Seo

Luwih saka 70% SEO ing AS yaiku wong lanang, nggawe luwih saka kolega wanita

Isih ana ketimpangan jender ing SEO. Ing 2015, SEO wanita makili babagan 30% industri, miturut survey saka Moz. Persentase kasebut ora mandheg sajrone limang taun, miturut survey global anyar babagan 652 SEO saka Nicole DeLeon's North Star Inbound.

Wong lanang makili 68.4% responden survey, dene wanita 29.3%. Persentase cilik nolak nyatakake utawa diidentifikasi minangka non-biner.

AS rada ala tinimbang rata-rata. Dipecah dening geografi, nomer AS luwih miring tinimbang sampel sakabèhé. SEO lanang kalebu 70% responden. Nanging ana rasio lanang-kanggo-wadon sing luwih gedhe ing Asia, Inggris, Australia lan Amerika Tengah lan Kidul.

Siji bab sing kudu dielingi: sampel saka 652 responden tegese yen dipérang miturut geografi, jumlah kasebut bisa dadi cilik banget kanggo dadi wakil. Nanging, data kasebut konsisten karo survey sadurunge.

Geografi lan keragaman jender SEO

Sumber: North Star Inbound.

Gap gaji tetep. Survei BrightLocal anyar babagan wong sing kerja ing SEO lokal khusus nemokake celah gaji kira-kira 14% antarane lanang lan wadon. Wong lanang uga luwih seneng nyekel peran senior ing agensi.

Survei North Star Inbound nemokake manawa wanita ing papan kasebut nggawe lan ngisi luwih murah tinimbang mitra lanang, manawa ing agensi utawa minangka freelancer. Kanggo SEO sing nggunakake retainer, "sing ngenali minangka lanang ngisi rata-rata $ 2,250 saben sasi, lan sing ngenali minangka wanita ngisi rata-rata $ 1,750."

Ing antarane tagihan kasebut kanthi basis proyek, wong lanang ngisi meh 67% luwih akeh. Freelancer lanang kacarita "rata-rata $ 5,000 vs. $ 3,000 kanggo SEO sing ngenali wanita." Bedane luwih gedhe kanggo agensi sing mbayar proyek: $8,750 saben proyek kanggo pria, $2,250 kanggo wanita.

In-house, SEO teknis lan freelancer. Temuan saka SEO in-house ing survey North Star Inbound rada nyemangati. Wanita lan pria padha "nglaporake tingkat kerjasama lan dhukungan antar departemen sing kuat kanggo prioritas SEO." Lan, wanita katon luwih wareg tinimbang wong lanang kanthi dhukungan, staf, anggaran lan piranti ing omah.

Nanging ing SEO teknis, ana longkangan sing signifikan antarane lanang lan wadon. Kira-kira 22% responden lanang ngenali awake dhewe minangka ahli SEO teknis dibandhingake mung kurang saka 13% wanita.

Pungkasan, wanita luwih cenderung tinimbang wong dadi freelancer SEO: 17.7% kanggo wanita vs 10.6% wong. Survei kasebut nggawe hipotesis amarga kabutuhan luwih akeh kanggo jadwal fleksibel ing antarane wanita. "Babagan saka banding bisa uga fleksibilitas babagan perawatan bocah, nanging kontrol penghasilan uga dadi faktor kanggo sawetara SEO sing diwawancarai," ujare North Star Inbound.

Napa kita care. Organisasi sing nduweni keragaman sing luwih akeh ing tim pimpinane luwih cenderung inovatif kanthi pertumbuhan revenue sing cocog. Pancen, keragaman iku apik kanggo dhasar. Nanging, ngatasi bias institusi lan diskriminasi jender minangka masalah struktural lan malah struktural sing bakal mbutuhake upaya bebarengan sajrone pirang-pirang taun kanggo diatasi.

Nalika ana sawetara wilayah sing optimistis babagan data survey - lan senadyan sawetara SEO wanita sing sukses banget, profil dhuwur ing industri - mung ana kemajuan winates ing limang taun kepungkur. Cetha, kita kudu nindakake luwih akeh babagan cara latihan, bimbingan lan owah-owahan budaya.

RELATED:

  • 13 crita wanita sing mbentuk lapangan SEO
  • Cara sing bisa ditindakake kanggo ngarahake keragaman, ekuitas lan inklusi ing organisasi pemasaran sampeyan
  • Replay: Ngatasi keragaman, rekrutmen lan penylametan ing agensi lan tim marketing
  • Apa prasetya kanggo keragaman katon ing organisasi?

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol