Media sosial

LinkedIn Analytics: Pandhuan Lengkap kanggo Pemasar

Yen perusahaan sampeyan nggunakake LinkedIn kanggo bisnis, nelusuri analytics LinkedIn kudu dadi bagian integral saka strategi sampeyan ing platform sosial iki. Iku amarga alat analytics mbantu para pemasar nglacak metrik media sosial sing beda-beda lan laporan maneh babagan sukses.

Nanging, kok penting?

Nelusuri analytics LinkedIn penting nalika ngitung upaya pemasaran media sosial, lan nyedhiyakake data sing dibutuhake kanggo nambah ROI media sosial lan nggayuh tujuan media sosial. Sawise kabeh, yen sampeyan ora nglacak data, sampeyan mung ngira manawa merek sampeyan wis nggayuh tujuane.

Kanthi tembung liyane, kanthi analitik LinkedIn, sampeyan bisa ngomong kanthi yakin yen sampeyan wis entuk tonggak sejarah anyar, kayata ngrekam pertumbuhan pamirsa, keterlibatan utawa konversi.

Ing pandhuan analytics LinkedIn lengkap iki, sampeyan bakal:

  • Sinau carane nggunakake analytics LinkedIn.
  • Temokake metrik LinkedIn sing paling apik kanggo dilacak.
  • Deleng sawetara alat analitik sing bisa menehi wawasan sing luwih jero lan nggawe laporan dadi gampang.

Ayo sinau carane miwiti nglacak metrik perusahaan sampeyan ing LinkedIn!

bonus: Ngundhuh pandhuan gratis sing nuduhake 11 taktik sing digunakake tim media sosial Hootsuite kanggo nambah pamirsa LinkedIn saka 0 dadi 278,000 pengikut.

Cara nggunakake analytics LinkedIn

Kanggo miwiti, ngerti yen sampeyan bisa miwiti nelusuri analytics LinkedIn kanthi asli utawa nganggo alat analitik LinkedIn pihak katelu, kayata Hootsuite. Lan rute sing sampeyan lakoni gumantung saka strategi pemasaran media sosial sampeyan.

Yen merek sampeyan mung nggunakake LinkedIn, sampeyan bakal nemokake kabeh data sing dibutuhake ing LinkedIn dhewe. Yen merek sampeyan aktif ing sawetara platform media sosial, alat pihak katelu kaya Hootsuite bisa luwih efisien. Iki nuduhake metrik kinerja ing kabeh saluran sosial ing sak panggonan.

Kanggo ngakses dashboard analytics LinkedIn, miwiti kanthi mlebu menyang profil LinkedIn sampeyan. Banjur, bukak kaca perusahaan LinkedIn sing sampeyan atur. Elinga yen analytics kaca mung katon kanggo admin kaca, utawa paling ora, wong sing duwe akses "analis".

Sanalika sampeyan duwe ijin lan akses sing bener, sampeyan bakal bisa ngawasi metrik LinkedIn sampeyan.

Ana 5 jinis analytics kaca LinkedIn:

Nganyari analytics

Metrik kasebut nuduhake efektifitas nganyari LinkedIn sampeyan, manawa para pengikut sampeyan bisa narik kawigaten, lan mbantu manajer media sosial ndeleng tren lan pola. Contone, yen analytics nganyari sampeyan nuduhake keterlibatan kirim sing kurang, sampeyan bisa nyoba ngganti wektu sampeyan nggawe jadwal kiriman kanggo nerbitake, utawa nyoba ngganti jinis konten sing diterbitake.

Kanggo nyelarasake publikasi kiriman LinkedIn kanggo nambah analytics nganyari merek sampeyan, alat penjadwalan kaya Hootsuite bisa mbantu. Uga nuduhake dina lan wektu sing paling apik kanggo nerbitake konten, sampeyan bisa gawe jadwal kiriman supaya pas karo kiriman sosial liyane, jadwal akeh utawa jadwal otomatis.

Punika langkung rinci:

Ing analytics LinkedIn, sampeyan uga bakal weruh sorotan nganyari, sing minangka gambar saka metrik penting. Sorotan nuduhake jumlah total seneng, komentar lan enggo bareng sajrone 30 dina pungkasan, uga owah-owahan persentase saka 30 dina sadurunge.

Analitik pengikut

Metrik iki nyorot sapa sing sesambungan karo konten lan nganyari kaca sampeyan. Ngerti luwih akeh babagan pandherekipun bisa mbantu nggawe konten sing bisa ngomong langsung menyang pamirsa, nambah keterlibatan lan nambah lalu lintas.

LinkedIn nuduhake data iki adhedhasar lokasi, pakaryan, senioritas, industri sing digarap lan ukuran perusahaan.

(Temokake luwih lengkap babagan demografi LinkedIn sing penting ing kene.)

Analisis pengunjung

Iki meh padha karo analytics pengikut. Angka kasebut nuduhake sapa sing bakal teka ing kaca sampeyan, nanging dudu pandherek setya merek sampeyan ing LinkedIn — durung!

Kanthi tembung liyane, duwe data demografi sing nuduhake sapa sing ngunjungi kaca sampeyan bisa mbantu pola titik merek sampeyan lan ngatur nganyari kanggo pengunjung kasebut. Sing bisa nyebabake pengunjung ngowahi dadi pengikut anyar, nambah keterlibatan sosial.

Nggunakake alat penjadwalan kaya Hootsuite minangka salah sawijining cara kanggo nggayuh pamirsa anyar kasebut. Nalika sampeyan nglacak analytics LinkedIn kanggo nemtokake kiriman sing paling apik, sampeyan bisa nggunakake Hootsuite kanggo promosi minangka konten sing disponsori.

Mangkene cara promosi konten ing Hootsuite kanggo LinkedIn lan Facebook:

Analisis advokasi karyawan

Miturut Bantuan LinkedIn, analytics advokasi karyawan "nyedhiyakake admin kaca saka Halaman LinkedIn kesempatan kanggo ngukur tren ing keterlibatan karyawan lan anggota kanthi konten sing disaranake kanggo karyawan ing Perusahaan Kula tab."

Iki kalebu metrik kaya jumlah rekomendasi sing digawe kanggo karyawan sing disambungake menyang kaca LinkedIn merek sampeyan lan jumlah komentar saka anggota LinkedIn ing kiriman karyawan.

Talent brand analytics

Metrik iki kasedhiya kanggo admin super sing ngatur Kaca Karir LinkedIn. Yen salah sawijining tujuan media sosial LinkedIn sampeyan yaiku kanggo narik bakat anyar menyang perusahaan sampeyan, nelusuri metrik kasebut bisa migunani.

Analisis kiriman LinkedIn

Sampeyan uga bisa ngebor metrik kanggo kiriman tartamtu kanthi ngeklik Nuduhake statistik ing pojok tengen ngisor kiriman:
nuduhake statistik ing kiriman LinkedIn

Analisis profil LinkedIn

Yen sampeyan nawakake layanan profesional saka profil LinkedIn tinimbang kaca - utawa yen sampeyan tumindak minangka duta merek kanggo perusahaan sampeyan - sampeyan uga pengin nglacak analytics profil. Statistik kasebut bisa ditemokake saka profil sampeyan, ing Dashboard sampeyan.
analytics profil ing dashboard sampeyan

Metrik LinkedIn paling apik kanggo dilacak

Ana akeh metrik LinkedIn sing kasedhiya kanggo para pemasar, nanging tegese sampeyan kudu nglacak, ngawasi lan nglaporake kabeh?

Cukup, ora. iku akeh data.

Metrik LinkedIn sing kudu sampeyan lacak gumantung saka tujuan marketing sing sampeyan aturake. Contone, yen merek sampeyan nyoba karo artikel kepemimpinan pamikiran lan nyoba narik kawigaten para pamirsa anyar liwat kiriman sing diterbitake, priksa nganyari analytics. Yen sampeyan pengin nambah kesadaran merek ing platform iki, track pandherekipun lan analytics pengunjung.

Yen sampeyan anyar kanggo ngawasi metrik LinkedIn, miwiti kanthi gampang. Ing ngisor iki sawetara metrik dhasar sing kudu sampeyan lacak.

Nganyari metrik kanggo dilacak

pengaruh

Metrik iki ngidini sampeyan ngerti jumlah kaping nganyari LinkedIn sampeyan katon paling sethithik 300 milidetik. Iki nglacak nalika kiriman uga, paling sethithik, 50% kanggo pangguna sing mlebu ing LinkedIn.

Sampeyan bisa uga pengin nglacak kesan unik. Iki minangka kaping pirang-pirang kiriman sampeyan ditampilake menyang anggota sing mlebu. (Ora kaya tayangan, tayangan unik ora bakal diitung nalika pangguna ndeleng kiriman sing padha kaping pirang-pirang.)

nganyari tayangan metrik

Reaksi, komentar lan nuduhake
Metrik keterlibatan iki ngitung kaping pirang-pirang kiriman sampeyan nampa reaksi, komentar utawa nuduhake.

Reaksi digunakake kanggo nampilake respon emosional sing beda kanggo isi sampeyan. Pangguna bisa milih emoji sing beda-beda kanggo nuduhake yen dheweke seneng, ngrameke, ndhukung, tresna, ngrasa kiriman kasebut wawasan utawa kepengin weruh konten sing dituduhake.

reaksi komentar lan enggo bareng ing LinkedIn

Enggo bareng yaiku kaping pirang-pirang pangguna mutusake nuduhake konten sampeyan karo LinkedIn dhewe, nambah jangkauan kiriman sampeyan.

Lan komentar minangka jumlah komentar pangguna sing isih ana ing ngisor kiriman sampeyan:

komentar ing kiriman LinkedIn

klik

A klik ngandhani ajakan-kanggo-tumindak sampeyan kerjane. Ing tembung liyane, pangguna melu apa-apa saka sampeyan ing LinkedIn, tinimbang mung nggulung.

Ing LinkedIn, klik diitung nalika anggota sing mlebu ngeklik kiriman, jeneng perusahaan utawa logo sampeyan. Ora kalebu interaksi liyane kaya nuduhake, reaksi utawa komentar.

CTR, utawa tingkat klik-tayang, minangka metrik sing dituduhake minangka persentase sing mbagi jumlah klik sing ditampa dening kiriman sampeyan kanthi jumlah tayangan sing dipikolehi - menehi ide sing luwih apik babagan keterlibatan.

nganyari tingkat klik-tayang engagement

Tingkat keterlibatan

LinkedIn ngetung tingkat keterlibatan kanthi nambahake jumlah interaksi, klik, lan pengikut anyar sing dipikolehi, dibagi karo jumlah tayangan sing ditampa.

Metrik pangikut lan pengunjung kanggo dilacak

Metrik pengikut

Analisis pengikut ngukur jumlah wong sing pengin tetep nyambung karo merek sampeyan. Metrik penting merek sampeyan kudu ngawasi kalebu:

  • Jumlah pengikut saka wektu: Iki nuduhake carane jumlah pandherekipun merek sampeyan wis tambah (utawa suda) utawa wektu sing disetel.
  • Kabeh pandherekipun: Jumlah total pengikut saiki kaca bisnis sampeyan.
  • Perusahaan sing kudu dilacak: Iki migunani kanggo mbandhingake perusahaan sing padha karo sampeyan.

perusahaan kanggo trek

Sampeyan uga bisa nglacak data demografi pengikut kanggo ngerteni sapa pengikut sing setya, ing ngendi dheweke kerja lan tingkat senioritas profesional.

Metrik pengunjung

Iki nuduhake metrik utama babagan pengunjung sing teka ing kaca LinkedIn sampeyan, nanging sing ora ngetutake sampeyan supaya bisa ndeleng nganyari sampeyan kanthi rutin. Metrik penting merek sampeyan kudu ngawasi kalebu:

  • Tampilan kaca: Jumlah kaping kaca sampeyan dibukak.
  • Pengunjung unik: Pira anggota individu sing wis ngunjungi kaca sampeyan, menehi indikasi sing apik babagan jumlah wong sing kasengsem ing perusahaan sampeyan.
  • Klik tombol khusus: Profil bisnis sampeyan bisa kalebu tombol khusus, kalebu 'Ngunjungi situs web,' 'Hubungi kita,' 'Sinau luwih lengkap,' 'Daftar,' lan 'Ndaftar.' Metrik iki nuduhake pirang-pirang klik sing ditampa dening tombol khusus ing wektu sing ditemtokake.

Metrik advokasi karyawan kanggo dilacak

Metrik saka analytics advokasi karyawan bisa uga ora narik kawigaten sampeyan yen sampeyan lagi miwiti karo kaca bisnis LinkedIn, nanging gumantung saka tujuan media sosial sampeyan, ana metrik penting ing kene kanggo dilacak uga.

Sampeyan bisa nglacak:

  • Owah-owahan ing jumlah rekomendasi.
  • Kiriman saka rekomendasi.
  • Reaksi kanggo kiriman.
  • Komentar ing kiriman.
  • Enggo bareng maneh kiriman.

Metrik profil LinkedIn kanggo dilacak

Pungkasan, ngerti yen sampeyan uga bisa nglacak metrik LinkedIn tanpa profil bisnis. Yen sampeyan nggunakake platform kasebut minangka influencer bisnis utawa nuduhake artikel kepemimpinan, contone, sampeyan bisa nglacak ing ngisor iki kanggo nemtokake kinerja konten sampeyan:

Panelusuran katon: Iki minangka jumlah kaping profil sampeyan katon ing asil panelusuran sajrone wektu tartamtu.

kaping pirang-pirang profil LinkedIn katon ing telusuran sajrone seminggu

Akun premium bakal entuk informasi sing luwih jero, kalebu sapa pangguna kasebut, apa sing ditindakake ing perusahaan sing digunakake, lan tembung kunci sing digunakake kanggo nemokake sampeyan.

Tampilan kiriman: Iki minangka ringkesan babagan jumlah tampilan sing ora unik sing ditampa kiriman, dokumen, utawa artikel sampeyan. Klik ing metrik LinkedIn iki kanggo rincian kirim-by-post lan kanggo ndeleng wawasan kaya reaksi, komentar lan nuduhake rincian.

3 alat analitik LinkedIn sing migunani

Kadhangkala nalika nerangake pelacakan lan pelaporan analytics, sampeyan pengin luwih jero lan luwih efisien tinimbang tawaran opsi analytics LinkedIn asli. Piranti analytics LinkedIn iki ngidini sampeyan nggali luwih jero, nyepetake alur kerja lan ngoptimalake laporan metrik sampeyan.

Analytics Hootsuite

Yen perusahaan sampeyan aktif ing macem-macem platform media sosial minangka bagéan saka strategi media sosial, nimbang Hootsuite kanggo ngoptimalake kiriman lan laporan analytics. Kanthi nyambungake akun LinkedIn menyang Hootsuite, sampeyan ora mung bisa jadwal kirim ing advance lan ing wektu optimal, nanging sampeyan bisa aUga ngukur carane analytics LinkedIn sampeyan dibandhingake karo metrik sosial liyane.

Analytics Hootsuite ngidini sampeyan:

  • Lacak, ngawasi lan mbandhingake metrik kanggo macem-macem akun sosial merek sampeyan saka sak panggonan.
  • Setel tolok ukur kinerja, supaya luwih gampang ngupayakake tujuan sampeyan.
  • Gawe laporan sing bisa dikustomisasi lan jelas kanggo diwaca sing gampang dituduhake karo tim sampeyan.

Sinau luwih lengkap babagan analytics Hootsuite lan carane bisa nyepetake pelacakan merek sampeyan ing kabeh metrik ing kene:

Hootsuite Insights dening Brandwatch

Alat ngrungokake sosial iki menehi merek sampeyan metrik migunani babagan obrolan sing kedadeyan babagan merek sampeyan ing LinkedIn. Ing ringkesan, alat iki mbantu merek sampeyan "krungu" kanthi nyata apa sing diomongake wong liya babagan merek sampeyan ing media sosial - lan luwih ngerti sentimen merek - kanthi ngawasi sebutan lan nyorot tren.

Nelusuri metrik kasebut bakal mbantu merek sampeyan ngawasi reputasi, melu obrolan penting lan ngerti tembung kunci apa sing digunakake ing hubungane karo bisnis sampeyan.

Sinau luwih lengkap babagan alat analytics iki ing kene:

Pengaruh Hootsuite

Alat analytics iki bisa digunakake kanggo ngukur nilai upaya sosial sampeyan, kalebu sing ana ing LinkedIn. Hootsuite Impact minangka alat analitik tingkat perusahaan: ngluwihi metrik kesombongan, kayata seneng, kanggo nuduhake kanthi jelas kepiye pengaruh sosial ing bisnis kanthi nampilake kabeh perjalanan pelanggan.

Contone, deleng kepiye wong ngeklik kiriman LinkedIn dadi tuku. Utawa saka maca nganyari LinkedIn kanggo ndhaptar newsletter.

Ngerti manawa Hootsuite Impact nggabungake karo alat metrik liyane kaya Google Analytics, lan metrik bisa dipecah lan dianalisis miturut jangka wektu utawa kampanye.

Sinau luwih lengkap babagan Hootsuite Impact ing kene:

Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggunakake LinkedIn kanggo bisnis, priksa pandhuan langkah demi langkah.

Ngatur Halaman LinkedIn sampeyan kanthi gampang bebarengan karo saluran sosial liyane nggunakake Hootsuite. Saka platform siji sampeyan bisa gawe jadwal lan nuduhake konten-kalebu video-lan melu jaringan. Coba dina iki.

njaluk Diwiwiti

Ngatur kabeh media sosial kanthi gampang ing sak panggonan lan irit wektu karo Hootsuite.

Coba gratis

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol