Seo

Cara Nulis Deskripsi Meta kanggo Toko Lokal

Pitakonan Dina Iki Pitakonan SEO teka saka Susana ing Guatemala. Susana takon:

"Apa cara paling apik kanggo nulis deskripsi meta sing tepat kanggo lokasi toko? Apa kudu ngemot nomer telpon toko?"

Matur nuwun kanggo pitakonan sing apik, Susana!

Ora ana cara sing bener kanggo nulis deskripsi meta kanggo lokasi toko, nanging ana akeh cara sing salah.

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake apa sing ditindakake nalika nggawe deskripsi meta kanggo lokasi kanggo klien kita. Prinsip sing padha uga ditrapake kanggo sawetara kaca produk, layanan, lan kategori.

Siji bab sing penting kanggo dicathet yaiku deskripsi meta ora bakal mbantu sampeyan rangking ing Google ing wektu iki.

iklan

Terus maca Ngisor

Nanging mbantu sampeyan entuk lalu lintas luwih akeh menyang situs web saka peringkat sampeyan.

Coba judhul meta minangka iklan sing entuk perhatian pelanggan potensial sampeyan.

Judhul kudu nggodho wong kasebut menyang peringkat sampeyan banjur deskripsi kudu menehi wong ngerti yen dheweke ngeklik menyang situs web sampeyan, dheweke bakal nemokake apa sing digoleki.

Saiki ayo goleki nulis deskripsi meta kanggo kaca lokasi.

Pisanan, gawe sawetara iklan kanggo Google lan Bing yen sampeyan ana ing AS, utawa nganggo mesin telusur sing utama ing negara sampeyan.

iklan

Terus maca Ngisor

Tes tag judhul lan kombinasi deskripsi meta kanggo ndeleng apa sing entuk tingkat klik-tayang paling dhuwur.

Saka ing kono, sampeyan bakal ngukur konversi minangka atribut sekunder.

Tujuan saka iklan PPC iki ora revenue; iku kanggo nemtokake apa sing bakal nggawe wong sing nggoleki supaya bisa melu karo sampeyan lan kanggo mesthekake yen wong iki bakal dadi timbal utawa dodolan.

Saka ing kono, sampeyan bisa nggarap pengalaman kaca kanggo ngowahi lalu lintas iki luwih dhuwur.

Sampeyan bisa nyoba kalebu tembung kunci, nomer telpon, basa lokal, lan landmark.

Sawise sampeyan ngerti apa sing nyebabake wong ngeklik, wektune kanggo nulis deskripsi sampeyan.

Tip bonus: Luwih akeh keterlibatan ora ateges luwih akeh bisnis. Nyatane, sampeyan bisa entuk dhuwit.

Nomer telpon penting yen sampeyan adhedhasar layanan lan duwe pelanggan sing pengin ngobrol ing telpon.

Nduwe kode wilayah sing cocog uga bisa njamin wong sampeyan, nyatane, lokal, lan ora bakal macet ing sistem bank telpon sing akeh banget.

Ing wektu sing padha, yen sampeyan pengecer utawa restoran lan mayoritas telpon bakal bali utawa pitakonan babagan jam, iki bakal ngilangi sampeyan nulungi pelanggan sing wis ana ing toko sampeyan lan bisa mbayar dhuwit.

iklan

Terus maca Ngisor

Mangkene apa sing dakkarepake lan kalebu nalika nulis deskripsi meta lokasi toko:

Apa Ana Landmark sing Dirujuk Warga?

Mungkin jeneng dalan yaiku AB, nanging warga lokal nyebut kasebut minangka XY.

Aku bakal ngrujuk lokasi XY kita minangka 1, 2, lan 3, vs. jeneng dalan resmi.

Iku luwih spesifik lan ngomong langsung menyang pelanggan potensial sampeyan. Yen sampeyan minangka hotel lan nglayani turis, luwih becik nggunakake jeneng asline.

Apa Kita Bisa Njawab Pitakonan Paling Umum & Nyedhiyakake Solusi?

Yen pitakonan sing paling umum yaiku jam operasi utawa babagan nggawe janjian, tinimbang nomer telpon, ucapake, "Jadwalake janjian kanggo M - F antarane 9 lan 3 online kanggo lokasi AB."

iklan

Terus maca Ngisor

Jawaban iki njlentrehake apa sing bisa ditindakake lan ngatasi masalah pangguna.

Tag judhul bakal duwe tembung kunci lan informasi sing cocog kaya "Logan Circle Pharmacy" utawa "Toko Hardware Austin Utara."

Apa Deskripsi Iki Bakal Nggawe Bisnis Anyar?

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, kita bisa uga pengin ngarahake pitakon pitulung lan dhukungan menyang kaca babagan utawa kontak tinimbang corong timbal lan sales.

Yen nomer telpon ngowahi luwih akeh timbal, mula kita bisa kalebu ing kene.

Apa Kita Njlentrehake Apa Sing Ditemokake Wong Yen Ngeklik?

Iki sing paling penting.

Yen sampeyan ora njlèntrèhaké apa tujuan kaca lan carane pengunjung potensial sampeyan bakal entuk manfaat, sampeyan bakal entuk mumbul.

iklan

Terus maca Ngisor

Priksa manawa katrangan lan pengalaman kaca sampeyan cocog kanggo mbantu wong kasebut ora mung ngunjungi kaca lokasi sampeyan, nanging uga melu sampeyan.

Musim Bisa Mbantu Nggawe Katrangan Meta sing Apik banget!

Siji tip bonus sing gedhe yaiku pindhah musiman karo deskripsi meta yen sampeyan minangka toko utawa panyedhiya layanan lokal.

  • Garasi parkir cedhak arena bisa diganti adhedhasar musim; "Cedhak Washington Wizards" sak mangsa basket lan "Close to Caps Games" kanggo Hockey, contone,.
  • Peternakan bisa nyebutake musim ceri ing musim semi lan musim labu ing musim gugur. Prekara-prekara tartamtu ana ing saindhenging taun kaya lelungan pendidikan, nanging tujuan nyata saka owah-owahan pangguna pungkasan lan deskripsi meta sampeyan minangka cara sing sampurna kanggo nuduhake manawa lokasi sampeyan duwe solusi sing tepat.
  • Ruang acara bisa ngomong babagan pesta pernikahan kanggo musim panas lan pesta perusahaan kanggo mangsa.
  • Fotografer kudu fokus ing potret senior lan pesta pernikahan ing musim semi, banjur pindhah menyang liburan lan foto kulawarga kanggo musim gugur.
iklan

Terus maca Ngisor

Coba pikirake carane sampeyan bisa menehi jawaban sing cocog karo apa sing digoleki wong kasebut lan nggawe menarik.

Iki sing nggawe deskripsi meta sing apik tinimbang sing bakal dilewati.

Aku Panggenan

Sumberdaya liyane:

  • 10 Kesalahan sing Perlu Dihindari Nalika Nulis Deskripsi Meta
  • Cara Ngasilake Judhul Kualitas & Katrangan Meta kanthi Otomatis
  • 10 Tren SEO Penting 2021 Sampeyan Kudu Ngerti

Cathetan editor: Takon SEO minangka kolom saran SEO mingguan sing ditulis dening sawetara pakar SEO paling dhuwur ing industri, sing wis dipilih dening Search Engine Journal. Duwe pitakonan babagan SEO? Isi formulir kita. Sampeyan bisa uga ndeleng jawaban sampeyan ing kiriman #AskanSEO sabanjure!

iklan

Terus maca Ngisor

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol