Content Marketing

Wong milih merek sing dipercaya nanging pemasar narik kampanye merek

Apa pemasar kudu nandur modal ing kampanye paling ndhuwur utawa iklan kinerja saiki? Pitakonan kasebut lagi dibahas ing pirang-pirang papan, kalebu laporan penghasilan utama ing ngendi kinerja katon menang. (Kita bakal debat ndhuwur vs. ngisor marketing corong ing sesuk Live karo Search Engine Land.)

Nggawe kasus kanggo merek. Data konsumen anyar saka Survata nggawe kasus sing kuat kanggo pemasaran merek lan ujar manawa merek sing dipercaya menang sajrone pandemi. Survei kasebut uga ngemot temuan menarik babagan olahpesen lan apa sing dikarepake konsumen saka merek saiki.

Survata polling 1,016 wong diwasa AS babagan prilaku blanja lan pangarepan merek. Perusahaan kasebut nemokake preferensi sing kuat kanggo merek sing diadegake tinimbang label pribadi utawa generik ing sawetara kategori produk. Iki misale jek paling ora sebagean karo temuan survey liyane: meh rong pertiga (64%) konsumen nyuda mbuwang kanthi cara sing signifikan.

Preferensi merek sanajan mbuwang nyuda. Miturut Survata, "Ing jaman kahanan sing durung mesthi ekonomi sadurunge, produk umum wis luwih apik dibandhingake karo merek merek amarga konsumen ora gelem mbayar premi." Kayane ora bener ing kasus sing durung nate kedadeyan iki, sanajan ana pemotongan belanja konsumen.

Ing pirang-pirang kategori produk (produk reresik, panganan beku, kopi, soda lan panganan rangkep) konsumen nuduhake manawa luwih seneng milih merek sing wis dikenal. Nanging, ing obat-obatan non-resep lan produk perawatan pribadi, para pamirsa dibagi kanthi rata-rata kanthi persentase sing luwih dhuwur milih merek generik utawa toko, bisa uga kanggo ngirit dhuwit.

Konsumen dadi luwih ati-ati, selektif. Sawetara survey anyar nuduhake manawa konsumen mbatalake utawa nundha tuku ing iklim ekonomi saiki. Iki dudu sing ora dikarepke nanging isih kuwatir banget amarga belanja konsumen nyurung 70% PDB AS lan mula kritis kanggo pemulihan apa wae. Survata nemokake seprapat responden sing pengin nyuda belanja 30% - 40%, lan siji saka limang ujar bakal nyuda anggarane 50% utawa luwih.

Beda karo pemotongan belanja konsumen, pangentukan perusahaan teknologi utama lan data survey IAB nggambarake yen mbuwang pengiklan rada pulih ing April nyebabake para investor ngrayakake. Nanging anggaran isih kurang saka rencana lan adoh saka tingkat pra-pandemi.

Pesen merek sing pengin dirungokake konsumen. Riset Survata uga njelajah pangarepan konsumen babagan merek lan pesen apa sing pengin dirungokake. Ana sawetara kejutan ing kene:

  • Komitmen kanggo kasedhiyan produk (36%)
  • Komitmen kanggo karyawan merek (25%) 
  • Komitmen kanggo keamanan produk (24%)
  • Komitmen kanggo ngontrol rega / biaya (14%)

Ngluwihi olahpesen, pertimbangan tuku liyane kalebu rega (kanggo minoritas substansial), sumber produk regional (apa saka wilayah sing kena pengaruh virus?) Lan kepercayaan merek. Kepercayaan minangka faktor paling penting sing mengaruhi keputusan tuku kanggo 40% responden. Kajaba iku, konsumen saiki 3x luwih seneng riset produk sadurunge tuku tinimbang sadurunge wabah, miturut survey.

CEO Survata Chris Kelly menehi komentar marang kita ing email, "Konsumen jelas banget ngerti pesen merek saiki. Nalika kita ngerti manawa konsumen ngarepake merek supaya responsif karo jaman saiki, kaget banget yen akeh konsumen rumangsa manawa merek sing paling penting kudu komunikasi karo dheweke yaiku komitmen marang karyawan. Bisa uga ana rasa Amerika 'in-this-together-ism' nalika mbongkar, nanging penting kanggo merek kanggo ngukur keseimbangan sing angel kanggo ngirim pesen sing bener.      

Restoran, preian lan blanja. Ditakoni ing ngendi dheweke ngarepake mbuwang dhuwit nalika kunci wis rampung, responden survey nuduhake yen dheweke paling kepengin mangan metu, banjur preian lan blanja (ing toko):

  1. Mangan ing restoran kanthi wates 2: 1 liwat # 2 lelungan
  2. Travel 
  3. blanja eceran
  4. Layanan rekreasi utawa perawatan pribadi (gym, yoga, pijet, rambut, lsp.)
  5. Acara olahraga

Napa kita care. Prilaku konsumen wis owah lan saiki ora bisa diprediksi. Kita wis pindhah kira-kira nem minggu saka posisi sing cedhak karo lapangan kerja nganti kira-kira 20% pengangguran kanthi luwih akeh. Jenis whiplash ekonomi iki pancen durung ana sadurunge.

Nalika para pemasar kudu ngrampungake corong lengkap, umume ora duwe anggaran maneh. Mulane, dheweke nandheske kampanye kinerja amarga luwih gampang dilacak. Sembarang mbuwang sing ora bisa ditrapake babagan ROI sing jelas dipotong ing pirang-pirang papan. Nanging data Survata lan bukti liyane nuduhake manawa visibilitas merek bisa uga luwih penting tinimbang sadurunge - sajrone krisis lan, utamane, nalika pungkasane rampung.

Kanggo ngrungokake luwih akeh babagan diskusi iki lan carane ngukur kampanye merek, aja lali episode sesuk Live with Search Engine Land.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol