E-commerce

Integrasi PromoteIQ Microsoft Advertising kanggo pengecer, merek saiki ing beta

Eceran wis dadi fokus penting ing upaya Microsoft kanggo ndhukung transformasi digital perusahaan. Iki nyengkuyung segmen promosi lan pariwara tumpukan teknologi kanggo ritel kanthi akuisisi platform pemasaran vendor PromoteIQ ing wulan Agustus. Saiki, integrasi sing ditunggu karo Microsoft Advertising ana ing beta, Microsoft ngumumake Kamis. Perusahaan kasebut uga wiwit nggawe produk telusuran ing situs Microsoft Bing for Commerce sing anyar kasedhiya kanggo pengecer.

Microsoft PromoteIQ. Platform pemasaran dagang, saiki diarani Microsoft PromoteIQ, ngidini para pengecer mbangun lan ngontrol program pemasaran vendor digital dhewe kanggo merek sing adol ing situs.

Pengecer bisa ngatur macem-macem penempatan iklan asli lan produk ing situs kasebut liwat dashboard Microsoft PromoteIQ. Platform kasebut ngidini pengecer kanggo ngatur program, nargetake lan inventaris kanggo mitra merek individu. Merek sing mbukak program karo pengecer bisa mlebu menyang antarmuka kanthi label putih kanggo ndeleng prilaku pembeli ing situs web pengecer lan nggunakake kampanye kanggo mengaruhi prilaku lan ndhukung target produk karo pengecer kasebut.

Home Depot nglaporake keterlibatan pelanggan mundhak 35% lan produk sing dipromosikan mundhak kaping pindho saben taun wiwit diluncurake karo PromoteIQ ing awal 2019. Office Depot, Kohl's lan Kroger minangka salah sawijining rantai ritel liyane sing nggunakake platform kasebut.

Integrasi Microsoft Advertising. Integrasi Microsoft Advertising minangka sing pisanan sing bakal teka karo tumpukan Microsoft, mantan CEO PromoteIQ lan saiki pimpinan bisnis Alex Sherman ujar ing wawancara telpon Kamis. Iku mbukak sumber anyar saka dikarepake iklan kanggo pengecer. Integrasi saiki ing beta.

Pengecer sing melu bisa milih mbukak bagean saka inventaris iklan kanggo milih merek liwat platform Microsoft Advertising. Merek sing diijini banjur bisa nyiyapake kampanye Shopping sing beda kanggo mbukak ing situs pengecer liwat akun Microsoft Advertising. Sherman ujar manawa iki mung wiwitan lan luwih akeh fitur lan fungsi bakal teka kanthi integrasi.

Pengecer tetep ngontrol program vendor - dheweke milih merek sing bisa melu lan bisa ngontrol tingkat persediaan lan penempatan sing kasedhiya kanggo dheweke. "Pengecer ora pengin dadi sumber tanpa pasuryan sing digunakake wong liya kanggo mbangun bisnis iklan," ujare Sherman. "Yen ana kesenjangan ing ngendi pengecer ora duwe sambungan langsung karo merek, dheweke bisa nyambung menyang Microsoft Advertising kanggo nggawe sing luwih turnkey."

Napa kita care. "Ing sawetara taun pungkasan, marketing vendor wis ngalih menyang kudu-kudu," ngandika Sherman. Lan akeh pengecer kaya Walmart, contone, wis mindhah bisnis iki ing omah. Microsoft saiki bisa nawakake pengecer solusi tingkat perusahaan sing bisa disesuaikan sing bisa diatur tanpa kudu mbangun lan ndhukung teknologi kepemilikan - lan bakal nggabungake kanthi asli karo solusi Microsoft liyane.

Iki uga cocog karo posisi sing dibedakake Microsoft saka Google lan Amazon minangka mitra pengecer tinimbang pesaing.

Microsoft Bing kanggo Commerce. Nalika telusuran ing situs ing situs web pengecer ora menehi konsumen apa sing digoleki, bisa nyebabake tingkat nilar lan ngrusak konversi. Microsoft Bing for Commerce nggunakake intelijen Bing lan Microsoft AI sing diwenehi informasi babagan "wawasan saka mayuta-yuta pembeli" kanggo menehi rekomendasi produk khusus ing situs pengecer.

Kasedhiya ing pratinjau umum kanggo pengecer gedhe minangka penawaran mandiri lan bakal kasedhiya minangka bagean saka Dynamics 365 Commerce.

Aja kantun rong dina Pemasaran Perdagangan Digital track ing SMX West ing San Jose, CA, 19 lan 20. Februari.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol