Wordpress

Ngoptimalake Toko WooCommerce kanggo Musim Liburan

Musim liburan minangka salah sawijining wektu paling sibuk ing taun kanggo blanja online amarga dodolan lan perayaan ditumpuk sadurunge pungkasan taun, nanging apa toko WooCommerce sampeyan wis siyap?

Pembelanjaan musiman lan penghasilan online sajrone musim liburan wis mundhak saben taun kanthi tumbas online njeblug luwih saka 34% sajrone taun 2020 amarga pandemi nyurung luwih akeh pembeli online. Natal 2021 janji bakal dadi taun sing apik. Dadi, penting kanggo mesthekake toko WooCommerce sampeyan ora mung nindakake bisnis sing apik, nanging gedhe Bisnis.

Ngoptimalake toko online sampeyan bisa dadi proses sing rumit kanthi akeh pilihan. Nggawe marketing Natal. Duwe dodolan lan pariwara. Perkiraan pangiriman produk kanggo blanja liburan. Priksa manawa situs sampeyan bisa ngatasi lalu lintas sing tambah. Nambah konversi dodolan. Lan terus.

Kita duwe akeh artikel kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake WordPress lan toko WooCommerce, nanging iki musim sibuk. Dadi, kita wis nggawe dhaptar produk lan solusi Natal sing paling apik kanggo njamin toko sampeyan sukses blanja liburan.

plugin

Paling apik kanggo

WP Engine

Opsi hosting sing komprehensif kanggo meh kabeh toko WooCommerce.

MalCare

Situs sing nggoleki keamanan kabeh-ing-siji sing ora rumit lan ora bakal alon kinerja.

Weglot

Situs web sing pengin nggedhekake basis pelanggan lan ngembangake corong penjualan.

Spotlight PRO

Pamilik toko sing aktif ing media sosial utawa nyoba nambah lalu lintas.

Panganggo Popup Elementor

Sing nggoleki pembangun WordPress kabeh-ing-siji utawa bundel ekstensif fitur migunani.

Quickview Ikonik

Toko kanthi akeh produk sing pengin nambah konversi dodolan.

Kartu Hadiah YITH

Toko sing pengin njamin penghasilan lan golek pelanggan anyar liwat rujukan.

Bungkus kado

Toko sing pengin mbangun kesetiaan merek lan nambah penghasilan sajrone preian.

WooCommerce Lead Time

Toko sing adol produk fisik lan utamane barang sing dikarepake.

Booster Penjualan Ikonik

Toko nyoba nambah revenue lan dodolan kanthi gampang lan efektif.

Produk Paket Ikonik

Toko WooCommerce sing pengin nambah nilai pesenan utawa nggedhekake pilihan produk.

WooFunnels

Toko sing pengin nambah nilai pesenan lan nggawa pelanggan bali sawise musim dodolan liburan.

Kréta Cepet WooCommerce

Toko nyoba nambah konversi dodolan lan ngarepake lalu lintas dhuwur nalika musim liburan.

Gateway Pembayaran WooCommerce

Kabeh wong. Nawakake pilihan pembayaran sing dipercaya lan dipercaya penting kanggo toko WooCommerce.

Dibangun Kanggo Nangani Musim Liburan

Kabeh promosi pemasaran lan penjualan Natal sing cerdas ora bakal dadi masalah yen situs lan toko sampeyan ora bisa digunakake kaya sing dikarepake. Wong toko online kanggo ngindhari garis, dadi sampeyan ora pengin ngenteni situs sing sibuk mbukak. Toko sampeyan mudhun sajrone periode blanja sing paling nguntungake ing taun kasebut bakal dadi bencana. Lan aktivitas tambah bisa ateges tambah ancaman, supaya keamanan malah luwih penting saka biasanipun.

Pramila penting kanggo nggawe dhasar sing bener lan priksa manawa toko sampeyan diwiwiti saka dhasar sing kuwat. Kanggo mbantu, kita wis nyakup sawetara opsi paling apik kanggo hosting, kacepetan, lan keamanan ing ngisor iki.

WP Engine

Gambar duweni www.wpengine.com

WP Engine nyedhiyakake kabeh sing dikarepake saka hosting WordPress sing apik. Yayasan sing dipercaya kanggo toko sampeyan. Migrasi situs sing gampang. Optimasi WooCommerce. Fitur keamanan sing kuwat. Kabeh nalika nawakake peningkatan 40% ing kacepetan situs kanthi rata-rata supaya para pelanggan ora kudu ngenteni utawa katon ing papan liya. Yen sampeyan lagi mbangun toko online saka awal utawa looking for upgrade sakabèhé, iki minangka panggonan sing apik kanggo miwiti.

Kita bubar ngomong karo David Vogelpohl ing Podcast Walikota WP. Kita ngrembug babagan carane kacepetan situs mengaruhi dodolan, implikasi SEO saka Core Web Vitals anyar Google, lan liya-liyane. Iku worth a ngrungokake yen sampeyan pengin nyilem sethitik luwih jero.

Fitur Key:

  • Migrasi situs sing gampang bisa gampang kaya siji klik.
  • Seret lan selehake bangunan situs kanthi tema gratis.
  • Opsi keamanan sing kuat nglindhungi situs sampeyan & data pelanggan.
  • 40% rata-rata dandan ing kacepetan situs sing entuk manfaat kanggo pelanggan lan SEO situs sampeyan.

Rincian: Tingkat Solusi eCommerce diwiwiti kanthi $ 24 saben wulan.

4 sasi libur

WP Engine
WP Engine

Entuk 4 wulan gratis kanggo rencana taunan utawa diskon 20% wulan pertama kanggo rencana saben wulan.
Entuk 4 wulan gratis kanggo rencana taunan utawa diskon 20% wulan pertama kanggo rencana saben wulan. Tampilake Kurang

Paling Apike: Opsi hosting sing komprehensif kanggo meh kabeh toko WooCommerce.

Coba Mesin WP

MalCare

MalCare

MalCare nawakake solusi keamanan sing cocog kanggo nglindhungi situs sampeyan lan rincian pelanggan sajrone musim liburan sing sibuk lan kabeh taun. Fitur-sugih lan fokus ing ngreksa kacepetan situs iku apik kabeh-ing-siji kanggo katentreman atine.

Plugin scanner malware nindakake kabeh pakaryan ing server supaya ora mengaruhi kinerja situs sampeyan. Dheweke njamin mbusak malware sajrone 5 menit sadurunge ngrusak luwih akeh utawa nggawe kaca sampeyan diselehake ing mesin telusuran. Lan firewall kanthi kinerja dhuwur nglindhungi toko WooCommerce sampeyan saka para panuku bot, peretas, lan nglindhungi pelanggan saka upaya login kanthi proteksi captcha sing luwih apik.

Sampeyan bisa maca babagan carane MalCare dibandhingake karo solusi keamanan utama liyane ing tes perbandingan.

Fitur Key:

  • Pemindaian sing luwih maju lan akurat nemokake ancaman potensial tanpa panji palsu sing biaya pelanggan.
  • Malware bisa dibusak kanthi siji klik lan kurang saka 5 menit sadurunge karusakan luwih akeh.
  • Firewall kinerja dhuwur mbantu nglindhungi situs sampeyan saka bot lan pelanggan saka upaya login palsu.
  • Firewall lan fitur keamanan liyane duwe setelan cepet lan gampang tanpa perlu konfigurasi manual.

Rincian: Perlindhungan diwiwiti $99 saben taun kanggo pemindai, ngresiki malware, lan firewall.

Paling Apike: Situs sing nggoleki keamanan kabeh-ing-siji sing ora rumit lan ora bakal alon kinerja.

Coba MalCare

Narik kawigaten lan Ngomong karo Pelanggan

Musim liburan tegese luwih akeh pelanggan. Iku kabar apik, nanging uga tegese kompetisi luwih akeh. Sampeyan bisa uga wis ndeleng marketing liburan lan dodolan musim ing endi wae. Pramila penting banget kanggo nggawa pelanggan menyang toko WooCommerce sampeyan.

Iki bisa uga ateges nyoba narik luwih akeh pelanggan internasional kanthi opsi terjemahan sing gampang. Ngirim marketing Natal utawa pangeling babagan dodolan kanggo pelanggan saiki. Utawa ngembangake dodolan anyar kanthi promosi toko WooCommerce ing media sosial. Lan kita wis milih sawetara cara sing paling disenengi kanggo nindakake ing ngisor iki.

Weglot

Gambar duweni www.weglot.com

Ana kira-kira 2 milyar pembeli online ing kana lan yen toko WooCommerce sampeyan ora nganggo basa, mesthine ora bakal tuku saka sampeyan. 40% pembeli online ora bakal tuku saka situs web sing ora ana ing basa pisanane. Lan 72% ujar manawa dheweke luwih seneng tuku yen situs sampeyan duwe pilihan kanggo basa pisanan. Sing akeh potensial dodolan kanggo kantun.

Weglot ngidini sampeyan nerjemahake situs lan nyimpen kanthi gampang menyang salah siji saka luwih saka 100 basa sing beda. Iku ora duplikat toko lan dibangun kanggo kinerja supaya ora alon mudhun uga. Iki nindakake kabeh kerja keras kanthi deteksi lan terjemahan konten otomatis, nanging yen sampeyan pengin kontrol luwih akeh, ana alat kanggo terjemahan khusus. Luwih apik, iku ramah SEO ing saben basa.

We wrote review rinci bubar lan banget kesengsem. Kita uga ngomong karo Augustin Prot Weglot ing Podcast Walikota WP.

Fitur Key:

  • Luwih saka 100 basa sing dibangun lan kemampuan kanggo nggarap penerjemah sampeyan dhewe yen sampeyan seneng.
  • Ndeteksi konten kanthi otomatis, tegese malah teks saka sumber pihak katelu diterjemahake.
  • Kinerja situs lan SEO dioptimalake ing basa apa wae.
  • Ora perlu nginstal kode, mung ditambahake menyang situs sampeyan sajrone sawetara menit.

Rincian: Diwiwiti kanthi $ 99 saben taun, kanthi uji coba gratis uga kasedhiya.

Paling Apike: Situs web sing pengin nggedhekake basis pelanggan lan ngembangake corong penjualan.

Coba Weglot

Spotlight PRO

Gambar duweni www.spotlightwp.com

Spotlight PRO minangka cara sing apik kanggo nggunakake media sosial, ing kasus iki, Instagram, kanggo nambah profil toko WooCommerce lan narik pelanggan anyar. Minangka platform media sosial paling gedhe nomer papat lan bisa uga paling cocog kanggo pemasaran produk, Instagram minangka papan sing apik kanggo promosi toko sampeyan. A gambar worth sewu tembung sawise kabeh lan keuntungan ora mandheg ing kono.

Ngomong pamit kanggo watesan Instagram sing ngganggu lan kabutuhan wong ndhaptar kanggo ndeleng konten sampeyan. Spotlight PRO ngidini sampeyan nggawe feed Instagram sing bisa dituku ing toko WooCommerce. Sampeyan bisa ngarahake lalu lintas menyang toko utawa situs kanggo nambah SEO kanthi solusi 'link in bio'. Malah ngidini sampeyan masang galeri Instagram kanggo nampilake testimoni anyar saka pelanggan sing seneng.

Bisa migunani banget yen sampeyan adol produk digital.

Fitur Key:

  • Cithakan lan tata letak sing apik bisa disesuaikan kanthi mung sawetara klik.
  • Gawe feed Instagram sing bisa dituku sing ngarahake lalu lintas menyang toko WooCommerce sampeyan.
  • Pamerake produk sampeyan menyang pelanggan potensial tanpa kudu duwe akun Instagram.
  • Nampilake testimoni pelanggan sing terus-terusan nganyari kanthi pilihan kontrol lengkap babagan kiriman sing katon.

Rincian: Diwiwiti ing $49 saben taun kanggo siji situs kanthi kabeh fitur.

Paling Apike: Pamilik toko sing aktif ing media sosial utawa nyoba nambah lalu lintas.

Coba Spotlight PRO

Nggoleki sing paling apik kanggo Sukses Penjualan

Toko WooCommerce sampeyan dibangun kanthi dhasar sing kuat. Sampeyan lagi promosi produk ing media sosial lan supaya pelanggan tetep anyar karo dodolan liburan. Nanging tingkat konversi sampeyan saka pengunjung menyang pelanggan ora kaya sing bisa ditindakake. Dadi, kepiye carane nggawe pembeli jendela dadi pelanggan liburan sing seneng?

Coba situs web utawa situs toko sampeyan kaya jendhela toko. Mesthine sregep, ngundang, lan njanjeni tawaran apik kanggo produk sing apik tenan. Lan sanajan wis ana, sampeyan pengin nggawe gampang kanggo para pelanggan nemokake apa sing dikarepake lan tuku sadurunge katon ing papan liya. Pramila kita wis nyakup sawetara cara paling apik kanggo nindakake ing ngisor iki.

Panganggo Popup Elementor

Gambar duweni https://elementor.com/features/popup-builder

Elementor wis dadi salah sawijining cara sing paling apik, paling gampang, lan kaya fitur kanggo mbangun situs web apa wae. Ana alesan dheweke entuk luwih saka 8 yuta pangguna lan dadi platform nggawe web nomer siji kanggo WordPress. Ana atusan, kalebu akeh fitur sing nggawe sampurna kanggo eCommerce umume utawa toko WooCommerce sampeyan. Salah siji sing paling apik yaiku Popup Builder sing anyar lan apik.

Popup wis entuk reputasi ala ing jaman kepungkur, nanging tetep dadi salah sawijining cara sing paling apik kanggo narik pengunjung menyang toko kanthi dodolan, penawaran khusus, lan liya-liyane. The Popup Builder ngijini sampeyan ngatur wektu lan pemicu nalika nggawe popups ayu sing narik kawigaten tinimbang ngganggu. Promosi tawaran. Nggawe sales leads. Ndaftar pelanggan newsletter. Sampeyan malah bisa menehi pengunjung soko nggodho sadurunge padha lunga.

Fitur Key:

  • Gawe popup sing apik kanthi alat desain sing gampang lan ora perlu kode.
  • Nggawe popup sing ditargetake kanthi tepat supaya pelanggan mung bisa ndeleng apa sing cocog karo dheweke.
  • Ngirim pop-up sing melu tinimbang ngganggu wektu lan konteks sing tepat kanggo nggawe dodolan luwih akeh.
  • Tambah formulir khusus kanthi gampang kanggo entuk umpan balik pelanggan, ngasilake timbal dodolan, utawa entuk pelanggan kanggo tawaran ing mangsa ngarep.

Rincian: Miwiti $49 saben taun, Elementor Pro kalebu Popup Builder lan luwih saka 90 fitur liyane.

Paling Apike: Sing nggoleki pembangun WordPress kabeh-ing-siji utawa bundel ekstensif fitur migunani.

Coba Elementor

Quickview Ikonik

Gambar duweni www.iconicwp.com/products/woocommerce-quickview/

Iconic's WooCommerce Quickview ngidini sampeyan nambahake kothak lampu produk menyang toko supaya luwih gampang browsing lan tuku. Wektu pengunjung sampeyan penting, utamane nalika musim liburan sing sibuk. Supaya apa ora nyepetake proses kanggo wong-wong mau? Dheweke ora butuh tab mbukak maneh utawa kanggo navigasi bali lan maju ing antarane kaca. Nanging, dheweke mung bisa nyetop tawaran kasebut lan nambahake menyang kranjang sajrone sawetara detik.

Kothak cahya produk sing apik lan disesuaikan ngidini pelanggan pratinjau item, ditambahake menyang kranjang, lan liya-liyane. Kabeh tanpa kudu mbukak kaca anyar. Dheweke malah bisa nelusuri produk liyane ing kothak cahya. Kurang klik, kurang gaweyan, tuku luwih gampang. Kajaba iku, tangan anyar kita nemokake manawa gampang diatur kaya sing digunakake.

Fitur Key:

  • Nyepetake tumbas pelanggan tanpa nyuda kinerja situs.
  • Desain dinamis katon apik ing kabeh ukuran layar kalebu seluler.
  • Dirancang kanggo WooCommerce lan kompatibel karo kabeh tema kanthi kode sing apik.
  • Ngatur kabeh kanthi lengkap saka desain tombol nganti sing ditampilake ing jendela modal.

Rincian: $49 saben taun kanthi nyoba gratis kasedhiya.

Paling Apike: Toko kanthi akeh produk sing pengin nambah konversi dodolan.

Coba Iconic Quickview

Esensial Musim Liburan

Sawetara fitur blanja online migunani ing saindhenging taun, nanging dadi penting nalika musim liburan sing sibuk. Ana dodolan musiman, blanja liburan sing sensitif wektu, lan tenggat wektu pangiriman.

Kanthi mung pirang-pirang dina sing isih ana ing taun kasebut, apa wae sing bisa ditindakake kanggo nggawe musim luwih gampang kanggo para pelanggan bakal menehi daya saing lan semangat pelanggan. Kanthi plugin WooCommerce iki, gampang mbungkus hadiah pelanggan, njamin bingkisan bakal teka kanthi tepat, lan liya-liyane.

Kartu Hadiah YITH

Gambar duweni www.yithemes.com/themes/plugins/yith-woocommerce-gift-cards/

Kartu Hadiah YITH nggampangake para pelanggan golek barang kanggo kanca utawa sedulur sing angel dituku. Luwih apik, kertu hadiah minangka salah sawijining cara paling apik kanggo njamin penghasilan lan nggawe pelanggan anyar sajrone musim liburan. Pelanggan sampeyan saiki ora kudu nggawe pilihan sing angel nganggo kertu hadiah. Padha duwe sirah kurang siji hadiah-entuk. Lan sampeyan mung ngowahi siji pelanggan dadi loro.

Ngluwihi mung nawakake kertu hadiah digital utawa fisik, kenapa ora menehi pelanggan kertu diskon sepisan kanggo nggawa bali menyang toko WooCommerce sampeyan? Utawa ngidini pelanggan kanggo nuduhake produk tartamtu padha ngerti kanca-kanca bakal tresna karo kertu hadiah ditempelake? YITH Gift Cards ndadekake prasaja.

Fitur Key:

  • Tambah dodolan lan nggawe pelanggan anyar nganggo mobil hadiah digital lan fisik.
  • Pilih saka perpustakaan desain kertu bingkisan tema utawa gawe kertu khusus sampeyan dhewe.
  • Tambah pilihan kanggo pengunjung kanggo menehi saran utawa malah menehi hadiah produk kanggo kanca lan kulawarga.
  • Integrasi karo WC Smart Kupon ngijini sampeyan kanggo ngowahi kredit nyimpen utawa Kupon kanggo kertu bingkisan.

Rincian: Diwiwiti ing $129 saben taun kanthi versi gratis sing kasedhiya.

Paling Apike: Toko sing pengin njamin penghasilan lan golek pelanggan anyar liwat rujukan.

Coba Kartu Hadiah YITH

Bungkus kado

Gambar duweni www.woocommerce.com/products/gift-wrapper-for-woocommerce/

Gift Wrapper kanggo WooCommerce minangka cara sing gampang kanggo nambah layanan bungkus hadiah menyang toko online sampeyan. Ngirit wektu lan tenaga para pelanggan kanthi mbungkus hadiah kanggo dheweke sajrone musim liburan sing sibuk utawa kabeh taun. Kanthi pilihan bungkus hadiah sing gampang, sampeyan nambah penghasilan kanggo saben tuku lan nggawe urip pelanggan luwih gampang.

Ora mung iku, nanging sapa wae sing nampa hadiah sampeyan ngerti saka ngendi asale lan ndeleng merek sampeyan, nggawe pelanggan potensial anyar. Nalika pelanggan bisa tuku, mbungkus, lan ngirim pesen sing dipersonalisasi karo saben produk, dheweke bisa nindakake kabeh blanja hadiah ing sak panggonan.

Fitur Key:

  • Tambah bungkus kado opsional lan pesen khusus menyang produk sampeyan.
  • Gampang kanggo nyetel lan ngirit wektu pelanggan.
  • Gawe pilihan bungkus kado tanpa watesan kanthi rega dhewe.
  • Pelanggan bisa nambah bungkus hadiah menyang produk kanthi siji klik utawa mbungkus kabeh pesenan ing checkout.

Rincian: $49 saben taun kanthi jaminan dhuwit bali 30 dina.

Paling Apike: Toko sing pengin mbangun kesetiaan merek lan nambah penghasilan sajrone preian.

Coba Bungkus Kado

WooCommerce Lead Time

Gambar duweni www.barn2.com/wordpress-plugins/woocommerce-lead-time/

Musim liburan minangka periode ritel sing dikarepake lan sensitif wektu. Banjur ana tekanan ekstra ing jalur pasokan lan layanan pangiriman sajrone musim liburan 2021 kanthi pengaruh COVID-19. Supaya pelanggan ngerti babagan tanggal pangiriman lan restock sing dikarepake saiki dadi bedane antarane adol lan pelanggan sing ilang utawa mbalekaken. Nanging WooCommerce ora duwe fungsi lead time.

Plugin WooCommerce Lead Time Barn2 ngrampungake masalah kasebut. Menehi pelanggan informasi penting sing dibutuhake babagan tanggal pangiriman lan barang sing ora ana stok. Mbusak guesswork lan kuwatir saka toko liburan. Lan priksa manawa padha teka menyang sampeyan kanggo item sing dikarepake nalika ana maneh ing saham. Cara praktis kita malah bisa nuntun sampeyan liwat proses kasebut.

Fitur Key:

  • Menehi katentreman atine pelanggan lan nyuda pitakon wektu timbal.
  • Nggawa pelanggan bali menyang toko kanthi informasi babagan restock produk.
  • Nambah informasi wektu timbal menyang kaca produk, cart, checkout, lan malah email.
  • Etung wektu timbal dinamis kanthi otomatis kanggo item individu utawa sacara universal ing toko sampeyan.

Rincian: Diwiwiti ing $49 saben taun kanggo toko siji.

Paling Apike: Toko sing adol produk fisik lan utamane barang sing dikarepake.

Coba Barn2's WooCommerce Lead Time

Nambah Nilai Pesenan lan Nggawe Luwih Penjualan

Wektu blanja sing sibuk kaya musim liburan bisa nggawa akeh pelanggan siji-wektu menyang toko WooCommerce sampeyan. Nalika tawaran rampung ing tengah wengi lan wong-wong duwe sisa belanja Natal, dheweke asring ora ngentekake wektu browsing.

Semalat ana akeh cara kanggo nambah nilai pesenan lan nawakake pelanggan luwih saka apa sing dikarepake mung sawetara klik. Produk sing disaranake, bundel kanthi diskon, lan corong penjualan sing dioptimalake bisa ngowahi toko. Lan kita mung duwe alat kanggo pakaryan ing ngisor iki.

Booster Penjualan Ikonik

Gambar duweni www.iconicwp.com/products/sales-booster-for-woocommerce

Iconic's Sales Booster minangka plugin sing dirancang kanggo promosi cross-selling lan up-selling ing toko sampeyan. Saka Amazon menyang toko favorit, sampeyan bakal ngerti saran produk sing disaranake lan padha. Umume pengecer online gedhe nggunakake sistem kasebut mung amarga bisa digunakake. Lan saiki sampeyan uga bisa.

Sampeyan ngontrol produk sing ditampilake lan kapan. Tambah menyang kaca produk, cart, utawa ing checkout. Mbujuk pelanggan supaya tuku tambahan kanthi menehi penawaran khusus utawa diskon sepisan. Pelanggan sampeyan nemokake luwih akeh babagan sing disenengi ing toko WooCommerce lan sampeyan nambah penghasilan.

Kita malah duwe pandhuan kanggo miwiti.

Fitur Key:

  • Tambah saran kanggo produk liyane kanggo nambah cross-selling.
  • Pilih kapan lan ing ngendi saran munggah-sade katon ing proses.
  • Nawakake diskon siji-wektu utawa rega khusus kanggo item nalika tuku bebarengan.
  • Kompatibilitas sing apik tegese bisa digunakake karo tema apa wae, gateway pembayaran, lan uga alat terjemahan.

Rincian: $ 129 saben taun.

Paling Apike: Toko nyoba nambah revenue lan dodolan kanthi gampang lan efektif.

Coba Iconic's Sales Booster

Produk Paket Ikonik

Gambar duweni www.iconicwp.com/products/woocommerce-bundled-products

Rekomendasi produk sing gegandhengan iku apik kanggo adol silang, nanging kadhangkala uga mbayar kanggo nggabungake produk bebarengan. Ing kono plugin Produk Bundled Iconic nuduhake regane kaya sing ditemokake ing perbandingan anyar. Tuku tambahan siji-klik sing prasaja nambah penghasilan lan nyepetake proses blanja sajrone musim liburan sing sibuk.

Nawakake pelanggan diskon yen padha tuku kelipatan item. Ngirit wektu lan dhuwit kanthi nggabungake aksesoris karo produk sampeyan. Lan tuduhake kanthi persis pira sing lagi disimpen kanthi tuku produk bebarengan.

Fitur Key:

  • Tambah nilai pesenan rata-rata kanthi adol bundel.
  • Nawakake diskon nggodho kanggo tuku macem-macem produk utawa aksesoris.
  • Bundel bisa digunakake kanggo kabeh jinis produk - prasaja, variabel, lan malah digital.
  • Antarmuka sing prasaja lan tambahan siji-klik nggawe nambah bundel gampang kanggo para pelanggan.

Rincian: $49 saben taun kanthi nyoba gratis kasedhiya.

Paling Apike: Toko WooCommerce sing pengin nambah nilai pesenan utawa nggedhekake pilihan produk.

Coba Iconic's Bundled Products

WooFunnels

Gambar duweni www.buildwoofunnels.com

WooFunnels minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nambah corong penjualan, nambah nilai pesenan, lan nggawe pelanggan bali. Corong penjualan sing kuwat asring beda antarane 'mung browsing' lan pelanggan sing setia. Nggawe kanthi bener bisa dadi rumit, nanging WooFunnels nggawe gampang kanggo saben langkah proses kaya sing ditemokake ing perbandingan.

Kaca dodolan sing wis dicoba lan diuji lan template checkout tegese sampeyan ora perlu dadi desainer kanggo nggawe tawaran sing nyenengake. Target munggah-sade njamin pelanggan mung ndeleng tawaran sing paling cocog kanggo wong-wong mau nalika paling kamungkinan kanggo tuku. Pemasaran email follow-up nggawa pelanggan bali maneh. Lan tes langsung lan analytics rinci njupuk guesswork saka ngoptimalake toko WooCommerce.

Fitur Key:

  • Kaca opt-in lan dodolan sing apik karo kaca checkout sing dioptimalake kanggo konversi dodolan.
  • Diangkah tawaran munggah-sade siji-klik adhedhasar aturan lan wektu sing disetel.
  • Coba judhul berita sing beda-beda, tingkat diskon, lan liya-liyane kanggo ndeleng apa sing paling efektif.
  • Gawe profil pelanggan kanthi analytics rinci lan tindakake kanggo nggawa pelanggan bali menyang toko sampeyan.

Rincian: Miwiti saka $179 saben taun.

Paling Apike: Toko sing pengin nambah nilai pesenan lan nggawa pelanggan bali sawise musim dodolan liburan.

Coba WooFunnels

Ngonversi Browsing menyang Tuku

Sanajan kabeh lalu lintas mundhak ing musim liburan, ora saben pengunjung toko WooCommerce sampeyan bakal dadi pelanggan. Dheweke bisa uga mriksa saham kanggo item sing dikarepake utawa nindakake perbandingan rega. Dheweke bisa uga pengin tuku, nanging bakal disalahake nalika nyoba ngobong ing pungkasan blanja Natal ing sawetara menit gratis.

Pramila penting kanggo nggawe tuku saka toko kanthi gampang, cepet, lan ora repot. Dadi, kita wis nemokake plugin lan produk sing mbantu sampeyan nindakake. Plus sawetara solusi kanggo nahan pelanggan sawise mangsa preian lan sales rush.

Kréta Cepet WooCommerce

Gambar duweni www.barn2.com/wordpress-plugins/woocommerce-fast-cart

Barn2's WooCommerce Fast Cart minangka cara sing cepet lan efektif kanggo njaluk pelanggan tuku tinimbang browsing. Sampeyan bisa nyembulake kaca cart lan checkout ing endi wae ing situs sampeyan lan nyuda proses checkout sing dawa.

Wektu cendhak nalika pelanggan nindakake kabeh blanja Natal bebarengan. Proses checkout sing dawa, utamane kanggo para pelanggan sing ngunjungi pirang-pirang situs, bisa dadi frustasi lan nyebabake penjualan sing ilang. Nanging nyepetake proses kasebut kanthi kranjang siji-klik lan checkout cepet ndadekake kabeh bedane.

Fitur Key:

  • Ganti checkout multi-halaman karo kreto popup cepet lan checkout ing ngendi wae.
  • Kustomisasi cart nyembul kanggo cocog tema lan kontrol nalika lan ing ngendi iku katon.
  • Nambah nilai pesenan kanthi adol silang produk sing disaranake ing keranjang popup.
  • Kompatibel karo kabeh gateway pembayaran populer lan dibangun kanggo njaga kinerja situs dhuwur.

Rincian: Miwiti saka $59 saben taun.

Paling Apike: Toko nyoba nambah konversi dodolan lan ngarepake lalu lintas dhuwur nalika musim liburan.

Coba Barn2's WooCommerce Fast Cart

Liyane Cara Kanggo Mbayar

Gambar duweni www.woocommerce.com/product-category/woocommerce-extensions/payment-gateways

Kanthi luwih akeh pelanggan, luwih akeh pilihan pembayaran. Mungkin sampeyan ndeleng dodolan internasional amarga para pelanggan nggoleki rega paling apik sajrone Natal? Utawa mungkin sampeyan pengin menehi pilihan kanggo para pelanggan kanggo nyebarake biaya barang-barang tiket gedhe utawa blanja liburan kanthi pembayaran kanthi cicilan?

Untunge, Ekstensi Gateway Pembayaran WooCommerce nutupi meh kabeh pilihan populer lan layanan pembayaran sing kasedhiya. Sampeyan bisa uga ora mbutuhake kabeh, nanging menehi pelanggan luwih akeh cara kanggo mbayar supaya ora kelangan dodolan lan bisa nyurung pelanggan supaya mbuwang luwih akeh lan nyebar biaya.

Fitur Key:

  • Meh kabeh portal pembayaran populer kasedhiya kanggo WooCommerce.
  • Entuk pesenan internasional liyane tanpa meksa pelanggan mbayar kanthi cara sampeyan.
  • Ngidini pelanggan mbuwang luwih akeh kanthi nyebarake biaya liwat rencana cicilan.
  • Nglindhungi situs sampeyan lan njamin pelanggan kanthi layanan pembayaran sing padha ngerti lan dipercaya.

Rincian: Biaya persiyapan lan transaksi beda-beda miturut gateway pembayaran.

Paling Apike: Kabeh wong. Nawakake pilihan pembayaran sing dipercaya lan dipercaya penting kanggo toko WooCommerce.

Coba Gateway Pembayaran WooCommerce

Siap kanggo Holiday Rush

Mekaten. Sampeyan wis rampung ing pungkasan dhaptar pesenan liburan babagan opsi optimasi WooCommerce. Sugeng rawuh! Ora mungkin sampeyan butuh kabeh, nanging kanthi kabeh musim liburan lan kabutuhan dodolan sampeyan bisa nyana taun sing apik kanggo toko sampeyan.

Dadi apik luck, seneng preian, lan iki kanggo sukses!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol