Wordpress

Ngukur Kinerja Kode Kanthi Dashboard APM Relic Anyar

Penting kanggo situs WordPress sampeyan ngirim pengalaman pangguna sing cepet lan responsif, nanging kepiye carane sampeyan bisa nggawe manawa situs sampeyan terus menehi pengalaman sing berkualitas? Apa sampeyan ngerti ana alat sing ngidini sampeyan ngukur sepira cepet kinerja kode situs sampeyan lan ngidini sampeyan ngerti yen wiwit mlaku alon?

Liwat kemitraan sing cedhak karo New Relic, Aplikasi Performance Monitoring (APM) kasedhiya minangka tambahan kanggo rencana hosting khusus. Alat pemantauan lan observasi kinerja mburi sing kuat iki nggawe sampeyan lan tim ngerti babagan kinerja tingkat kode situs WordPress sampeyan.

Jinis pemantauan iki penting banget kanggo situs dinamis, kayata eCommerce lan situs keanggotaan sing mlebu. Jinis situs iki gumantung ing kode WordPress khusus kanggo nguwasani pengalaman pribadi ing situs kasebut, tegese kacepetan kode situs WordPress sampeyan duwe pengaruh gedhe ing pengalaman pangguna pungkasan.

Contone, yen pengunjung sing nelusuri situs eCommerce sampeyan kudu ngenteni suwe kanggo nggoleki produk, ditambahake menyang kranjang, utawa navigasi proses checkout, bisa dadi frustasi lan bisa nyebabake dheweke ninggalake situs kasebut.

New Relic APM mbantu sampeyan tetep ing ndhuwur kinerja kode situs kanthi kemampuan ngawasi lan menehi tandha sing bisa ngenali masalah sadurunge bisa ngrusak kinerja situs. Kajaba iku, APM ngidini anggota tim teknis sampeyan nyilem menyang kode situs WordPress kanthi efisien kanggo mbantu ngatasi masalah utawa optimasi. 

Ing video demo iki, kita bakal nuduhake ringkesan babagan tampilan dashboard New Relic APM, uga sawetara cara sampeyan bisa miwiti nggunakake. 

Miwiti New Relic dina iki! Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap

Daya Preemptive saka Tandha 

Pamilik utawa pangembang situs bisa uga ngerti kinerja situs sing alon ing kaca utawa bagean tartamtu ing situs kasebut. Nanging ing kasus liyane, masalah kinerja bisa teka minangka surprise, asring ing wangun keluhan pelanggan lan saran utawa telpon pungkasan wengi saka klien utawa supervisor. 

Sanadyan skenario kasebut ora cocog, amarga ora waspada amarga masalah kinerja biasane nyebabake tim teknis tumindak kanthi cepet, kanthi panik nggolek oyod masalah kasebut lan banjur kerja keras kanggo ndandani.  

Kanthi ngawasi New Relic, masalah kinerja sing ora dikarepke bakal diminimalisir kanthi drastis, amarga APM bisa menehi tandha kanthi cepet marang tim sampeyan babagan masalah kinerja, tinimbang ngandelake pengunjung situs kanggo sambat utawa menehi saran. 

Jenis tandha iki menehi tim sampeyan wiwitan nalika ngrampungake masalah lan ngrampungake masalah, lan bisa nambah pengalaman pangguna ing situs sampeyan kanthi mbantu lan tim sampeyan kanthi efisien nyuda kaca sing mbukak alon.

Hive Media Group, perusahaan penerbitan online sing ngasilake luwih saka 4 milyar tayangan saben wulan lan luwih saka 800 yuta tampilan kaca global saben wulan ing portofolio situs web, wis sukses nggunakake New Relic APM nggunakake Platform WordPress Perusahaan WP Engine.  

Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan cara Hive Media nggunakake APM kanggo ngatasi masalah kode kanthi luwih efisien ing situs, uga cara sing digunakake tim Hive kanggo nyiyapake sistem tandha sing menehi tandha masalah kinerja sadurunge nyebar.

Dolan maring WP Engine kanggo sinau luwih lengkap babagan Alat Pemantau Kinerja Aplikasi New Relic, lan priksa latihan online gratis iki kanggo ndeleng kanthi luwih rinci babagan cara miwiti!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol