Wordpress

Leveling Web: 12 Pitakonan karo Ahli Aksesibilitas Gian Wild

Gian Wild ora ngenteni ing donya kanggo ngganti - dheweke njupuk iku menyang tangane dhewe. Minangka CEO, pangadeg, lan presiden AksesibilitasOz, perusahaan konsultasi aksesibilitas sing sukses, dheweke wis ngetrapake ati lan jiwane menyang bisnis lan apa tegese.

Wild, sing gedhe ing Melbourne, Australia, wis darmabakti kanggo mbantu wong sukses, utamane sing duwe kekurangan, lan dheweke nindakake apa sing diwartakake kanthi profesional.

Amarga jadwal lelungan sing ketat - asil saka pidato ing konferensi ing saindenging jagad (tim DreamHost ketemu dheweke ing WordCamp) - dheweke butuh bantuan kanggo ngurus asu lan kucing loro. Wis pirang-pirang taun, dheweke duwe kanca omah sing njaga kewan-kewane kanggo ijol-ijolan sewa. Wild nindakake iki kanggo nulungi wong-wong sing ana ing tahap transisi urip, nanging dheweke cepet-cepet negesake manawa ora mung mbantu dheweke.

"Iku pancene dalan loro-lorone - kita loro njaluk soko metu saka sesambetan lan durung ana dhuwit melu,"Says Wild.

Iki mung salah siji saka cara dheweke nyoba kanggo tingkat lapangan playing masyarakat. Cara utama yaiku liwat karyane nggawe situs web bisa diakses wong sing ora duwe kabisan.

"Aku rumangsa penting banget kanggo takon babagan perkara sing asring ditindakake ing masyarakat. Contone, kenapa wong-wong dijanjekake bisa kerja 40 jam seminggu? Kok ora 50? Apa ora satus? Kok ora 20? Aku mikir masyarakat wis diatur kanggo jinis tartamtu saka individu: putih, hetero, cis, bisa-bodied, lanang, kelas menengah, nikah, lan setengah baya, "dheweke nerangake. "Ya, ora kaya ngono kanggo umume wong ing masyarakat saiki, lan aku mikir manawa prekara kasebut kudu diganti."

Perspektif dipikir-njaba-kotak Wild wis dheweke bisa watara jam. Kaya DreamHost, dheweke nguatake wong-wong sing ana ing jagad digital, lan wawasan dheweke mung bisa mbantu sampeyan ndeleng situs web sampeyan kanthi cara sing anyar.

1. Ayo diwiwiti kanthi dhasar! Apa aksesibilitas web lan ngapa iku penting?

Web wis ngowahi urip wong kanthi signifikan — kabeh informasi ing jagad iki ana ing pucuk driji. Kita bisa komunikasi karo wong ing saindenging jagad, ngrungokake sudut pandang sing durung tau dirungokake, lan langsung nindakake kegiatan. Web kasebut minangka ekualiser sing apik.

Nanging, wong sing ora duwe kabisan ora bisa ngakses kabeh iki yen situs kasebut ora bisa diakses.

Aku pracaya ing model sosial saka cacat - sing masyarakat disables wong ora duwe kabisan (kanthi ora nyediakake ramps menyang bangunan utawa diakses transportasi umum, contone). Kita duwe teknologi sing bisa ningkatake urip wong kanthi ngidini dheweke nggawe blanja, perbankan dhewe, ngobrol karo wong sing padha ing sisih liya, lsp. Yen pangembang durung nggawe konten kasebut bisa diakses. banjur bener-bener nambahi cilaka.

Wong sing ora duwe kabisan wis dipateni dening jagad ing saubengé; nggawe konten online ora bisa diakses uga, aku percaya, nglanggar hak asasi manungsa. Bayangake tansah nyebabake gangguan elektronik nalika nangani komputer utawa telpon. Lan amarga gangguan iki ora bakal bisa digunakake utawa luwih suwe 10 kali tinimbang biasane.

Bayangake carane urip sampeyan bakal berubah amarga iku - lan kepiye sampeyan bakal ngganti minangka wong. Apa sampeyan isih bisa nindakake tugas sing saiki ditindakake? Apa sampeyan bisa tetep sesambungan karo kanca-kanca? Apa sampeyan bisa nonton acara TV favorit?

Saiki bayangake manawa perusahaan teknologi metu karo telpon sing luwih kuat lan ora kena pengaruh gangguan elektronik sampeyan. Iku bedane antarane situs sing ora bisa diakses lan sing bisa diakses.

2. Kepiye carane sampeyan dadi tertarik ing bidang iki?

Nalika aku ana ing universitas, aku kerja part-time kanggo salah sawijining perusahaan pangembangan web pisanan ing Australia. Salah sawijining klien kita yaiku Yayasan Vision Australia (padha karo Federasi Nasional kanggo Wong Wuta ing Amerika Serikat), lan aku ditugasake kanggo ngerteni carane nggawe situs web bisa digunakake dening konstituen.

Amarga iki ana ing taun 1998, ora ana Pedoman Aksesibilitas Konten Web lan web beda banget karo saiki; kita kudu metu lan nggarap wong sing duwe cacat sesanti kanggo nemtokake apa sing bisa lan ora bisa diakses. Aku banjur nggarap Pedoman Aksesibilitas Victoria lan situs web AAA Tingkat Australia sing pisanan.

3. Kepiye AccessibilityOz diwiwiti?

Ing Australia, pamrentah nyetujoni WCAG 2 ing 2010, mrintahake sing pemerintah lan organisasi komersial ketemu pedoman aksesibilitas antarane 2012 lan 2014. Iki tegese ana akeh organisasi looking menyang aksesibilitas ing 2011. Nalika aku wis makarya ing industri aksesibilitas kanggo 12 taun, akeh organisasi iki hubungi kula bab proyek aksesibilitas.

Aku mlaku Layanan Usability lan Aksesibilitas ing Monash University ing wektu; boss wis mung ninggalake, lan aku mutusaké kanggo nerusake. Butuh udakara sewulan kanggo milih arep mbangun perusahaan kaya AccessibilityOz utawa kerja minangka freelancer. Aku pungkasane mutusake kanggo miwiti AccessibilityOz supaya bisa menehi saran aksesibilitas luwih akeh tinimbang mung siji wong.

Wong-wong sing kerep angel golek lapangan kerja - wong sing ora duwe kabisan, wong tuwa sing kerja (biasane ibu-ibu), lan buruh paruh wektu - biasane dadi karyawan sing paling apik. Dheweke setya, efisien, lan komunikatif.

Nalika aku miwiti AccessibilityOz, Aku wanted kanggo niru persentasi saka wong ora duwe kabisan ing populasi ing organisasi dhewe; ing saindenging jagad, kira-kira 20 persen kabeh wong duwe cacat sing signifikan.

Aku aktif nyewa wong ora duwe kabisan - lan isih nindakake. Saiki 60 persen staf kita duwe cacat. Saiki kita duwe 10 karyawan ing Australia, Amerika Serikat, lan Eropa lan pengin nyewa telung liyane ing wulan ngarep.

Kita ora kasil senadyan nyewa wong sing ora duwe kabisan; kita sukses amarga kita nyewa wong sing ora duwe kabisan (lan wong tuwa sing kerja, lsp). Kita sukses amarga kita peduli karo staf kita. Lan angel ngomong iki, amarga asring perusahaan-perusahaan sing paling akeh ngomong babagan kepiye kerjane, nyatane, perusahaan sing paling awon sing bisa digarap. Nanging aku yakin iki bener kanggo kita - penting kanggo aku AccessibilityOz minangka papan kerja sing adil lan ndhukung.

Lan aku bisa uga kerja nganti pirang-pirang jam, nanging aku ora ngarepake stafku nindakake!

Watch Wild aksesibilitas seluler presentasi WordCamp ing WordPress TV.

4. Wong-wong ngomong yen sampeyan seneng banget karo pakaryan lan lapangan iki. Apa drive sampeyan?

Aku ora tau mikir dhewe minangka hasrat, nanging aku wis ngandika kaping pirang-pirang yen aku!

Nalika aku miwiti AccessibilityOz, aku pengin nyedhiyakake kesempatan kerja kanggo wong sing ora duwe kabisan, lan sanajan ing sawetara taun kepungkur, aku wedi amarga ora bisa diakses akeh situs web. Aku tansah percaya yen nggawe situs web bisa diakses ora angel lan minangka praktik bisnis sing apik lan tanggung jawab sosial sing kudu ditindakake.

5. Apa sebabé karep kuwi penting banget kanggo karir?

Passion iku penting banget kanggo karirku - minangka pemilik bisnis, aku kerja pitung dina seminggu, 52 minggu saben taun. Dadi angel banget yen sampeyan ora percaya karo apa sing sampeyan lakoni. Kadhangkala aku kesel lan pengin mandheg kerja, nanging semangatku sing nggawe aku terus maju nganti rampung.

Pengin terus karo Wild? Priksa metu dheweke situsProfil LinkedIn, Twitter feed, utawa mbesuk Engagements ngandika.

6. Apa jenis karakteristik sing dibutuhake kanggo wong dadi karyawan sing sukses ing perusahaan sampeyan?

Dheweke kudu dadi pemain tim lan peduli babagan aksesibilitas. Kita kabeh kerja adoh, lan kita duwe staf ing saindenging jagad, mula dheweke kudu duwe motivasi dhewe lan bisa kerja ing omah.

Aku yakin banget kanggo nyewa wong kanthi sikap sing bener lan nglatih dheweke yen perlu.

Nyatane, kita asring ora nyewa wong kanthi akeh kawruh babagan aksesibilitas amarga kita nemokake manawa dheweke nyoba beda banget karo cara kita nguji aksesibilitas; kadhangkala katrampilan unlearning luwih angel tinimbang katrampilan sinau! Lan, mesthi, kita aktif nyewa wong sing ora duwe kabisan.

7. Apa sing kudu ditakoni para pamilik bisnis cilik babagan aksesibilitas web?

Dadi a pemilik bisnis cilik, Aku ngerti sing ana tansah akeh banget lan ora cukup wektu (utawa dhuwit!) kanggo nindakake kabeh. Nanging, aku mikir penting yen pamilik bisnis cilik ngerti yen wong cacat padha karo pelanggan liyane - duwe konten utawa fungsi sing ora bisa diakses tegese sampeyan ngalangi sawetara pelanggan.

Ing babagan langkah pisanan, ana akeh alat lan sumber daya aksesibilitas gratis, kalebu WAVE WebAIM, kita Lembar Fakta Aksesibilitas, Lan OzPlayer (gratis kanggo situs sing kurang saka 10 video). Uga, takon pangembang web sampeyan babagan aksesibilitas lan nuduhake manawa konten sampeyan bisa diakses.

8. Apa sawetara kesalahan umum?

Ing babagan kesalahan umum, kesalahan paling gedhe yaiku mikir yen sampeyan ora duwe pelanggan utawa klien sing ora duwe kabisan. Rong puluh persen populasi duwe sawetara cacat. Yen sampeyan bisa nggayuh 20 persen luwih akeh wong, pinten sampeyan bakal mbayar? Mikir babagan dhuwit sing digunakake kanggo marketing, AdWords, SEO, lan liya-liyane.

9. Apa ana sing bisa ditindakake perusahaan supaya luwih ngerti babagan masalah aksesibilitas?

Ana akeh Alexa metu ana babagan aksesibilitas. Yen sampeyan perusahaan gedhe, sampeyan bakal duwe karyawan sing ora duwe kabisan. Tekan wong-wong mau; takon apa sing ora bisa diakses lan apa sing bisa ditambah.

Nanging, yen sampeyan nindakake tes pangguna karo dheweke, priksa manawa sampeyan mbayar amarga dheweke pancen ahli aksesibilitas ing lapangan cacat!

Coba pilih Juara Aksesibilitas sing bisa menyang konferensi aksesibilitas kaya CSUN, M-aktif, ing Simposium Pengujian Aksesibilitas ICT, Lan Ngakses Ground Higher lan nggawa informasi bali menyang perusahaan.

10. Apa ana aspek sing ora dingerteni perusahaan?

Wong cenderung overestimate pinten aksesibilitas bakal biaya. Lan padha asring pracaya iku soko rampung ing mburi banget mbangun. Iku luwih larang - lan ana akeh liyane rework melu - nalika situs dites ing mburi, minangka lawan kanggo saindhenging project.

Uga, wong mikir yen situs sing bisa diakses minangka situs sing mboseni - utawa ora bisa digunakake. Iki minangka salah sawijining sebab situs web kita, AccessibilityOz, dadi warni: kanggo ngilangi mitos iki.

DreamHost Njupuk Inklusivitas Serius

Kita ajeg nglaporake babagan keragaman, aksesibilitas, lan perwakilan ing industri teknologi. Langganan newsletter saben wulan supaya sampeyan ora kejawab artikel.

Mlebu Aku

11. Kepiye sampeyan melu WordPress?

We nindakake evaluasi ing-ambane editors WYSIWYG, lan WordPress pancen metu ing ndhuwur babagan dhukungan lan kepatuhan aksesibilitas. Aku nyoba ngomong ing konferensi WordPress, lan kabeh situs sing dibangun ana ing WordPress. Kita uga duwe slideshow diakses sing bisa diinstal ing situs WordPress lan Drupal. Aku pancene pengin melu luwih yen aku bisa nemokake wektu!

12. Sepuluh taun saka saiki, apa sing dikarepake beda karo komunitas teknologi?

Kanthi kedadeyan augmented reality lan virtual reality, jagad iki pancen bakal owah. Asring kita ndeleng teknologi sing dirancang khusus kanggo wong sing ora duwe kabisan pindhah menyang arus utama; pangenalan swara minangka conto iki. Sing paling menarik yaiku kepiye teknologi anyar iki bakal ngaktifake - utawa mateni - wong sing ora duwe kabisan.

Muga-muga teknologi kasebut bisa ningkatake urip wong sing ora duwe kabisan, nanging kaya sing dakkandhakake, sampeyan ora sengaja nggawe barang sing bisa diakses - sampeyan kudu eling lan nimbang aksesibilitas ing kabeh wektu.

Yen wong nglirwakake aksesibilitas nalika nggawe teknologi anyar iki, dheweke bakal ora bisa diakses kaya sawetara konten sing kasedhiya saiki. Kosok baline, yen wong nganggep kabutuhan aksesibilitas, bisa ngowahi urip lan menehi kesempatan kanggo melu masyarakat kanthi cara sing durung bisa ditindakake.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol