nggulung mudhun, sampeyan bisa ndeleng ing Imbangan Tembung saka judhul sampeyan, sing bakal ngilangi jinis tembung sing sampeyan gunakake.

Nanging, yen sampeyan dudu copywriter, sampeyan bisa uga ora ngerti apa tembung daya utawa tembung sing ora umum.

Kanggo mbantu sampeyan, plugin kasebut uga ngidini sampeyan mbukak bank tembung sing ndhaptar tembung sing cocog sing bisa dianggep kalebu ing judhul sampeyan.

Imbangan tembung saka judhul

Skor SEO

Skor SEO dipérang dadi sangang bagean utama:

  1. Kualitas tembung kunci
  2. Keyword Density
  3. Panelusuran Sasi Rata-rata
  4. Kompetisi Panelusuran
  5. Tembung Tren
  6. Panelusuran Pratinjau
  7. Lomba Headline
  8. Variasi Kata Kunci
  9. Pitakonan sing gegandhengan

Kaya karo Skor Headline, sampeyan uga entuk ringkesan saran ing ndhuwur kanggo mbantu sampeyan cepet ndeleng kesempatan kanggo judhul:

saran SEO

Salah sawijining perkara sing apik babagan bagean iki yaiku bakal narik data mesin telusur sing nyata. Contone, sampeyan bakal bisa ndeleng volume panelusuran kanggo tembung kunci sing ana ing judhul kiriman, bebarengan karo volume kanggo tembung kunci sing gegandhengan sing bisa ditambahake menyang judhul.

Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng volume telusuran sakabèhé kanggo judhul saiki, uga sawetara tembung kunci sing gegandhengan sing bisa dicoba kanggo nambahake pamirsa potensial:

I

Rincian Skor SEO

Sampeyan bisa ndeleng tembung kunci sing gegandhengan kanggo saben tembung kunci utama ing judhul sampeyan.

Fitur liyane sing migunani yaiku kemampuan kanggo ndeleng berita utama kompetisi telusuran sampeyan saiki. Iki bisa mbantu sampeyan ndeleng apa sing bisa digunakake kanggo situs liyane, bebarengan karo cara sing bisa mbedakake judhul saka situs kasebut:

Judhul pesaing

Sawise sampeyan wis nggawe pangowahan, sampeyan bisa ngeklik Nganalisis maneh kanggo mriksa judhul anyar sampeyan. Utawa, yen sampeyan seneng karo tampilane, sampeyan bisa nerbitake kiriman kaya biasane.

4. Cepet Waca Skor Headline kanggo Kabeh Kiriman Panjenengan

Saiki, nalika sampeyan pindhah menyang Kiriman → Kabeh Kiriman ing dashboard WordPress sampeyan, sampeyan bakal weruh kolom anyar kanggo Skor Headline lan Skor SEO sing menehi skor kanggo saben judhul kirim (anggere sampeyan wis analisa nggunakake plugin).

Skor judhul ing dhaptar

Sampeyan uga bisa ndhelikake kolom kasebut nggunakake WordPress asli Pilihan Layar setelan yen sampeyan ora pengin ndeleng siji utawa loro-lorone.

Ngluwihi ngakses analisis judhul saka dashboard WordPress, sampeyan uga bisa ndeleng kabeh judhul saka dashboard Headline Studio awan. Iki bisa uga migunani yen sampeyan duwe macem-macem situs lan sampeyan pengin cara sing gampang kanggo nglacak kabeh.

Skor judhul ing situs web

Nanging, sampeyan ora kudu kanggo nggunakake dashboard maya lan sampeyan bisa nindakake kabeh tanpa ninggalake dashboard WordPress sampeyan.

Rega Headline Studio

Headline Studio gratis kanggo Skor Headline rating lan thesaurus, supaya sampeyan bisa ngoptimalake judhul kanggo pengunjung manungsa tanpa biaya.

Nanging, yen sampeyan pengin sawetara opsi analisis judhul fokus SEO sing didhukung data uga bank tembung, sampeyan bisa uga kudu mbayar.

Rencana mbayar adhedhasar jumlah judhul premium sing dianalisis saben wulan. Sampeyan bisa mbayar saben wulan utawa mbayar saben taun kanthi diskon 50%:

  • 5 judhul premium - $9 saben wulan kanthi tagihan taunan utawa $19 saben wulan kanthi tagihan saben wulan.
  • 20 judhul premium - $29 saben wulan kanthi tagihan taunan utawa $59 saben wulan kanthi tagihan saben wulan.
  • 60 judhul premium - $49 saben wulan kanthi tagihan taunan utawa $99 saben wulan kanthi tagihan saben wulan.
Rega saka Headline Studio

Miwiti Nulis Judul sing Luwih Apik Dina iki

Duwe judhul kualitas kanggo saben isi sing sampeyan nerbitake penting kanggo narik kawigaten pengunjung manungsa lan mesin telusur.

Kanthi Headline Analyzer, sampeyan entuk cara otomatis kanggo nulis judhul sing luwih apik kanggo loro jinis pengunjung.

Kanthi versi plugin gratis, sampeyan bisa nganalisa judhul tanpa watesan kanggo nambah tembung lan pengaruhe.

Yen sampeyan pengin nggoleki luwih akeh fitur sing fokus ing SEO, sampeyan bisa nimbang nganyarke menyang versi premium kanggo ngakses luwih akeh analisis kasebut.

Miwiti dina iki lan sampeyan bakal nulis judhul sing luwih apik kanthi cepet!

Situs web Headline Analyzer
WordPress.org Listing

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol