Media sosial

Interns Ora Ngatur 24% Anggaran Pemasaran

Nalika perusahaan ngirim tweets sing kudune tetep ing draf, mesthi ana (paling ora) siji wong ing balesan sing ujar "mateni intern sing ngirim iki." Komentar kaya iki nggambarake tampilan sing nyebar nanging wis ketinggalan jaman babagan manajer media sosial: Dheweke dadi buruh tingkat entri sing cosplaying minangka pemasar nyata.

Ora ana sing bisa luwih saka bebener, sanadyan.

Nyatane, manajer media sosial minangka bagean inti saka departemen pemasaran modern. Pemasar sosial rata-rata sampeyan ora ngetik meme lank sedina muput-dheweke nggawe konten sing mimpin anyar, mangsuli pitakon pelanggan, lan nglindhungi reputasi merek kanthi online. Dheweke dadi copywriter, desainer, ahli strategi konten, fotografer, videografer, lan analis data. Dheweke uga over-caffeinated lan rampung ditekan metu-lan sampeyan bisa nyalahke wong?

Tim sosial rumangsa ora dihargai, nanging jumlah kasebut nuduhake manawa dheweke dadi luwih penting kanggo dhasar. Wiwit wiwitan pandemi, pemasaran digital wis nyumbang 32.7% luwih saka dodolan sakabèhé tinimbang taun sadurunge, miturut Survey CMO taun iki.

Nyatane, 65% perusahaan wis nambah investasi ing media digital lan pemasaran telusuran, lan belanja media sosial diprakirakake bakal mundhak nganti 24.5% saka anggaran pemasaran ing taun 2026.

Nanging anggaran sing luwih gedhe teka kanthi tanggung jawab sing luwih gedhe.

Saiki, akeh manajer media sosial sing berjuang kanggo nguwasani katrampilan marketing anyar sing penting kaya layanan pelanggan sosial lan perdagangan sosial nalika uga nggiling liwat 9 nganti 5. Ing wektu sing padha, merek ngerti carane cepet sosial berkembang, lan media sosial kasebut. manajer mbutuhake piranti kelas donya, panuntun dhumateng strategi, lan latihan kanggo tetep ahead saka kurva. Mangkene carane sampeyan bisa nggawe kerja luwih gampang kanggo manajer media sosial-lan nambah bahan bakar roket kanggo upaya pemasaran online.

4 perkara sing bisa sampeyan lakoni kanggo ndhukung tim sosial sampeyan

1. Menehi kursi sosial ing meja pimpinan

Beda karo kapercayan umum, rata-rata manajer media sosial dudu ponakan CMO sing umure 19 taun sing nembak tweets saka ruang makan — uga ora kabeh magang sing ora dibayar. Nyatane, dheweke biasane umur 39 taun kanthi gelar Sarjana, miturut studi Zippia. Apa maneh, dheweke ngerti merek kaya mburi tangane; 34% saka wong-wong mau wis dadi pimpinan sosial ing organisasi saiki sajrone telung nganti pitung taun.

Kedalaman pengalaman sing digawa dening para pekerja kaya iki dudu level entri utawa malah tingkat menengah. Iki minangka anggota tim senior. Dheweke sing sampeyan nelpon kanggo mimpin kampanye merek rumit utawa mbukak bencana PR online. Dheweke sing bisa nyegah merek sampeyan nggawe kesalahan ing taun 2020-an sing kudu sampeyan lakoni ing taun 2010-an. Judhul proyek durung nggambarake senioritas manajer media sosial - nanging kudu.

Yen sampeyan pengin nambah peran sosial ing organisasi sampeyan, sampeyan uga kudu nimbang ngunggahake kompensasi kanggo pemasar sosial senior supaya cocog karo bayaran kanggo peran marketing timbal liyane. Saiki, gaji rata-rata kanggo manajer media sosial senior mung $81,000 USD-dibandhingake karo $142,000 USD kanggo manajer marketing email senior lan $146,000 USD kanggo manajer pemasaran produk senior, miturut Glassdoor.

Nalika kita ngomong babagan nggabungake sosial menyang tingkat ndhuwur organisasi sampeyan, kita ora mung ngomong babagan ganti rugi. Nalika media sosial diwenehi kursi ing meja pimpinan, iki ngidini kampanye tim sosial dadi luwih selaras karo tujuan marketing organisasi sampeyan. Iku kunci kanggo mbukak kunci nilai bisnis nyata kanthi kehadiran sosial merek sampeyan.

Nggolek cara sing apik kanggo miwiti?

Ajak para pemasar sosial senior melu ngrancang kampanye pemasaran prioritas, wiwit wiwitan. Iki njamin konten sing digawe target laser saben target bisnis utama sing sampeyan coba entuk. Upaminipun tim marketing produk sampeyan promosi fitur anyar. Apa sampeyan luwih seneng duwe tim sosial tweeting tanpa tujuan utawa nggawe kiriman sing narik kawigaten sing ngarahake petunjuk anyar menyang kaca kebangkrutan sampeyan? Ya, kita panginten.

Takeaway utama: nggawa manajer media sosial tingkat senior menyang meja, lan sampeyan bakal entuk kabeh bagean saka marketing obah ing lockstep. Diwenehi sawetara kapercayan lan kebebasan, pemasar sosial sing berpengalaman bisa mbantu kabeh tim marketing (lan ngluwihi) ngrusak KPI, saben waktu. Yen sampeyan nandur modal ing paling apik, sampeyan bakal entuk ganjaran kanggo taun-taun sing bakal teka.

Carane njupuk tindakan

Gawe peran manajer media sosial senior, lan bayar kaya anggota tim pemasaran paling dhuwur liyane. Ngangkat peran sing ditindakake sosial ing organisasi sampeyan bakal mbantu sampeyan mbangun (lan nahan) tim impen sing bisa nindakake kabeh saka kampanye kesadaran merek menyang layanan pelanggan sosial.

2. Percaya lan ngaktifake supaya bisa cepet

Sawise sampeyan duwe staf tingkat senior sing ngawasi merek sampeyan ing sosial, percaya marang dheweke kanggo mutusake apa sing bakal ditindakake kanthi cepet.

Dipercaya wong-wong mau kanggo improvisasi kanthi nyata-nyata, dheweke bisa ngetutake tren sing muncul, sing nambah panggabungan swara merek sampeyan ing obrolan online. Perusahaan sing ngisinake marketing sosial improvisasi luwih kerep dadi virus lan bisa uga nambah nilai saham, miturut studi Jurnal Pemasaran.

Merek kaya Wendy kanthi gampang numpak zeitgeist amarga tim sosial diijini riff ing kabeh saka National Roast Day kanggo episode paling anyar saka Rick lan Morty. Lan Hydro-Quebec nggunakake kiriman nakal lan cepet-cepet kanggo nambah pengikut sosial nganti luwih saka 400,000, lan nambah skor reputasi merek luwih saka 20%.

Loro-lorone organisasi dadi liar, ora entheng ing sosial-lan mulane kiriman kasebut mung karya. Sampeyan bisa ngomong yen saben tweet ditulis dening wong nyata, tinimbang 10 pemangku kepentingan nyunting dokumen Google kanthi nesu.

Iki ngendi menehi sosial sing kursi ing meja Kepemimpinan mbayar deviden. Otonomi ekstra kasebut ngidini tim sosial sampeyan bisa nutul obrolan online nalika kedadeyan kasebut, lan kanthi cara organik nambah pangsa swara merek sampeyan. Ing wektu sing padha, eksekutif sampeyan bisa yakin yen njupuk pendekatan sing luwih gampang, amarga kabeh sing ditayangake bakal disetujoni dening anggota tim sing duwe pengalaman sing dibutuhake kanggo njaga merek sampeyan sawayah-wayah.

Saiki, yen sampeyan ana ing industri sing diatur kaya pamrentah, keuangan, utawa perawatan kesehatan, ana alesan liyane kanggo nglatih lan nundha kepemimpinan tim sosial sampeyan. Sampeyan ora mung kuwatir babagan nglindhungi citra merek sampeyan - ana implikasi hukum kanggo saben tembung sing dadi umum.

Sampeyan ora bisa ngandelake intern kanthi tanggung jawab kasebut - lan mulane penting banget kanggo nyewa manajer media sosial tingkat senior.

Dheweke ngerti luwih apik tinimbang sapa wae sing kerjane nalika sosial uga ngerti carane supaya merek sampeyan metu saka alangan. Lan kanthi alat kaya Hootsuite, dheweke bisa mesthekake yen kabeh sing diuripake ana ing merek, nalika njaga swara sampeyan kanthi nyenengake sosial, narik kawigaten, lan ing wayahe.

Carane njupuk tindakan

Mungkasi nggawe kiriman dening panitia. Dipercaya anggota senior tim sosial sampeyan kanggo nyetujoni apa sing bakal ditindakake, lan wenehi kekuwatan kanggo nolak gagasan ala wiwit wiwitan.

Lan yen sampeyan pengin mesthekake merek sampeyan dilindhungi kanthi online, entuk alat kaya Hootsuite sing ngidini anggota senior tim sosial sampeyan kanthi cepet nyetujoni kiriman penting utawa sensitif. Integrasi karo Actiance malah bisa mbantu nyiyapake alur kerja persetujuan, kabijakan kepatuhan lan kontrol akses sing menehi lapisan keamanan ekstra babagan apa sing bakal diterbitake.

Mbayar: Manajer media sosial sampeyan bakal nggayuh pelanggan anyar kanthi mlumpat ing tren nalika kedadeyan, lan sampeyan ora bakal dijaluk "mecat intern." Swara apik, bener?

3. Menehi alat sing dibutuhake

Sampeyan ora bisa mung mbuwang pemasar sosial iPhone lan laptop 12 taun lan ngarepake supaya bisa kelakon.

Malah kiriman sing katon santai, nyenengake, lan rada ora ana gandhengane isih mbutuhake peralatan sing apik kanggo nggawe. Tim sosial lan kreatif sampeyan butuh kabeh saka peralatan fotografi nganti lampu, peralatan swara, lan piranti lunak panyuntingan profesional. Sampeyan tanggung jawab kanggo mesthekake yen dheweke duwe alat sing cocog kanggo proyek kasebut.

Washington Post nggawe peralatan cilik dadi adoh. TikToks kasebut ora sumunar, nanging nyritakake acara saiki kanthi sketsa lucu sing entuk warta raksasa 144 taun ing ngarepe pamirsa sing luwih enom. Sketsa kaya anyar iki babagan varian Delta COVID-19 mbutuhake a) cahya sing tepat, b) tripod iPhone kanggo njupuk kabeh sudut sing bener, lan c) peralatan mikropon kanggo ngrekam swara kanthi kualitas dhuwur.

Washington Post durung ngeculke bank ing kene, nanging wis ngluwihi minimal nalika nerangake alat, lan mbantu dheweke entuk jutaan tampilan ing TikTok.

@washingtonpostIng Los Angeles, 123 wong kena infeksi varian delta wiwit tanggal 4 nganti 18 Juni. Sepuluh wis divaksinasi kanthi lengkap nanging ora mbutuhake perawatan rumah sakit.♬ swara asli - Kita koran.

Ngluwihi nggawe konten, pemasar sosial uga butuh alat sing mbantu ngatur kampanye lintas saluran lan ngowahi pangguna sosial sing melu dadi pelanggan anyar. Jadwal kiriman mung minimal. Yen sampeyan pancene nyoba nggunakake sosial kanggo ngarahake nilai bisnis sing luwih amba, sampeyan butuh alat sing bisa nggabungake langsung menyang tumpukan teknologi liyane.

Ing laku, iki katon kaya nggawa data saka sosial menyang sistem manajemen hubungan pelanggan (CRM) supaya tim dodolan bisa nutup kesepakatan karo pembeli potensial. Kayane ngirim pitakonan pelanggan ing DM menyang tim dhukungan supaya bisa ngirit dina. Iku katon kaya nggunakake ngrungokake sosial proaktif kanggo nemokake tema lan gagasan kanggo kampanye marketing. Kanthi alat sing tepat, tim sosial sampeyan bakal bisa kolaborasi karo tim ngluwihi marketing lan uga mbantu nggayuh tujuan bisnis.

(Plug tanpa isin: Sampeyan bisa nindakake kanthi harfiah kabeh iki ing Hootsuite).

Carane njupuk tindakan

Kanggo nggawe konten, miwiti kanthi njupuk peralatan kamera lan piranti lunak panyuntingan supaya manajer media sosial sampeyan duwe visual sing nggumunake kanggo saben kiriman. Yen sampeyan wis entuk dhasar, tambahake piranti video, piranti swara, lampu, lan alat desain grafis kaya Canva. Kajaba iku, nandur modal ing latihan supaya tim sosial sampeyan ngerti alat kasebut lan bisa nggawe tanpa watesan.

Kanggo kampanye, nimbang alat sing bisa mbantu tim nggawe lan ngatur kiriman tanpa stres lan mlumpat ing tren sing muncul sadurunge hype mati.

Platform kaya Hootsuite langsung terintegrasi karo Adobe, Canva, lan Salesforce, supaya sampeyan bisa nggunakake alat kreatif bebarengan karo aspek kritis kampanye liyane, kayata tanggalan konten lan analytics.

4. Investasi kanggo sinau jangka panjang

Tim sosial sampeyan bisa uga apik kanggo nggawe konten sing narik kawigaten, nanging bakal macet yen ditakoni apa metrik sing paling penting ing saben platform? Apa dheweke wis nggawe personas pamirsa kanggo mbantu target pembeli potensial sing beda? Lan apa indikator kinerja utama (KPI) langsung selaras karo tujuan bisnis perusahaan sampeyan?

Iki pitakonan-tingkat dhuwur, lan padha nuduhake yen teknologi mung salah siji bagéan saka teka-teki nalika nerangake menang ing sosial. Kita wis ujar sadurunge-sampeyan uga butuh latihan, katrampilan, lan strategi sing bener. Nanging amarga owah-owahan sosial kanthi cepet, bisa uga angel ditindakake.

Tim sosial saiki bakal mbantu tim dodolan ngowahi timbal anyar, nganalisa metrik sosial, nggawe lan nglakokake narasi merek jangka panjang, lan nyedhiyakake layanan pelanggan sing ndadekake para panuku bali maneh. Tanggung jawab ekstra iki dibuwang ing saben meja pemasar sosial tanpa peringatan, lan umume didhawuhi adaptasi tanpa pendidikan tambahan.

Lan kurikulum pemasaran digital ora bisa terus. Mayoritas sekolah pemasaran (73%) nawakake kursus babagan pemasaran digital, nanging umume (36%) mung nawakake kursus level entri siji babagan subjek kasebut. Mung 15% program sarjana kanthi paling ora siji kursus pemasaran digital sing dadi wajib.

Hasile? Akeh manajer media sosial njupuk katrampilan ing pakaryan, lan ora ana latihan kunci.

Sinau ing pakaryan uga ora bisa. Institut Pemasaran Digital (DMI) nguji meh 1,000 pemasar saka AS lan Inggris, lan nemokake yen mung 8% sing nduweni katrampilan level entry ing marketing digital. Strategi lan perencanaan minangka titik paling lemah kanggo manajer media sosial-63% pemasar sosial Amerika ing panliten kasebut berjuang karo katrampilan pemasaran sing penting iki.

Singkat: Kesenjangan katrampilan ing marketing sosial nggawa industri menyang titik infleksi. Yen sampeyan nandur modal ing strategi lan ngrancang latihan kanggo para pemasar sosial, dheweke bakal entuk apa sing kudu ditindakake. Saben uwong sing ora duwe katrampilan kunci kasebut ana ing risiko ditinggal.

Carane njupuk tindakan

Menehi manajer media sosial sampeyan latihan lan tuntunan strategi sing dibutuhake kanggo nguasai media sosial nganggo Layanan Hootsuite. Kasedhiya kanggo kabeh pelanggan Bisnis lan Perusahaan, lan dilengkapi webinar eksklusif, kursus, lan pandhuan strategis kanggo mbantu organisasi sampeyan entuk luwih akeh saka sosial, luwih cepet.

Lan yen sampeyan pengin sing paling apik sing bisa ditawakake Hootsuite, upgrade menyang rencana Layanan Premium. Sampeyan bakal entuk onboarding khusus sing nyepetake perjalanan sosial sampeyan, telpon pelatih siji-siji karo pro strategi sosial, manajer sukses pelanggan sing ditugasake, lan liya-liyane.

Sinau carane Layanan Hootsuite bisa mbantu sampeyan ngalahake (lan saben gol) sing sampeyan duwe ing media sosial.

Nyuwun Demo a

Sinau kepiye carane Layanan Hootsuite bisa mbantu tim sampeyan drive wutah ing sosial, cepet.

Nyuwun demo saiki

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol