Content Marketing

Strategi salinan iklan telusuran sing dibayar sajrone coronavirus

"Koyone ketok banget kanggo nganyari iklan, nanging kasunyatane mung sawetara pengiklan sing nindakake," ujare Microsoft Rik van der Kooi sajrone acara live-stream kanggo agensi mitra Selasa.

Pertimbangan utama kanggo akeh pemasar amarga implikasi koronavirus dadi luwih jelas yaiku anggaran. Nanging ana kesempatan nyata kanggo wong-wong sing fokus ing olahpesen sajrone wektu iki.

Pesen data-informasi

"Kita wis nggunakake data kanggo mbantu nuduhake kesempatan [klien] kanggo terus ngembangake bisnis lan mbantu wong liya sing butuh," ujare Spencer Jahnke, manajer senior media berbayar ing agensi pemasaran digital berbasis Minneapolis Augurian.

"Nggunakke Google Trends kanthi basis sing luwih konsisten migunani kanggo nuduhake owah-owahan utawa mundhake kapentingan telusuran, lan data istilah telusuran wis mbantu menehi informasi babagan kapentingan sing paling anyar sing muncul bebarengan karo COVID-19 lan mbantu ngandhani olahpesen kita."

Investasi ing corong ndhuwur

Kanggo produk sing ngalami penurunan permintaan sajrone wektu iki, Jay Stampfl, CEO Blackbird PPC, agensi iklan digital berbasis San Francisco, ujar, "Aku nganggep padha karo klien B2B ing Q4 jero."

"Pindah menyang optimasi konversi corong ndhuwur nalika nggawe dhaptar pemasaran ulang wong sing riset sajrone COVID-19," saran Stamplf. Sampeyan banjur bakal bisa tetep top-of-pikiran nalika konsumen luwih kepekso kanggo tuku.

"Wektune kanggo nyurung konten kepemimpinan sing relevan karo industri. Wong-wong duwe wektu luwih akeh saiki kerja saka omah sing lagi sinau babagan kawruh profesional, "ujare. "Ide kasebut yaiku fokus ing keterlibatan lan banjur target maneh yen wis tekan sisih liyane."

Kajaba iku, Jahnke ujar manawa agensi dheweke menehi saran marang para klien supaya fokus ing konten kepemimpinan pamikiran (kalebu streaming langsung yen ana) lan ngganti taktik lan olahpesen kanggo fokus ing kesadaran merek lan misi.

"Iki tegese ngganti olahpesen kanggo fokus ing misi klien kita. Ing sawetara industri, konsumen rada ragu-ragu kanggo njupuk tindakan amarga kabeh kahanan sing durung mesthi finansial, nanging fokus olahpesen iklan ing merek sampeyan lan carane merek sampeyan bisa mbantu bakal mbayar ing jangka panjang.

Minangka van der Kooi Microsoft ngandika Selasa, siklus dodolan bakal maneh sak iki wektu. Dadi rada fleksibel karo CPA lan ROI lan ambang, ujare, bakal mbantu sampeyan bisa nutup dodolan sajrone wektu sing luwih suwe tinimbang biasane.

Njamin lan empathize karo pelanggan

Yen ana siji perkara sing dituduhake krisis iki yaiku kapinteran bisnis kanggo mikir maneh kabeh proses lan model bisnis. Priksa manawa salinan iklan sampeyan nuduhake carane perusahaan sampeyan nanggapi lingkungan anyar iki.

Cetha komunikasi empati kanggo kahanan pelanggan saiki. Referensi kemampuan kanggo nggunakake produk utawa layanan ing omah kanthi olahpesen kaya "Macet ing omah?" utawa "Sinau X ing ngarep," wis digunakake, ngandika Stampfl. Tim dheweke uga nggunakake basa nelpon cara pelanggan bisa nggunakake wektu luang nalika cooped munggah ing ngarep.

Nyorot jinis keuntungan "Pengiriman gratis" utawa "pengiriman tanpa masalah" uga ora ana gunane, tambah Stampfl. Yaiku yen sampeyan bisa netepi janji. "Deleng setelan pengiriman lan kira-kira wektu pangiriman kanggo mesthekake sampeyan nggambarake kemampuan saiki kanthi akurat," ujare Google Ads ing dhaptar priksa pertimbangan kampanye sajrone COVID-19. 

"Kanthi kahanan sing durung mesthi ing jagad saiki, wong golek sumber konsistensi lan kepastian," ujare Jahnke. "Apa tanggal kapal sing dijamin utawa download gratis, kita pengin mesthekake ora ana ambiguitas, lan kita nggawe atine pangguna gampang."

Sumber tambahan

  • Panggunaan piranti minangka salah sawijining cara prilaku konsumen ganti sajrone pandemi
  • Wawasan & tren COVID-19 - Microsoft
  • Navigasi kampanye liwat COVID-19 - Google
  • Pelacak koronavirus Bing nyaring data, warta lan video miturut wilayah
  • Kepiye perusahaan B2B bisa proaktif babagan ngatur media sing dibayar sajrone COVID-19
  • Menang lan kalah: Kepiye COVID-19 mengaruhi prilaku telusuran

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol