Media sosial

Aku Nyoba Otomatisasi Instagram (Dadi Sampeyan Ora Perlu): Eksperimen

Kepiye sampeyan mbayangno urip sampeyan kanthi otomatisasi Instagram?

Telpon sampeyan seneng-seneng lan ngetutake, lan sampeyan lagi nyender ing kursi malas, tangan sampeyan ing mburi sirah, mesem karo eseman sing nyenengake wong sing upaya pemasaran sosial ditindakake kanthi gampang. Sampeyan nyicipi banyu timun. Kolam tanpa wates berkilau.

Inggih, hello saka badai salju ing deso Finlandia, ngendi aku wis ngginakaken minggu disambungake kanggo keyboard sandi nyoba kanggo entuk ngimpi sing. Lan dakkandhani, nggawe bot Instagram bisa digunakake - apamaneh bisa digunakake kanthi apik - ora gampang, dipercaya, utawa nyenengake.

Gumantung ing standar sampeyan, aku malah ora yakin iku bisa.

bonus: Download dhaptar mriksa gratis sing nuduhake langkah-langkah pas sing digunakake influencer fitness kanggo tuwuh saka 0 nganti 600,000+ pengikut ing Instagram tanpa anggaran lan ora ana peralatan sing larang.

Apa otomatisasi Instagram?

Automasi Instagram, jinis sing diomongake ing kene, yaiku bot sing seneng kiriman, ngetutake akun, lan menehi komentar kanggo sampeyan.

Sampeyan nemtokake target pamirsa, lan bot pet sing dilatih nyusup liwat akun sing bisa uga kasengsem karo sampeyan, sesambungan karo wong-wong mau kanthi cara sing wis ditemtokake, muga-muga katon alami. Ing jagad sing cocog, bot nindakake apa sing sampeyan lakoni dhewe kanggo entuk keterlibatan Instagram, yen sampeyan mung duwe wektu.

Yen seneng Instagram otomatis katon apik banget, mula pancen bener. Iki minangka trik media sosial kanthi topi ireng, kaya polong keterlibatan, sing dicoba ing taun 2018. Utawa tuku pandherekipun Instagram-sing nyebabake jumlah pengikut sing mundhak, keterlibatan nol, lan dhaptar akeh pengikut sing jelas palsu.

Nanging kanthi otomatisasi, sawetara "peretas pertumbuhan" sing diterangake dhewe ujar manawa yen ditindakake kanthi bener, lan sampeyan nemtokake "target otomatisasi sing bener," otomatisasi minangka cara sing paling efisien kanggo mbangun pamirsa "nyata" para penggemar.

Nanging, ana masalah karo otomatisasi Instagram:

  • Wong ora seneng bot, lan padha bisa ngerti yen seneng, tindakake utawa komentar iku palsu; lan mulane
  • Instagram aktif nglawan praktik sing ngrusak pengalaman pangguna; lan mulane
  • Layanan otomatisasi kudu nyoba nyingkiri deteksi, utawa ana risiko mati.

Umpamane, ing taun 2017, Instagram mateni akeh layanan otomasi kayata alat go-to, Instagress. Wiwit saiki, wis dadi crapshoot babagan ngendi bisa nemokake bot komentar Instagram sing bisa digunakake.

Nalika aku nyoba milih alat sing digunakake, aku maca babagan layanan "paling aman", miturut sawetara pakar sing beda. Masalahe, malah wong sing sumpah kanthi otomatis ngakoni manawa akeh panyedhiya bot sing gagal utawa mung ora menehi asil. Kangge, panyedhiya dhewe ora ngyakinake. Contone, FAQ InstaRocket:

Kepiye carane aku ngerti yen sampeyan sah?

Sampeyan bebas nyoba Trial kita sajrone 3 dina. Nyoba lan Langganan persis padha.

Ora preduli, sampeyan kudu mbayar saben alat sing sampeyan coba. Lan aja ngarep-arep bot bakal ana ing ngarep sampeyan yen ora bisa digunakake. Nalika aku ngerti, iki bisa mimpin kanggo akeh wektu boroske, lan dhuwit.

Apa dudu otomatisasi Instagram?

Dadi jelas, ana alat lan piranti lunak otomatis Instagram sing sah sing ngganggu upaya pemasaran sampeyan tanpa nyabrang prilaku sing bisa nyebabake akun sampeyan ditundha:

  • Njadwalake kiriman Instagram luwih dhisik supaya sampeyan ora scrambling ing menit pungkasan
  • Laporan analytics Instagram sing disesuaikan dikirim kanthi otomatis kanthi data sing penting kanggo sampeyan
  • Alat ngawasi sosial lan hashtag sing mbukak obrolan merek sampeyan pengin dadi bagian saka (utawa mung tetep ing ndhuwur)

Apa sing kedadeyan nalika nyoba otomatisasi Instagram

Oke, saiki wis jelas babagan definisi, ayo goleki proses sing dawa lan rumit kanggo nyoba entuk asil saka otomatisasi Instagram ing taun 2020. (Mangga langsung langsung menyang sauna Pulitzers lan Nobels.)

Akunku diwiwiti kanthi sawetara benchmark sing ora nyenengake.

@akaprincessrosebud (Akun panyipta Instagram sing dakkirim maneh foto asu pepadhamu) diwiwiti kanthi:

  • 26 interaksi lan 12 akun tekan ing minggu sadurunge
  • 787 pengikut
  • 37 nderek

@putrirosebud2thesequel (akun pembakar non-bisnis, ing ngendi aku ngirim luwih akeh foto asu pepadhamu) diwiwiti kanthi:

  • 5 seneng ing kiriman paling anyar
  • 758 pengikut
  • 2 nderek

Sidebar: Rasio pengikutku kanggo loro akun kasebut miring amarga aku tuku 1000 pengikut "organik" ing wulan Oktober kanggo eksperimen sing beda-menarik kanggo dicathet kepiye jumlah kasebut suda sajrone sawetara wulan kepungkur.

Dadi, ayo nglacak langkah-langkah sing beda-beda sing ditindakake kanggo ngotomatisasi akun kasebut.

Langkah 1: Ndhaptar bot otomatis Instagram lan ngenteni 3 dina kanggo mikir yen bisa

Pisanan, aku nyoba InstaRocket, sing mesthine ngotomatisasi seneng, komentar, kiriman, pesen langsung, nderek, lan ora ngetutake.

Aku ndhaptar kanggo nyoba gratis 3 dina, lan ngetik paramèter pamirsa sing cocog, supaya Instarocket bakal nemokake, seneng, lan menehi komentar babagan akun sing seneng utawa ngirim foto nganggo hashtags tartamtu, manggon ing negara tartamtu, utawa sing ngetutake pengaruh gedhe utawa akun merek sing aku mikir target pamirsa sing padha.

Setelan otomatisasi Instarocket

Banjur aku nggawe sawetara komentar sing apik sing bakal dikirim Instarocket kanthi otomatis kanggo aku, kanggo entuk perhatian kanggo akunku:

Opsi komentar otomatis digawe dening penulis

Ora ana kedadeyan ing dina pisanan sawise aku nyetel. Iki kadhaptar minangka "tundha."

Sawise rong dina, aku duwe rong pilihan: dhukungan email, utawa tuku langganan saben wulan. Dadi aku ngirim email menyang tim dhukungan Instarocket kanggo ndeleng apa akunku bakal aktif sadurunge promosi 3 dina rampung. Aku ora nate nanggapi.

Langkah 2: Coba golek bot otomatisasi kapindho (sing bisa digunakake)

Nalika ngenteni tanggapan, aku mikir yen aku bakal nyoba layanan otomatisasi Instagram sing luwih dhuwur.

Kaping pisanan, aku nyoba Instamber - "bot otomatisasi Instagram # 1 sing paling dipercaya lan efektif," miturut luwih saka siji dhaptar paling anyar. Nanging kaca ndhaptar menehi kesalahan 404. Yawis.

Langkah 3: Ok, coba Bot #3

Aku wis siyap kanggo mlumpat munggah budget Ngartekno, lan metu € 79 Ektor.io kepengin kanggo piranti lunak, kang gumunggung sing nggunakake "facial recognition AI" (um, oke) lan "100% ora bisa dideteksi dening Instagram" (I mangu-mangu iki bener).

Mbok menawa bodho, aku malah gelem ngundhuh piranti lunak desktop, kanthi jeneng eksperimen sing nyenengake. Alas, nalika dadi cetha yen aku kudu "download Python" (ora Python basa?) Mung kanggo nginstal, Aku mutusaké kanggo nelusuri rute liyane.

Langkah 4: Ok, bali menyang Bot #2 lan mbukak kampanye

Kaca mlebu Instamber lagi dimuat ing wektu iki. Dadi aku mutusake nyoba nyoba 3 dina liyane. Kali iki aku ndaftar nganggo akun burnerku, @princessrosebud2thesequel.

Instamber ora katon apik utawa cetha kaya InstaRocket. Kajaba iku, tim dhukungan kasebut ngirim email maneh (luwih akeh babagan mengko.) Umume dashboard kalebu tombol sing njaluk aku mbayar luwih akeh.

Dashboard Instamber

Kaping pisanan, aku mbukak "promosi" 24 jam sing nargetake penggemar kaca @andrewknapp. Dheweke duwe pamirsa sing akeh adhedhasar meh kabeh foto saka pasuryan Collie Momo sing apik banget.

Profil Instagram Andrew Knapp

Sumber: @andrewknapp

Sawise 24 jam, bot Instamber wis ngetutake 69 akun, seneng 138 kiriman, nonton 958 Stories lan ninggalake 42 komentar kanggo jenengku.

Hasile? Aku wis entuk 8 pengikut anyar. Instamber ngandhani yen tingkat konversi 0.7%, sanajan matematika rada… buram.

Dashboard analytics Instamber

Akun anyar sing ditindakake bot tegese feedku saiki macet kebak foto asu sing lucu, lan aku ora sambat. Nanging, aku ora bisa mikir apa jenis interaksi cringey akunku.

Aku kuwatir yen bakal dadi ala kaya pungkasan sing ditindakake eksperimen iki, nalika panulis Hootsuite Evan LePage nggunakake Instagress sing saiki wis mati kanggo entuk 250 pengikut sajrone 3 dina. Dheweke nglaporake:

"Aku [otomatis] menehi komentar" foto sampeyan > fotoku "ing selfie bocah lanang sing jelas sekolah menengah. Nyatane, akun kasebut mung ana papat gambar, telu yaiku selfie. Aku rumangsa ora kepenak. Remaja iku ngomong yen aku ora sopan.”

Nalika aku mriksa, ternyata Instamber biasane mung ninggalake emojis sing paling dhuwur ing kiriman normal wong:

Screenshot saka penulis

Iki ora katon kaya komentar sing bisa dipercaya, nanging bisa digunakake kanggo 8 pengikutku sing anyar.

Langkah 5: Bali lan priksa Bot #1

Sauntara kuwi, akun InstaRocketku, sawise rong telung dina gratis, isih "ditundha," kanthi ora ana kegiatan sing ditampilake. Kajaba, nyatane, aku wis kelangan 8 pengikut.

Dadi aku cokot peluru, lan mbayar $7.95 USD kanggo rencana pribadi kanggo siji sasi. Nanging saiki aku kudu ngenteni admin nyetujoni pesenanku. (Isih ora ana respon saka layanan pelanggan.)

Langkah 6: Coba kampanye kaping pindho, kanthi teknik sing kurang spam

Aku kepengin weruh: apa ana cara sing sah kanggo ngotomatisasi interaksi Instagram kanggo tuwuh? Nggunakake bot otomatis ora bakal sah, nanging bisa uga ana cara kanggo nggunakake bot kasebut sing paling ora netral kacau.

Sawetara peretas wutah percaya manawa bisa. Dadi, aku bakal nyoba eksperimen pungkasan nalika nindakake sing paling apik supaya ora dadi spam lan ngrusak pengalaman kanggo aku lan kabeh wong sing sesambungan karo asu-botku.

Iki tegese nyaring apa aku ngidini Instamber kanggo nindakake.

ing Setelan > Tindakan Aku ora ngeklik kothak nganti botku mung diijini ndeleng Cerita lan seneng kiriman. Aku ora ngidini kanggo tindakake, utawa komentar.

Miturut setelan kasebut, bot Instagramku bakal seneng antarane 1 lan 3 kiriman pangguna, lan bisa uga nonton Crita.

Iki menehi patang kesempatan sing beda kanggo ndeleng akunku, lan iki minangka sentuhan sing luwih alus amarga aku ora nindakake apa-apa sing intrusif utawa jelas ora asli, kayata ninggalake emoji cringey utawa ngetutake metu saka biru.

Dashboard otomatisasi Instarocket disetel menyang watesan sing ketat

Dadi, apa sing kedadeyan sawise 24 jam ora seneng karo otomatis spam?

Alah, aku ora ngerti. Instamber njaluk aku mbayar tambahan sasi, mula aku mbayar $15 USD. Banjur padha takon kula kanggo ngundhuh sawetara piranti lunak desktop. Aku nglakoni. Nanging Macbookku nolak piranti lunak sing ora jelas, mula aku ngirim email dhukungan, sing ngandhani, bola-bali, yen aku kudu "instal bluestacks minangka emulator Android lan mbukak jembatan sosial lan Instagram liwat."

Reader, aku ora nglakoni.

Langkah 7: Analisis asil

Nalika aku ora bisa konfirmasi ing Instamber, iki minangka asil sakabèhé saka eksperimenku.

instamber

Suka 24 jam + komentar + tindakake promosi ($ 1 USD)

  • 8 pengikut anyar
  • 24 seneng
  • 14 tampilan crita
  • 67 akun anyar sing akunku tindakake

Promosi mung seneng-seneng ora spam 48 jam ($15 USD)

  • 2 pengikut anyar
  • 5 seneng kanggo foto paling anyar

InstaRocket

Ora ana promosi sing kedadeyan, amarga sanajan mbayar maneh sasi liyane, akunku tetep isih ditundha. Lan isih ora ana tembung saka tim dhukungan. Nanging aku:

  • Kelangan 6 pengikut
  • Entuk 10 seneng saka sing katon minangka bot asu
  • Nampa 2 kobongan galak (saka bot kobong?)

Gambar Instagram asu penulis kanthi mung 6 seneng

Ing tangan siji, aku kaget yen eksperimenku pancen ora efektif.

Ing sisih liya, Instagram wis perang karo layanan otomatisasi sajrone pirang-pirang taun. Iku ndadekake pangertèn sing perusahaan sing narik ing $ 9 milyar ing revenue iklan ing 2019 duwe sumber daya kanggo nggawe bot èfèktif ora ana guna.

Pawulangan saka otomatisasi Instagram

Ora ana layanan otomasi Instagram sing sah lan tanpa resiko

Situs web bakal ngandhani yen dheweke aman, dipercaya lan efektif. Situs web ngapusi.

Sanajan bot-bot bisa digunakake (ragu-ragu), layanan kasebut bisa mati kapan wae. Luwih elek, akun sampeyan bisa diwatesi utawa dilarang amarga nglanggar kabijakan platform Instagram.

Contone, kaping pindho aku nyambungake akunku menyang Instamber, aku dilaporake babagan "upaya login sing curiga." (Instagram kerja sing apik, amarga yen aku ana ing Van Lor, aku bakal mangan Donat Madu karo Meghan lan Harry.)

kabar saka nyoba mlebu mboten umum saka Vancouver Utara

Ora ana titik aku rumangsa yakin, aman, utawa santai. Aku ora kepenak babagan nyerahake rincian kertu kreditku. Aku ora kepenak ndownload piranti lunak desktop. Layanan kasebut regane kanthi sewenang-wenang, lan akeh sing katon kaya penipuan. Apa padha bisa? Akeh sing ora, nanging ora ngerti nganti sampeyan mbayar. Ing pungkasan minggu, aku mung rada isin amarga ngrusak reputasi online asu pepadhamu.

Yen sampeyan tanggung jawab kanggo akun profesional kanggo merek sing sah, aku bakal nerusake lan ujar manawa sampeyan pancene ora pengin menehi risiko kabar push sing ujar "kita mbusak kegiatan sing ora asli" utawa "informasi akun sampeyan dikompromi.”

Lan sing luwih penting, sampeyan ora pengin menehi risiko ngasingake penggemar, pelanggan, lan pamirsa kanthi tumindak aneh.

Lan ing cathetan kasebut, aside pribadi kanggo band indie sing ngetutake lan ora ngetutake aku kaping telu sajrone nem wulan kepungkur: Kaping pisanan aku dipuji. Kaping pindho aku unfollow sampeyan ing Spotify. Kaping telu aku nggoleki sapa sing nglakokake media sosial sampeyan supaya aku ora bisa nggarap dheweke ing mangsa ngarep.

Teknologi kikuk, lan dhukungan ora ndhukung

Instamber pengin aku ndownload piranti lunak desktop, emulator Android, lan aplikasi dhewe. Oh, plus Instagram dhewe, sanajan "praktik paling apik" yaiku metu lan ninggalake aplikasi kasebut nalika kampanye saya mlaku, kanggo nyegah bedo geografis liyane. Aku uga ana babagan VPN ing kana.

Ora mung langkah-langkah tambahan iki - deleng Titik # 1, Instagram lagi nonton - ora mungkin kanggo manajer media sosial sing duwe motivasi, mula dadi repot. Sampeyan duwe prekara sing luwih penting sing kudu ditindakake.

Sauntara kuwi, kaya sing dakkandhakake, saben aku ngirim email menyang layanan pelanggan Instarocket, dheweke langsung nerusake menyang pit sarlacc.

"Ora bisa dideteksi dening Instagram" lan "ora spammy" tegese "dadi alon sampeyan uga bisa nindakake dhewe"

Dina-dina metrik Vanity skyrocketing wis rampung. Instagram malah ora nampilake seneng maneh, mula kanthi pirang-pirang cara tekanan ora bisa ditindakake kanggo akeh merek katon populer.

Kajaba iku, saiki Instagram ngawasi lan mbatesi ping menyang API, ora ana layanan otomatisasi sing bisa menehi volume kanthi nyata kaya sing dakbayangake ing wiwitan kiriman blog iki.

Contone, ing taun 2017, nalika pisanan kita nglakokake eksperimen iki, Evan LePage pindhah saka 338 dadi 1050 pengikut ing akun pribadine nggunakake Instagress.

Wektu iki aku entuk 8 pengikut anyar, akeh sing katon palsu, sawetara tampilan Crita, lan udakara 30 seneng. Minggu sabanjure, aku uga duwe anggepan yen akunku saiki dadi magnet bot permanen, sanajan kertu kreditku ora dikenani biaya.

Apa sing bakal kedadeyan yen aku ngentekake minggu iki kanggo nggawe keterlibatan sing asli, konten sing apik, lan nglakokake dhaptar tips iki kanggo entuk luwih seneng Instagram? Aku arep metu ing perangan awak lan ngomong aku ora mung duwe pengikut liyane, aku bakal santai karo banyu timun ing pinggir kolam tanpa wates, sawise proyek rampung.

Ngirit wektu lan pasuryan merek kanthi ngotomatisasi kegiatan Instagram kanthi cara sing bener. Kanthi Hootsuite sampeyan bisa gawe jadwal kiriman Instagram luwih dhisik, melu karo para pengikut, lan ngowahi gambar kabeh saka siji dashboard sing gampang digunakake.

njaluk Diwiwiti

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol