Wordpress

Outfunnel Review: Nyelarasake Kontak lan Aktivitas WordPress menyang CRM Sampeyan

Outfunnel

Yen sampeyan duwe alat manajemen hubungan pelanggan (CRM) lan situs WordPress, sampeyan bisa uga ngalami masalah iki - kepiye sampeyan bisa nyambungake kontak lan data saka situs web WordPress menyang CRM?

Outfunnel minangka plugin lan layanan sing ngrampungake titik nyeri kasebut kanthi ngidini sampeyan nyelarasake kontak lan kontak aktivitas saka situs web WordPress menyang CRM sing dipilih.

Tujuane yaiku sampeyan bisa "nyambungake data sales lan marketing kanthi jero lan gampang" kanggo entuk gambaran sing luwih apik saka pelanggan lan ngedongkrak revenue sampeyan.

Ing review Outfunnel tangan, kita bakal nliti alat iki kanthi luwih jero lan nuduhake sampeyan bisa nggunakake alat kasebut kanggo nyambungake WordPress karo CRM (sanadyan uga ndhukung platform liyane saka WordPress).

Outfunnel Review: Deleng Fitur

Ing tingkat dhuwur, Outfunnel mbantu sampeyan nyelarasake kontak saka situs web WordPress sampeyan (utawa platform liyane, kayata Wix) menyang CRM sampeyan. Nanging ora mung nyelarasake data kontak, uga mbantu sampeyan nyelarasake situs web lan aktivitas email saben kontak.

Contone, ing CRM sampeyan, sampeyan bisa ndeleng nalika wong ngunjungi situs web sampeyan lan saka ngendi asale, formulir sing diisi, email sing dibukak utawa ditanggapi, lsp.

Maneh, ide kasebut yaiku Outfunnel mbantu sampeyan nyambungake data penjualan (CRM) lan data pemasaran (situs web lan email) supaya sampeyan bisa ngembangake bisnis kanthi luwih efektif.

Kanggo mbantu sampeyan nindakake iku, nawakake macem-macem fitur.

Fitur utama sing bakal kita fokusake ing review iki yaiku konektor app. Iki ngidini sampeyan nyambungake situs web WordPress menyang CRM supaya sampeyan bisa kanthi otomatis nyelarasake kontak saka formulir WordPress menyang CRM. Sampeyan uga bisa nyambungake CRM menyang alat marketing email kanggo nyelarasake keterlibatan email marketing menyang CRM.

Saliyane nyelarasake data timbal, Outfunnel uga ngidini sampeyan nglacak aktivitas web lan nyelarasake data kasebut menyang CRM. Contone, sampeyan bisa nggawe cathetan ing CRM nalika kontak ngunjungi situs sampeyan.

Ngluwihi fitur kasebut, Outfunnel uga nawakake sawetara alat liyane:

  1. Kampanye – sampeyan bisa ngirim kampanye email siji-off utawa otomatis saka dasbor Outfunnel lan nyelarasake kabeh data engagement menyang CRM. Contone, sampeyan bisa nglacak sapa sing mbukak, ngeklik, nanggapi, lsp.
  2. kontak – sampeyan bisa ndeleng kabeh kontak ing Outfunnel (uga CRM) lan nggawe bagean rinci.
  3. Pemandhangan kepala – sampeyan bisa nyiyapake aturan khusus dhewe kanggo ngetung timbal lan nyelarasake data kasebut menyang CRM.

Integrasi Konektor Aplikasi Outfunnel

Saiki, plugin Outfunnel WordPress ndhukung alat CRM ing ngisor iki minangka tujuan sampeyan:

  • HubSpot
  • Pipedrive
  • tembaga

Kajaba iku, Outfunnel uga nggabungake karo plugin formulir WordPress populer supaya sampeyan bisa nyelarasake data formulir menyang CRM.

Saiki, Outfunnel ndhukung widget Formulir Elementor lan Formulir Kontak 7, sing rada mbatesi.

Nanging, dheweke uga nggarap integrasi kanggo WPForms, Formulir Gravitasi, lan Formulir Ninja, sing bakal nutupi sebagian besar opsi populer. Dadi yen integrasi kasebut metu, aku bakal ujar manawa umume wong kudu milih salah sawijining pilihan kasebut.

Integrasi kasebut bakal teka, saengga bisa uga ana ing kene nalika sampeyan maca review Outfunnel.

Ngluwihi plugin lan CRM, Outfunnel uga bisa digunakake karo Mailchimp lan ActiveCampaign. Contone, yen sampeyan nggunakake loro-lorone Pipedrive lan ActiveCampaign (bebarengan karo WordPress), sampeyan bisa nyelarasake data ActiveCampaign menyang Pipedrive CRM lan nyambungake karo kontak WordPress sampeyan.

Pungkasan, nalika kita fokus ing WordPress kanggo review Outfunnel, Outfunnel ora diwatesi karo WordPress - uga bisa digunakake karo platform situs web liyane, kalebu integrasi Wix khusus.

Cara Nggunakake Konektor Aplikasi Outfunnel ing WordPress

Saiki, ayo langsung nganggo plugin/layanan Outfunnel lan aku bakal nuduhake sampeyan carane nyiyapake konektor app lan nyambungake situs WordPress sampeyan menyang CRM.

Kanggo ngatur Outfunnel ing WordPress, sampeyan kudu:

  1. Akun Outfunnel - sampeyan bisa entuk uji coba gratis 14 dina tanpa kertu kredit (liyane babagan rega mengko).
  2. Plugin Outfunnel gratis, sing kasedhiya ing WordPress.org.

1. Ndaftar kanggo Outfunnel

Kanggo miwiti, sampeyan kudu ndhaptar akun Outfunnel.

Register kanggo Outfunnel

2. Authenticate CRM Panjenengan

Sabanjure, sampeyan kudu nyambungake Outfunnel menyang CRM sing dipilih. Maneh, sampeyan duwe telung opsi:

  • HubSpot
  • Pipedrive
  • tembaga

Aku nggunakake Pipedrive kanggo conto iki.

Sampeyan bisa nyetel iki kanthi milih CRM ing Konektor app tab lan klik keasliane:

Nggawe sambungan

Kanggo Pipedrive (lan aku mbayangake CRM liyane), iki mung ngeklik tombol ing popup:

Authenticate CRM

3. Konfigurasi Plugin WordPress

Sabanjure, pilih plugin formulir WordPress sing pengin disambungake menyang CRM. 

Maneh, Outfunnel saiki ndhukung widget Formulir Elementor lan Formulir Kontak 7, kanthi dhukungan kanggo WPForms lan Formulir Gravitasi sing bakal teka ing September 2021 lan Formulir Ninja mengko ing Q4.

Sawise sampeyan milih plugin formulir, klik ngatur:

Sambungake formulir plugin

Iki bakal nuduhake popup sing ngemot telung informasi. Simpen data iki kanthi gampang amarga sampeyan kudu nambahake menyang dasbor WordPress:

rincian API

Sabanjure, bukak tab anyar lan pindhah menyang dasbor WordPress sampeyan:

  1. Instal lan aktifake plugin Outfunnel gratis saka WordPress.org.
  2. menyang Setelan → Outfunnel ing dashboard WordPress sampeyan.
  3. Salin lan tempel rincian saka antarmuka Outfunnel menyang setelan plugin ing dashboard WordPress sampeyan.
  4. Klik Simpen owah-owahan.
Setelan plugin Outfunnel WordPress

4. Rampung Nggawe Sambungan Formulir Panjenengan

Saiki, bali menyang dasbor Outfunnel lan klik Konfirmasi instalasi tombol ing nyembul.

Banjur, klik tombol Nggawe Sambungan tombol:

Nggawe sambungan

Iki bakal mbukak antarmuka anyar ing ngendi sampeyan bisa nyambungake formulir tartamtu menyang CRM.

Pisanan, gunakake gulung mudhun kanggo milih formulir sing pengin dilacak. Outfunnel bakal kanthi otomatis ndeteksi formulir kasebut saka plugin formulir WordPress sing dipilih.

Banjur, sampeyan bisa nggawe peta lapangan saka formulir menyang kolom ing Pipedrive. Pemetaan pancen gampang amarga Outfunnel bakal kanthi otomatis ndeteksi kabeh lapangan kanggo sampeyan.

Sampeyan mung kudu nggunakake gulung mudhun kanggo ngandhani Outfunnel ing ngendi sampeyan pengin nambah saben potongan data ing Pipedrive:

Kolom formulir peta saka WordPress menyang Outfunnel

Sampeyan uga ora diwajibake nggawe peta kabeh kolom formulir - sampeyan bisa ngliwati sawetara yen perlu.

Luwih mudhun, sampeyan bisa milih carane sampeyan pengin kiriman formulir anyar direkam ing CRM. Saiki, Outfunnel mung ndhukung rekaman minangka kegiatan, dadi ora ana pilihan sing kudu ditindakake. Nanging, dheweke lagi ngupayakake nambahake pilihan kanggo nganyari kolom khusus ing CRM sampeyan, supaya sampeyan bisa uga duwe pilihan nalika maca iki.

Lan ing ngisor iki, sampeyan bakal weruh pilihan kanggo ngaktifake pelacakan web. Iki bakal ngidini Outfunnel nglacak kunjungan web kanggo petunjuk sing ngisi formulir iki. Contone, saka ngendi asale, kaca apa sing dideleng, lan kunjungan sabanjure.

Sampeyan wis nyetel iki nalika sampeyan ngatur plugin WordPress, supaya Outfunnel bakal ngaktifake kanthi otomatis.

Setelan wangun liyane

Lan iku! Kanggo nggawe sambungan urip, gulung bali menyang sisih ndhuwur kaca banjur klik Aktifake.

5. Kirim sawetara Kiriman Test

Saiki, sampeyan bisa ngisi formulir kanggo mesthekake yen bisa digunakake - Outfunnel kudu nyelarasake data menyang CRM sajrone 30 detik.

Ing kene, sampeyan bisa ndeleng kontak anyar ing Pipedrive saka kiriman Formulir Kontak 7. Sampeyan uga bisa ndeleng manawa ana kegiatan kanggo ngirim formulir:

Kontak ing Pipedrive

6. Konfigurasi Web Analytics

Sawise sampeyan wis nyiyapake konektor app, sampeyan bakal pengin nindakake siji langkah maneh lan ngatur analytics web. Sampeyan bisa nindakake iki saka web tab ing dashboard Outfunnel.

Tab iki nduweni rong tujuan utama:

  • Sampeyan bisa ndeleng data aktivitas pengunjung dhasar.
  • Sampeyan bisa ngatur carane nyelarasake kunjungan web menyang CRM.

Kanggo ngontrol carane Outfunnel nyinkronake pelacakan web saka situs WordPress menyang CRM, sampeyan bisa pindhah menyang Rekaman Engagement tab:

Nyelarasake pelacakan web menyang CRM

Rega Outfunnel

Nalika plugin Outfunnel WordPress gratis lan kasedhiya ing WordPress.org, sampeyan butuh akun Outfunnel kanggo nggunakake.

Kanggo nyoba Outfunnel, kabeh rencana teka karo a Uji coba gratis 14 dina tanpa kertu kredit dibutuhake.

Sawise iku, ana telung opsi rega. Bentenane utama ing antarane rencana yaiku jumlah…

  • acara konektor app
  • email marketing email
  • kunjungan situs web (kanggo nelusuri pengunjung web).

Outfunnel uga duwe rencana kanggo nambah fitur skor timbal sing luwih maju menyang rencana tingkat sing luwih dhuwur.

Sampeyan bisa ndeleng rincian rega lengkap ing ngisor iki:

Rega Outfunnel

Kanggo mbantu sampeyan nyimpen dhuwit, sampeyan bisa nggunakake kupon khusus kanggo njaluk a 25% diskon ing telung sasi pisanan:

25% OFF

Outfunnel
Outfunnel

Entuk diskon 25% kanggo 3 wulan pisanan ing Outfunnel - lacak kunjungan situs web lan nyelarasake kiriman formulir menyang CRM sampeyan.
Entuk diskon 25% kanggo 3 wulan pisanan ing Outfunnel - lacak kunjungan situs web lan nyelarasake kiriman formulir menyang CRM sampeyan. Tampilake Kurang

Pikiran Akhir babagan Outfunnel

Sakabèhé, aku nemokake Outfunnel gampang banget kanggo digunakake lan menehi janji.

Aku mikir manawa alat sing pas kanggo sampeyan gumantung saka apa sing sampeyan goleki. Yen sampeyan mung pengin nyelarasake kontak menyang CRM minangka acara sepisan, aku mikir ana akeh alat sing bisa nindakake, kalebu integrasi langsung ing pirang-pirang plugin WordPress sing populer.

Where aku Outfunnel nambah nilai iku uga ngidini sampeyan nyelarasake kunjungan / aktivitas situs web (lan keterlibatan email) menyang CRM sampeyan. Dadi sampeyan ora mung nyinkronake kontak, sampeyan uga nyelarasake cara kontak kasebut sesambungan karo situs web lan email sampeyan.

Yen sampeyan butuh fungsi kasebut, Outfunnel nawakake cara sing gampang banget kanggo nyetel, uga fitur tambahan kaya skor timbal lan kemampuan kanggo ngirim email.

Miwiti Outfunnel mung butuh sawetara menit, dadi cukup gampang kanggo nyoba. Sampeyan uga entuk uji coba 14 dina tanpa kertu kredit sing dibutuhake.

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap utawa nyoba, gunakake tombol ing ngisor iki:

Situs web Outfunnel
Kaca Plugin

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol