Media sosial

Hacks Instagram: 31 Trik lan Fitur Sampeyan Mungkin Ora Ngerti

Apa sampeyan pengin level game Insta sampeyan? Kanthi trik lan alat kasebut, sampeyan bakal 'gramming kaya pro ing wektu sing cendhak.

bonus: Download dhaptar mriksa gratis sing nuduhake langkah-langkah pas sing digunakake influencer fitness kanggo tuwuh saka 0 nganti 600,000+ pengikut ing Instagram tanpa anggaran lan ora ana peralatan sing larang.

Hacks Instagram umum

1. Mungkasi ndeleng kiriman utawa crita saka akun sing sampeyan tindakake nanging ora tresna

Sampeyan ora pengin ndeleng video ferret lik maneh, nanging sampeyan uga ora pengin nglarani perasaane kanthi unfollow. Solusine? Menehi dheweke bisu!

Piye carane:

Cara 1

  1. Pindhah menyang akun sing pengin bisu
  2. Tunyuk Dipuntedahaken tombol
  3. Klik bisu
  4. Saka ing kono, sampeyan bisa milih arep bisu kiriman, utawa bisu kiriman lan Cerita saka akun kasebut
  5. Sampeyan uga bisa nggawe bisu kiriman lan Crita kanthi mencet terus Crita ing tray, utawa saka profil

Cara 2

  1. Saka feed sampeyan, temokake kiriman saka wong sing pengin sampeyan bisu lan klik telung titik ing pojok tengen ndhuwur kirim
  2. Klik bisu
  3. Saka ing kono, sampeyan bisa milih arep bisu kiriman, utawa bisu kiriman lan Cerita saka akun kasebut
  4. Sampeyan uga bisa nggawe bisu kiriman lan Crita kanthi mencet terus Crita ing tray, utawa saka profil

mateni akun Instagram sing diarani Fergus the Ferret

2. Ngatur maneh saringan

Tansah Amaro ing pucuk driji lan njaluk Nashville metu saka ngarsane kanthi ngatur menu pilihan filter.

Piye carane:

  1. Nalika ngirim foto utawa video, pindhah menyang Filter
  2. Gulung menyang mburi saringan banjur tutul ngatur
  3. Pencet terus lambang telung baris ing jejere saben filter ing sisih kiwa layar kanggo ngatur maneh urutan saringan sampeyan
  4. Centhang utawa busak centhang bunder ing jejere saben saringan ing sisih tengen layar kanggo ndhelikake utawa ndhelikake saringan
  5. Klik Done kanggo nyimpen setelan sampeyan

Filter Instagramngatur maneh saringan Instagram

3. Deleng kabeh kiriman sing disenengi

Mlaku-mlaku ing dalan memori kanthi review kabeh sing disenengi foto kepungkur. (Dadi. Akeh. Puppos.)

Piye carane:

  1. Menyang profil sampeyan
  2. Mbukak menu hamburger ing pojok tengen ndhuwur
  3. tutul Setelan
  4. tutul akun
  5. tutul Kiriman sing Disenengi

foto sing disenengi penulis (kabeh iku anak kirik)

4. Mbusak riwayat telusuran

Priksa manawa ora ana sing ngerti yen sampeyan mburu foto "kaos Pak Clean" kanthi ngusap riwayat telusuran Instagram kanthi resik.

Piye carane:

  1. Menyang profil sampeyan
  2. Open menu hamburger ing pojok tengen ndhuwur
  3. tutul Setelan
  4. tutul keamanan
  5. Gulung menyang ngisor, banjur tutul Mbusak Sejarah Telusuran or Sejarah Nggoleki

5. Nggawe kabar kanggo akun liyane

Tambah tandha kanggo akun favorit lan aja kantun kirim anyar saka kaca penggemar maskot Jepang favorit maneh.

Piye carane:

  1. Bukak kaca profil akun sing pengin diwenehi kabar
  2. Tunyuk Dipuntedahaken tombol
  3. pilih Notifikasi
  4. Ganti konten sing pengin ditampa kabar babagan: Kiriman, Cerita, IGTV utawa Video Langsung

Pilihan kabar Instagram

6. Nggawe trabasan kanggo respon umum

Pangguna iOS bisa nggawe komentar lengkap otomatis kanggo nanggapi pitakonan umum, lan nyimpen detik larang regane. Wektu iku dhuwit, wong!

Piye carane:

  1. Ing profil Instagram sampeyan, tutul menu hamburger banjur Setelan.
  2. tutul nitahake banjur Wangsulan Cepet.
  3. tutul Wangsulan Cepet Anyar
  4. Pilih sawetara tembung utawa frase kanggo tumindak minangka Trabasan (contone, OpeningHours).
  5. Ing bagean Pesen, ketik respon umum sing pengin digawe (contone, "Hai! Kita mung mbukak kanggo bisnis nalika Purnama!".).
  6. tutul Simpen
  7. Kapan wae sampeyan pengin nggunakake komentar khusus kasebut, ketik trabasan lan telpon bakal kanthi otomatis isi frasa lengkap.

nggawe respon cepet ing Instagram

7. Tetenger kiriman favorit

Coba "Koleksi" minangka buku tempel digital: simpen kiriman favorit ing kene.

Piye carane:

  1. Pindhah menyang kiriman sing pengin disimpen
  2. tutul lambang tetenger ing ngisor kiriman sing pengin disimpen
  3. Bakal ditambahake kanthi otomatis menyang koleksi umum, nanging yen sampeyan pengin ngirim menyang koleksi tartamtu, pilih Simpen Koleksi; kene sampeyan bisa milih koleksi sing wis ana utawa tutul lambang + kanggo nggawe lan menehi jeneng anyar
  4. Kanggo ndeleng kiriman lan koleksi sing wis disimpen, bukak profil banjur tutul menu hamburger. Banjur tutul disimpen

Bookmarking kiriman Instagram

8. Mbusak kiriman lawas (tanpa mbusak ing salawas-lawase)

Kaya Instagram sing padha karo kubah Disney, sampeyan bisa ndhelikake kiriman lawas sing ora katon nganggo fungsi "Arsip".

Piye carane:

  1. tutul ... ing sisih ndhuwur kiriman sing pengin dibusak
  2. pilih arsip
  3. Kanggo mriksa kabeh kiriman arsip, bukak profil sampeyan banjur tutul lambang hamburger ing pojok sisih ndhuwur
  4. tutul arsip
  5. Ing sisih ndhuwur layar klik arsip kanggo ndeleng Kiriman utawa Cerita
  6. Yen sampeyan pengin mulihake konten menyang profil umum, tutul Tampilake ing profil kapan wae lan bakal katon ing papan asline

9. Matesi wektu layar

Mung amarga sampeyan bisa gulung selawase ora ateges sampeyan ngirim. Nylametake awake dhewe nganggo timer saben dina sing dibangun ing Instagram.

Piye carane:

  1. Pindhah menyang profil sampeyan banjur tutul menu hamburger
  2. tutul Kegiatan Sampeyan > Setel Pangeling Saben Dina
  3. Pilih jumlah wektu banjur tutul Setel Pangeling

Hacks Instagram kanggo enggo bareng foto lan video

10. Nggawe baris break ing caption Panjenengan

Ngontrol kacepetan caption sampeyan kanthi trik iki kanggo nggawe jeda baris.

Piye carane:

  1. Owahi foto lan nerusake menyang layar caption
  2. Tulis caption sampeyan
  3. Kanggo ngakses tombol Bali, tutul tombol 123 tombol ing keyboard piranti
  4. Gunakake bali kanggo nambah istirahat ing caption sampeyan

Catetan: Nalika jeda bakal miwiti baris anyar, dheweke ora bakal nggawe papan putih sing bakal sampeyan deleng ing antarane rong paragraf. Kanggo nggawe break paragraf, tulis caption foto ing aplikasi cathetan telpon lan salin menyang Instagram. Apa sampeyan pengin ngilangi garis luwih lanjut? Coba gunakake titik peluru, garis, utawa tanda baca liyane.

Caption Instagram karo jeda baris

11. Jadwal kiriman sampeyan sadurunge

Siapke konten kanggo dikirim ing wektu premium kanthi bantuan alat penjadwalan Instagram Hootsuite.

Piye carane:

Catetan: Priksa pandhuan kita kanggo njadwalake kiriman ing Instagram kanggo sinau carane nindakake iki saka akun pribadi.

PS: Sampeyan saiki bisa gawe jadwal Instagram Stories karo Hootsuite!

12. Kirim menyang Instagram saka komputer

Nduwe pirang-pirang gambar kucing sampeyan nganggo busana David Bowie ing desktop sampeyan? Skip langkah ekstra ngirim menyang telpon sadurunge sampeyan nuduhake menyang donya (halo? Kita lagi nunggu!).

Gumantung ing sistem operasi sampeyan, ana sawetara alat sing bisa digunakake kanggo ngirim menyang Instagram saka komputer. Salah sijine, mesthi, yaiku Hootsuite. Komposer kita malah duwe fungsi nyunting lan ngowahi ukuran, nggawe proses penerbitan lancar kaya mentega.

Piye carane:

  • Nonton video ing ndhuwur!

13. Pilih foto sampul kanggo video sampeyan

Rambut sampeyan katon apik banget sajrone 10 detik ing video sampeyan, lan sampeyan pengin jagad ngerti. Mangkene carane milih gambar sing miwiti video sampeyan.

Piye carane:

  1. Gunakake alat desain grafis kaya Visme utawa Adobe Spark kanggo nggawe gambar intro, banjur pasang ing wiwitan utawa pungkasan video nganggo piranti lunak panyuntingan.
  2. Tunyuk + tombol ing sisih ngisor layar kanggo milih video saka Library, utawa nggawe siji ing wayahe
  3. Sabanjure, tutul Tutup
  4. Pilih gambar intro saka pilihan gambar

foto sampul kanggo video kanthi irah-irahan

14. Singidaken komentar saka feed sampeyan

Gambar regane sewu tembung - sampeyan uga tenan butuh wong liya nambahi obrolan? Mangkene carane supaya bagean komentar tetep sepi.

Piye carane:

  1. Saka profil sampeyan, pilih menu hamburger saka sisih tengen ndhuwur banjur tutul Setelan
  2. tutul Privacy
  3. tutul komentar
  4. Setel Saringan Manual kanggo tembung utawa frasa tartamtu, utawa pilih Singidaken Komentar Nyerang kanggo nyaring otomatis kanggo basa kasar sing umum
  5. Nalika sampeyan ora bisa mateni komentar ing profil sampeyan, sampeyan bisa mateni komentar ing kiriman tartamtu kanthi milih Setelan Lanjut> Pateni Komentar nalika sampeyan lagi posting.

Instagram Story hacks

Waca kanggo rahasia Crita Instagram sing paling disenengi utawa tonton video ing ngisor iki kanggo hacks favorit 2021.

15. Rekam video hands-free

Mode bebas tangan kaya pacar Instagram sing luwih murah. linuwih. Njupuk instruksi kanthi apik. Setia. tresna.

Piye carane:

  1. Gesek nengen saka layar ngarep kanggo mbukak kamera Instagram Stories
  2. Gesek liwat pilihan ing sisih layar-normal, Boomerang, etc-lan mandheg ing Bebas Tangan pilihan ngrekam
  3. Tunyuk rekaman tombol ing sisih ngisor layar kanggo miwiti ngrekam
  4. Kanggo mungkasi ngrekam, supaya wektu maksimum entek utawa tutul tombol jupuk maneh

Kisah Instagram tanpa tangan

16. Singidaken crita saka pangguna tartamtu

Kanggo nalika kabeh wong kudu ndeleng prank gumbyang sing ditarik ing Daryl ing accounting-kajaba boss Panjenengan.

Piye carane:

Cara 1

  1. Pindhah menyang profil sampeyan banjur tutul menu hamburger.
  2. tutul Setelan.
  3. tutul Privasi> Crita
  4. tutul Singidaken Crita Saka
  5. Pilih wong sing pengin didhelikake crita, banjur tutul Done (iOS) utawa simbol centhang (Android)
  6. Kanggo ndhelikake crita saka wong liya, tutul tandha tandha biru kanggo batal milih.

Cara 2

Sampeyan uga bisa milih wong kanggo ndhelikake crita nalika sampeyan ndeleng sapa sing ndeleng crita sampeyan.

  1. tutul titik telu ing sisih tengen jeneng lan pilih Singidaken Crita Saka [Jeneng pangguna].
  2. Cathetan: Ndhelikake crita sampeyan saka wong liya beda karo mblokir, lan ora ngalangi dheweke ndeleng profil lan kiriman sampeyan.

17. Gunakake font dhewe ing crita

Napa Instagram ora ngidini sampeyan nggunakake font Jokerman kanthi asli, kita ora bakal ngerti. Nanging ing ngendi ana serif '90an sing dirancang aneh, ana cara.

Piye carane:

  1. Bukak alat font. Ana akeh pilihan gratis liwat browser web, kayata igfonts.io: waspada karo aplikasi keyboard font pihak katelu sing bisa ngawasi kabeh sing sampeyan lakoni!
  2. Ketik pesen menyang alat font sing dipilih
  3. Pilih font sing dikarepake
  4. Salin teks lan tempel ing crita sampeyan (sanajan iki uga bisa digunakake kanggo bios profil lan kiriman teks)

fonts beda ing igfonts.ioCrita Instagram kanthi font unik sing ujar

18. Ganti tutup sorotan critamu

Sorot sorotan sampeyan kanthi gambar pisanan sing seger.

Piye carane:

  1. Tutul sorotan sampeyan, banjur tutul Sunting Sorotan
  2. tutul Sunting Cover
  3. Pilih foto saka rol kamera

19. Tulis nganggo kabeh warna pelangi

Ganti warna huruf individu, utawa malah nggunakake sihir pelangi kanthi trik licik iki kanggo menehi warna ing jagad sampeyan.

Piye carane:

  1. Tutul lambang kamera ing sisih kiwa ndhuwur kanggo nggawe Crita anyar
  2. pilih nggawe
  3. Ketik pesen sampeyan, banjur pilih bagean teks sing pengin diganti warna
  4. Tahan driji kiwa utawa jempol ing ends kursor
  5. Tahan driji utawa jempol tengen ing werna sing pengin diakhiri
  6. Saiki geser driji loro menyang tengen bebarengan: tangan kiwa bakal unnyorot aksara siji ing wektu, nalika tangan tengen ngganti pilihan werna kanggo saben

crita instagram kanthi jinis warna sing beda

20. Tambah foto ekstra menyang Crita

Kanggo nalika siji gambar asli saka DIY macrame asu bikini saben kirim ora cukup.

Piye carane:

  1. Bukak foto ing rol foto banjur tutul kaca tombol
  2. tutul Copy
  3. Bukak Instagram Stories banjur tutul layar kaping pindho kanggo milih tempel pilihan

Pengin luwih akeh tips lan trik kanggo Crita? Priksa dhaptar dawa hacks Kisah Instagram paling apik ing taun 2021.

Instagram bio lan profil hacks

21. Singidaken foto sing wis diwenehi tag

Sanajan feed kanca-kanca kebak foto eksploitasi Margarita Senin, jagad ora bakal ngerti.

Piye carane:

  1. Menyang profil sampeyan
  2. Tunyuk wong ing lambang kothak ing ngisor bio sampeyan kanggo pindhah menyang Foto Sampeyan tab
  3. Tutul foto sing pengin dibusak saka profil sampeyan
  4. Tunyuk telung titik lambang ing pojok tengen ndhuwur banjur pilih Tag Pilihan
  5. pilih Mbusak Aku Saka Kiriman or Singidaken saka Profilku

Catetan: Sampeyan uga bisa nyegah foto sing diwenehi tandha supaya ora katon ing profil sampeyan. Cukup menyang Foto Sampeyan tab banjur pilih foto apa wae. Banjur, pilih Sunting ing sisih tengen ndhuwur. Ing kene, sampeyan bisa ngalih Sarujuk kanthi manual Tag.

Pilihan tag Instagram

22. Tambah baris break kanggo bio

Mbusak blok teks kasebut lan nuduhake informasi sampeyan kanthi cara sing apik.

Piye carane:

  1. Bukak aplikasi cathetan lan tulisake bio sampeyan kaya sing dikarepake - kalebu jeda baris
  2. Pilih kabeh teks banjur pilih Copy
  3. Bukak aplikasi Instagram
  4. Tunyuk gambar profil lambang kanggo ngunjungi profil sampeyan
  5. Tunyuk Sunting riwayat tombol
  6. Tempel teks saka aplikasi cathetan menyang kolom bio
  7. tutul Done kanggo nyimpen owah-owahan sampeyan

23. Entuk bio sampeyan ing asil panelusuran liyane

Selehake tembung kunci kanggo bisnis sampeyan menyang kolom jeneng bio sampeyan, lan sampeyan bakal luwih cenderung muncul ing asil panelusuran kanggo industri kasebut.

Piye carane:

  1. tutul ing Sunting riwayat ing sisih tengen ndhuwur profil Instagram sampeyan
  2. ing jeneng bagean, ngganti teks kanggo kalebu tembung kunci
  3. tutul Done ing pojok tengen ndhuwur layar sampeyan

Bio Instagram kanthi tembung kunci

24. Tambah karakter khusus lan nggunakake fonts khusus kanggo profil

Nggawe profil sampeyan kanthi font sing nyenengake utawa wingding sing sampurna gampang kaya salinan lan tempel. (Salah cathetan: gunakake karakter khusus kanthi sithik kanggo nampung aksesibilitas! Ora saben alat maca sing bisa diakses bakal bisa napsirake kanthi bener.)

Piye carane:

  1. Bukak Word utawa Google doc.
  2. Mulai ngetik bio sampeyan. Kanggo nyelehake karakter khusus, tutul Lebokake, banjur Simbol Lanjut.
  3. Tambah lambang ing ngendi sampeyan pengin ing bio sampeyan.
  4. Bukak profil Instagram ing browser web banjur tutul Sunting riwayat.
  5. Salin lan tempel bio saka Word utawa Google doc menyang bio Instagram banjur tutul Done nalika sampeyan lagi rampung.

25. Ngalih menyang profil bisnis

Kanthi resmi nyatakake dhewe minangka bisnis ing Instagram menehi sawetara kaluwihan serius, kayata mbukak iklan lan entuk wawasan. Yen sampeyan merek, apa sing sampeyan tunggu?

Piye carane:

  1. Pindhah menyang profil sampeyan banjur tutul menu hamburger
  2. tutul Setelan
  3. tutul akun
  4. tutul Ngalih menyang Akun Bisnis
  5. Disaranake sampeyan nyambungake akun bisnis menyang Kaca Facebook sing digandhengake karo bisnis sampeyan. Iki bakal luwih gampang nggunakake kabeh fitur sing kasedhiya kanggo bisnis. Ing wektu iki, mung siji Kaca Facebook sing bisa disambungake menyang akun bisnis sampeyan
  6. Tambah rincian kayata bisnis utawa kategori akun lan informasi kontak
  7. tutul Done

Kanggo tips liyane babagan cara ngoptimalake profil sampeyan, priksa kiriman Instagram Bio Ideas for Business.

Instagram hashtag hacks

26. Temokake hashtags ndhuwur (lan paling relevan) kanggo digunakake

Yen sampeyan pengin ditemokake, kalebu hashtags ing kiriman sampeyan minangka kunci. Mangkene carane ngerteni endi sing paling cocog kanggo entuk konten sampeyan Bintang Lair wektu.

Piye carane:

  1. Pilih kaca pembesar lambang kanggo ngunjungi tab Jelajahi
  2. Ketik tembung kunci banjur tutul tags asli
  3. Pilih hashtag saka dhaptar
  4. Iki bakal nggawa sampeyan menyang kaca kiriman sing ngemot hashtag kasebut
  5. Ndhuwur bagean "Ndhuwur" lan "Anyar" kaca, katon garis cilik kanthi label "Related". Sabanjure, Instagram bakal nampilake dhaptar hashtag sing cocog sing bisa sampeyan geser kanggo inspirasi (lan riset luwih lanjut)

kaca hashtag kanggo #animalcrossingnewhorizons

27. Tindakake hashtags favorit

Entuk inspirasi ing feed sampeyan lan aja kantun karya paling anyar #NailArt (yaiku… Tom lan Jerry kuku?).

Piye carane:

  1. Pilih kaca pembesar lambang kanggo ngunjungi tab Jelajahi
  2. Ketik hashtag sing pengin sampeyan tindakake
  3. Ing kaca hashtag klik ing Follow tombol

kaca hashtag instagram kanggo #nailart

28. Singidaken hashtags ing kiriman lan ing crita

Ya, Hashtags njaluk sampeyan ditemokake. Nanging uga bisa dadi keruwetan visual. (Utawa mung katon sethitik… ngelak.) Punika carane reap keuntungan tanpa cramping gaya.

Piye carane:

Cara 1

  1. Salah siji cara sing gampang kanggo ndhelikake hashtags sampeyan yaiku ninggalake kabeh saka caption lan lebokake ing komentar ing ngisor kiriman sampeyan.
  2. Sawise sampeyan entuk komentar liyane, hashtags sampeyan bakal didhelikake kanthi aman ing bagean komentar

Cara 2

Cara liya yaiku misahake hashtags saka teks liyane kanthi ngubur ing ngisor longsoran baris.

  1. Cukup tutul 123 tombol nalika nggawe caption
  2. pilih bali
  3. Ketik tandha waca (apa titik, peluru, utawa garis), banjur pencet bali maneh
  4. Baleni langkah 2 nganti 4 paling ora kaping lima
  5. Instagram ndhelikake katrangan sawise telung baris, supaya hashtags sampeyan ora bisa dideleng kajaba para pengikut sampeyan nutul pilihan liyane ing kiriman sampeyan.

nambah wektu kanggo komentar Instagram

Hacks pesen langsung Instagram

29. Pateni status aktivitas

Sampeyan ora kudu menehi kabar marang jagad nalika sampeyan lagi online utawa ora online: njaga aura misteri!

Piye carane:

  1. Pindhah menyang profil sampeyan banjur tutul menu hamburger; ketok Setelan
  2. tutul Privacy
  3. tutul Status Kegiatan
  4. Ganti mateni Status Kegiatan

30. Kirim konten sing ilang menyang kanca-kanca

Gawe foto, video utawa Boomerang sing saiki ana ing kene, sesuk ora nganggo Olahpesen Langsung.

Piye carane:

  1. Saka layar ngarep, tunyuk kamera lambang ing sisih kiwa ndhuwur layar. Utawa geser nengen kanggo mbukak kamera. Utawa mbukak Instagram Direct kanthi nutul pesawat kertas lambang ing sisih tengen ndhuwur layar, banjur tutul kamera lambang ing sisih kiwa ndhuwur
  2. Njupuk foto, video, utawa Boomerang
  3. Sunting kaya sing dikarepake
  4. Tunyuk > lambang ing sisih tengen ngisor layar
  5. Pilih panampa UTAWA tutul tombol + mlebu kanggo nggawe obrolan grup anyar
  6. tutul Kirimi ing sisih ngisor layar

Catetan: Yen sampeyan milih sawetara panampa tanpa nggawe grup, saben pangguna bakal dikirim pesen sing padha kanthi kapisah.

31. Ngedit foto kanca

Kepiye carane sampeyan nuduhake kanca sampeyan peduli? Sampeyan sijine emojis aneh ing foto. Mangkene carane ngowahi foto kanca.

Piye carane:

  1. Nalika ndeleng pesen foto saka kanca, tutul kamera lambang ing sisih ngisor lan njupuk balesan
  2. Wangsulan sampeyan kalebu stiker sing sampeyan bales
  3. Pindhah lan owahi ukurane, lan tambahake corak dhewe nganggo stiker, teks lan gambar
  4. Priksa manawa ngirim nganggo setelan Ngidini Muter maneh ing ngisor supaya kanca sampeyan bisa remix Panjenengan pic

Atur ngarsane Instagram ing jejere saluran sosial liyane lan irit wektu nggunakake Hootsuite. Saka dashboard siji sampeyan bisa gawe jadwal lan nerbitake kiriman, melu pamirsa, lan ngukur kinerja. Coba gratis dina iki.

njaluk Diwiwiti

Gampang nggawe, nganalisa, lan jadwal kiriman lan Crita Instagram karo Hootsuite. Ngirit wektu lan entuk asil.

Coba gratis

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol