Carane

Fitur Anyar Instagram: Fitur liyane sing nggumunake bakal kasedhiya ing Instagram, bakal dadi khusus banget kanggo privasi

Perusahaan kasebut nggarap fitur anyar Instagram ing pungkasan taun 2021. Pangguna Instagram bakal seneng krungu kabar apik. Ing pungkasan taun 2021, bisnis ngrancang ngeculake fitur unik liyane.

Fungsi iki bisa uga kasedhiya kanggo umum ing taun ngarep. Sing nerbitake foto, crita, utawa gulungan ing Instagram saiki bakal duwe kesempatan kanggo milih pamirsa ing Facebook uga.

Kepiye Cara Fitur Anyar Instagram?

According to the source, Instagram, which is owned by Meta, has been working on this How Instagram New Feature for a few days. When anyone go to share a story, post, or reel on Instagram using this function, they will notice an option named Facebook audience appear first.

Iku perlu kanggo kabeh klik ing. Sawise iku, tab anyar bakal mbukak kanthi telung pilihan kanggo sapa sing pengin nuduhake kiriman kasebut. Sing pertama bakal umum, tegese sapa wae bisa ndeleng kiriman kasebut. Kanca bakal dadi pilihan kapindho.

Mung kanca Facebook sing bisa maca kiriman Instagram yen milih pilihan iki, lan Mung Aku bakal dadi pilihan katelu. Mung kiriman sing bakal katon ing judhul iki. Pangguna kudu milih salah siji saka alternatif kasebut. 

Bubar Entuk Pilihan 60 Reels Detik

Instagram wis mbukak alat unik kanggo pangguna. Kanthi nggawe video, pangguna saiki bisa ngirim gulungan nganti 60 detik ing platform iki. Sadurunge, video dawa kuwi ora duwe pilihan iki.

Fitur Anyar Instagram: Fitur liyane sing nggumunake bakal kasedhiya ing Instagram, bakal dadi khusus banget kanggo privasi

Spesifikasi Instagram

pricefree
ProviderInstagram, Inc.
kompatibilitasiPhone- Mbutuhake iOS 12.0 utawa luwih anyar, iPod touch- Mbutuhake iOS 12.0 utawa luwih anyar.
Size197.5 MB
BasaInggris, Kroasia, Ceko, Denmark, Landa, Finlandia, Prancis, Jerman, Yunani, Hindi, Hungaria, Indonesia, Italia, Jepang, Korea, Melayu, Bokmål Norwegia, Polandia, Portugis, Rumania, Rusia, Tionghoa Sederhana, Slovak, Spanyol, Swedia, Tagalog, Thai, Cina Tradisional, Turki, Ukrainia, Vietnam

Wong Bisa Takon

Apa sing anyar ing Instagram Update Paling Anyar?

Instagram wis ngluncurake fitur anyar sing nyoba nglindhungi pangguna saka komentar sing ora becik lan pesen langsung. Iku game-changer, mesthine. Limit minangka alat anyar sing ngidini pangguna nyaring utawa ndhelikake komentar lan pesen saka wong sing ora ana ing dhaptar pengikut utawa sing bubar dadi pengikut.

Apa sing diowahi ing Instagram?

Aplikasi bakal miwiti nampilake layar wutuh, video sing disaranake ing feed pangguna, sanajan dheweke ora ngetutake akun kasebut. Instagram bakal nampilake luwih akeh konten video lan menehi produser luwih akeh pilihan babagan nuduhake video, padha karo fungsi kaya Tik-Tok Netflix.

Apa Pandhuan ing Instagram?

Pandhuan Instagram minangka hibrida carousel ing Instagram lan entri blog. Bisa digawe saka kiriman, panggonan, utawa dhaptar produk sing wis diterbitake dening pangripta utawa akun umum. Saben pandhuan nduweni gambar sampul, judhul, pambuka, lan deskripsi entri opsional.

Apa Pembaruan Instagram Anyar Tampilake Gambar?

Kabar gambar ora ana ing Instagram saiki kajaba sampeyan ngirim pesen langsung menyang wong nalika ana ing Mode Vanish.

Apa wong bisa ndeleng kiriman sing disimpen ing Instagram?

Sampeyan mung siji sing bisa ndeleng kiriman sing wis disimpen. Sampeyan bakal weruh yen Instagram nampilake pesen sing ujar "Mung sampeyan sing bisa ndeleng apa sing wis disimpen" ing layar. Ora ana sing bakal dilaporake yen sampeyan nyimpen kiriman, lan ora ana sing bisa ndeleng kiriman sing wis disimpen ing Instagram.

Fitur Anyar Instagram: Fitur liyane sing nggumunake bakal kasedhiya ing Instagram, bakal dadi khusus banget kanggo privasi

Apa aku bisa ngatur maneh feed Instagram?

Sayange, Instagram ora ngidini ngatur ulang foto sing wis dikirim. Dheweke wis didandani yen wis dituduhake ing Instagram. Sampeyan ora bisa ngatur maneh foto Instagram sing wis diterbitake.

Sapa sing Biasane Gunakake Instagram?

Distribusi umur lan jender pamirsa global ing taun 2021. Wong lanang umur 18 nganti 24 taun nggawe 17.9% pangguna Instagram aktif global wiwit Oktober 2021. Luwih saka setengah populasi Instagram umure kurang saka 34 taun.

Napa Instagramku 2021 Tekan Mudhun?

Ana sawetara alasan kanggo iki: dheweke duwe wektu luwih akeh utawa luwih prihatin karo barang sing diterbitake. Paling asring, iku kombinasi saka loro. Mikro-influencer ora kondhang kaya selebriti amarga ora duwe ewu pengikut. Iki tegese dheweke duwe wektu luwih akeh kanggo ngasilake materi sing luwih apik lan bisa disambungake.

Kepiye cara ndhelikake senenganku ing Instagram?

Saka pojok tengen ndhuwur kiriman, pilih menu telung titik. Pilih "Singidaken Kaya Count" saka menu gulung mudhun.

Waca Uga: Cara Ndhelikake Kiriman Instagram Tanpa Mbusak - Tinjauan Cepet

kesimpulan

Instagram ora mandheg nggumunake kita.

Nalika jagad liyane berjuang kanggo tetep urip ing jaman ekonomi sing angel iki, luwih becik ndeleng kepiye Instagram ngembangake fitur lan fungsi anyar kanthi cepet kanggo ngatasi tantangan bisnis sing penting lan mbantu wong ndhukung perusahaan favorit.

Tetep karo apa sing anyar ing Instagram ora nate luwih angel tinimbang saiki. Meh saben minggu, Instagram ngenalake fitur-fitur anyar.

Elinga yen Instagram tansah ganti lan ngenalake fitur-fitur anyar.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol