Media sosial

Iklan Pinterest: Panuntun Prasaja kanggo Nggawe Sukses

Iklan Pinterest ngeklik kanthi apik karo Pinners, pancen inspirasi.

Pinterest minangka platform panemuan. Meh kabeh telusuran ing Pinterest ora nganggo merek, tegese Pinner mbukak kanggo ide lan produk anyar. Nyatane, 73 persen Pinners ujar manawa konten saka merek ndadekake Pinterest luwih migunani.

Kita bakal nyilem babagan bedane antarane format iklan Pinterest lan menehi pandhuan langkah-langkah babagan carane ngiklanake ing Pinterest. Kajaba iku, kita wis ngumpulake tips iklan sing paling cocog karo Pin bebarengan karo conto iklan Pinterest sing pengin ditambahake menyang papan swasana ati sabanjure.

bonus: Ngundhuh pandhuan gratis sing mulang sampeyan carane nggawe dhuwit ing Pinterest ing enem langkah gampang nggunakake alat sing wis duwe.

Napa nggunakake iklan Pinterest?

Iklan Pinterest nawakake pemasar kesempatan kanggo entuk kesadaran lan pertimbangan saka 250 yuta pangguna Pinterest ing awal perjalanan konsumen. Lan nyambungake karya awal: 98 persen Pinners ujar manawa wis nyoba perkara anyar sing ditemokake ing Pinterest, tinimbang 71 persen ing platform media sosial liyane.

perjalanan shopper pinterest

Ngluwihi kesadaran nyopir, merek sing nggunakake kemampuan nargetake iklan Pinterest ndeleng asil. Luwih saka setengah pangguna Pinterest wis tuku sawise ndeleng konten bisnis ing situs kasebut.

Lan Pinner mbuwang 29 persen luwih akeh tinimbang non-Pinners, ngasilake rata-rata $2 ing bathi kanggo saben dolar pengiklan.

Kanthi atine, wektune kanggo njaluk pin-spired babagan pariwara ing Pinterest.

Mung siji nyekel: Saiki, iklan Pinterest mung kasedhiya ing Australia, Kanada, Prancis, Irlandia, Selandia Baru, Inggris lan Amerika Serikat.

Jinis Iklan Pinterest

Jinis kampanye iklan Pinterest sampeyan bakal nemtokake format iklan apa sing sampeyan gunakake, uga jinis tawaran lan panggonan sing kasedhiya. Dadi luwih becik ngerti atribut saben format sadurunge miwiti kampanye.

Dipun promosiaken Pins

Pin sing Dipromosikan katon ing feed ngarep lan asil telusuran kaya Pin biasa, kajaba diunggahake lan ditargetake kanggo nggayuh luwih akeh. Saliyane label "Dipromosikan" ing Pin, dheweke katon lan tumindak kaya Pin liyane. Pangguna bisa Pin menyang papan, nuduhake, lan menehi komentar.

Dipun promosiaken Pin inline

Mbok menawa fitur paling apik saka Pin Dipromosikan yaiku sawise Pinner nuduhake, label "Dipromosikan" ilang lan repin sabanjure dianggep minangka media sing entuk. Ing tembung liyane, sampeyan entuk tambahan eksposur gratis. Nalika pangguna nutul utawa ngeklik iklan sampeyan, dheweke bakal langsung menyang kaca kebangkrutan sampeyan.

Spesifikasi Pin Promosi:

  • Tujuan kampanye: Kesadaran merek
  • Jinis file: .PNG utawa .JPEG
  • Rasio aspek becik: 2:3
  • Ukuran file: Max 10 MB
  • Salinan deskripsi: Maks 500 karakter

Pin siji-tutul

Pinterest ngandhani yen, ing taun 2019, kabeh format iklan Pinterest wis resmi dipindhah menyang sistem siji-tutul. Tegese yen pangguna nutul utawa ngeklik iklan sampeyan, dheweke bakal langsung menyang kaca kebangkrutan sampeyan.

Iklan "loro tunyuk" (ing klik pisanan ngasilake zoom-in) ora ana maneh. Lan amarga kabeh iklan sacara teknis "siji-tutul," ora ana gunane maneh nggunakake istilah kasebut. "Pin siji-tap" ora dadi kategori iklan Pinterest maneh.

Carousels dipun promosiaken

Carousels sing Dipromosikan dienalake ing November 2018. Iki nampilake loro nganti limang gambar sing bisa digeser Pinners.

Iklan multi-gambar iki bisa katon ing ngendi wae Pins bisa, lan tumindake padha, kajaba titik-titik ing ngisor iki menehi tandha pilihan geser.

Saben kertu ing iklan Carousel Promoted bisa nampilake gambar, judhul, deskripsi, lan kaca kebangkrutan sing beda. Format iki apik yen sampeyan duwe macem-macem produk utawa macem-macem fitur kanggo ditampilake amarga gambar lan titik sade sing beda bisa ngomong karo Pinner sing beda.

CoverGirl nggunakake Carousel sing Dipromosikan kanggo nuduhake saben iyub-iyub saka TruBlend Foundation, sing ngasilake kesadaran merek 3.8 poin.

Kampanye REI's Experience the Outdoors entuk keterlibatan sing kuat lan tingkat klik-tayang 32 persen luwih dhuwur nggunakake Carousel Promoted.

Spesifikasi Carousel Promoted:

  • Jinis file: .PNG utawa .JPEG
  • Rasio aspek becik: 1:1 utawa 2:3
  • Ukuran file: Max 10 MB
  • Salinan judhul: Maks 100 karakter
  • Salinan deskripsi: Maks 500 karakter

Pin Video sing Dipromosikan

Pin Video sing Dipromosikan padha karo Pin sing Dipromosikan kajaba gambar statis diganti karo video. Kaya Pin Dipromosikan, Video Dipromosikan katon ing feed ngarep, asil panelusuran, lan bagean "luwih kaya iki" ing cedhak Pin.

Video Pinterest muter otomatis sanalika katon 50 persen. Kanggo aksesibilitas sing luwih akeh, lan amarga akeh pamirsa nonton video kanthi swara mati, penting kanggo ngasilake video sing ora gumantung ing audio.

Pinterest nawakake rong ukuran kanggo Pin Video sing Dipromosikan: Max jembaré lan standar.

Video lebar standar ukurane padha karo Pin biasa, dene video lebar maksimal nyebar ing feed, nyuda gangguan saka Pin saingan. Eksposur video maksimal bisa luwih larang, amarga tawaran minimal diwiwiti luwih dhuwur.

Dipun promosiaken Video Comparison

Video becik kanggo kampanye kesadaran, lan format sing apik kanggo nyritakake crita merek utawa produk.

Sinau Pinterest sing ditindakake karo Millward Brown nemokake video sing Dipromosikan kaping papat luwih apik tinimbang iklan non-video. Lan 67 persen Pinner ujar manawa video kasebut menehi inspirasi kanggo tumindak.

Spesifikasi Video Promosi:

  • Tujuan kampanye: Tampilan video
  • Jinis file: .MPR utawa .MOV
  • Enkoding: H264
  • Rasio aspek becik: 1:1, 2:3, 9:16 utawa 16:9.
  • Ukuran file: Max 2GB
  • Durasi video: Minimal 4 detik, maksimal 30 menit
  • Salinan deskripsi: Maks 500 karakter

Pins App Dipun promosiaken

Pin App sing Dipromosikan ngidini Pinners ndownload aplikasi seluler sampeyan langsung saka Pinterest. Iklan mung seluler iki cocog kanggo pamirsa Pinterest, amarga 80 persen lalu lintas Pinterest teka saka piranti seluler.

Pin App sing Dipromosikan katon lan tumindak kaya Pin Promosi utawa Pin Video sing Dipromosikan, mung nyambung menyang URL toko aplikasi iTunes utawa Google Play sing bener. Tombol instal ngiringi Pins iki, nanging sampeyan uga kudu nggawe manawa salinan lan gambar utawa video ngirim atribut babagan app sampeyan.

Pinner duwe karep kanggo blanja, supaya cepet-lan-gampang download app bisa cepet dadi dodolan. Nalika Playrix milih Pins App Dipromosikan kanggo promosi aplikasi game Fishdom lan Gardenscapes, siji saka limang instalasi saka Pinterest ngasilake pangguna sing mbayar. Sakabèhé Playrix tikel ROI sing.

Contoh Aplikasi Pinterest

Tandha pin

Pin sing bisa dituku dirancang supaya bisa dituku. Uga dikenal minangka Shop the Look, Pin iki ngidini Pinners nemokake lan tuku produk langsung saka Pin sampeyan.

Pin iki bisa digunakake ing seluler lan web, lan katon ing panggonan sing padha karo Pin sing Dipromosikan. Bentenipun mung item ing gambar diwenehi tandha titik putih sing bisa nutul utawa diklik kanggo nampilake lan pranala menyang informasi produk.

Format iki cocog kanggo gambar sing nampilake macem-macem produk sing bisa digunakake bebarengan. Mbayangno ruang tamu sing dihias kanthi lengkap, panyebaran nedha bengi Natal, utawa kedatangan fashion musim gugur paling anyar.

Pinterest nyaranake yen gambar kudu diwenehi tandha papat nganti enem titik. Saenipun saben titik kudu disambung langsung menyang kaca produk. Yen ora bisa, Pinterest nyaranake nemokake siji sing cocog, lan sing cocog liyane.

Kanggo nggawe Pin sing Bisa Dibeli, Pinterest nawakake alat menehi tag sing dipesen. Kanggo kampanye sing luwih gedhe, luwih becik nggarap Curalate lan Olapic minangka mitra pilihan Pinterest.

Pin iki dirancang kanggo ngirim dodolan. Sawise Modern Citizen ngaktifake Buyable Pins, merek fashion weruh pesenan ritel mundhak 73 persen.

Tandha pin

Cerita Pin

Jinis format Pin anyar sing lagi dites karo akun bisnis sing dipilih, Story Pins nduweni fitur nganti 20 kaca gambar, teks, lan pranala.

Pin Crita katon ing feed ngarep pangguna kanthi gambar sampul lan judhul. Dheweke uga ujar "Crita" ing ngisor iki. Nutul Pin Crita ngidini sampeyan ndeleng kabeh kaca.

Pins Crita bisa disimpen ing papan kaya Pin liyane. Nonton papan iki kanggo nganyari babagan kinerja merek.

Cara Pariwara ing Pinterest

Kanthi keahlian anyar babagan format iklan Pinterest, sampeyan saiki wis siyap nyetel kampanye iklan Pinterest.

Langkah 1: Entuk akun bisnis

Ngonversi akun Pinterest sing wis ana dadi akun bisnis, utawa gawe akun anyar kanggo bisnis sampeyan. Pandhuan kita kanggo nggunakake Pinterest kanggo bisnis ngluwihi dhasar kanggo miwiti akun merek.

Langkah 1 Akun Bisnis

Langkah 2: Instal Tag Pinterest

Sadurunge miwiti kampanye iklan Pinterest, priksa manawa sampeyan wis nginstal Tag Pinterest. Kanthi Tag Dipromosikan, sampeyan bakal bisa nglacak tumindak sing ditindakake wong ing situs web sampeyan sawise ndeleng iklan Pinterest, kalebu checkout, ndhaptar, lan telusuran.

Langkah 3: Pilih gol kampanye sampeyan

Saben kampanye diwiwiti ing ads.pinterest.com kanthi tujuan. Milih tujuan sing bener iku penting amarga bakal nemtokake format iklan apa sing kasedhiya lan carane sampeyan nawarake ing lelang iklan.

Langkah 3 Sasaran Kampanye

Langkah 3 Format Jinis Kampanye

Ana papat tujuan kampanye sing kasedhiya:

  • Entuk lalu lintas menyang situs web sampeyan. Entuk timbal sing berkualitas lan kirim Pinner menyang situs web sampeyan. Sampeyan mbayar saben klik.
  • Mbangun kesadaran merek. Entuk eksposur sing akeh karo pelanggan saiki lan calon pelanggan. Sampeyan bakal dikenani biaya saben 1,000 tayangan.
  • Tambah instal kanggo app sampeyan. Ana rong cara kanggo promosi download app ing Pinterest. Nalika sampeyan mbayar kanthi nginstal, Pinterest ajeg nyetel bid adhedhasar budget sampeyan. Nalika sampeyan mbayar kanthi klik, iklan sampeyan dioptimalake kanggo lalu lintas klik.
  • Mbangun kesadaran liwat tampilan video. Puter otomatis video becik kanggo promosi kesadaran lan pertimbangan. Sampeyan mbayar saben 1,000 tayangan.

Langkah 4: Pilih anggaran kampanye sampeyan

Tambahake jeneng kampanye banjur setel watesan mbuwang saben dina lan seumur hidup. Parameter rega sing luwih spesifik bakal teka mengko.

Yen sampeyan nggawe kampanye iklan carousel, priksa manawa sampeyan ngaktifake pilihan kasebut. Iki mung bakal bisa digunakake yen sampeyan wis milih kesadaran merek minangka tujuan kampanye.

Anggaran iklan Pinterest

Langkah 5: Nggawe grup iklan

Pilih grup iklan sing wis ana utawa gawe grup iklan anyar. Coba grup iklan minangka wadhah kanggo Pin Promosi. Saben grup iklan bisa duwe anggaran sing ditugasake lan penargetan sing beda.

Grup iklan mbantu sampeyan ngatur pirang-pirang gol sajrone kampanye siji. Contone, mbok menawa sampeyan pengin ngarahake konten tartamtu menyang geografi tartamtu, nanging sampeyan duwe anggaran winates.

Rencana kanggo diluncurake kanthi antarane loro lan papat Pin saben grup iklan.

struktur kampanye iklan pinterest

Langkah 6: Pilih target pamirsa

Setel paramèter kanggo pamirsa sing pengin digayuh karo kampanye sampeyan.

Sampeyan bisa target adhedhasar jender, lokasi, basa, lan piranti. Yen tujuan kampanye iklan Pinterest sampeyan yaiku lalu lintas utawa kesadaran, gunakake strategi penargetan sing wiyar kanggo ngindhari volume klik sing sithik.

iklan pinterest target pamirsa

Waca pandhuan kita ing ndhuwur Pinterest demografi sing penting kanggo pemasar media sosial.

Langkah 7: Pilih panggonan iklan

Yen anggaran sampeyan ngidini, gunakake kabeh penempatan standar. Yen ora, ana rong cara utama kanggo iklan sampeyan katon: Telusuri lan Telusuri.

Browse placements mungkasi munggah ing feed ngarep lan pin related. Padha dipasangake kanthi apik karo penargetan kapentingan, dene penempatan asil panelusuran luwih apik karo penargetan tembung kunci.

Penempatan iklan Pinterest

Langkah 8: Tambah kapentingan lan tembung kunci

Sampeyan bisa nggedhekake penargetan kanthi nambahake minat lan penargetan tembung kunci uga. Setelan iki bakal mesthekake yen iklan sampeyan ditargetake kanthi otomatis menyang telusuran lan kapentingan sing cocog.

Pinterest nemokake manawa umume, kampanye nambah jangkauan, tingkat klik-tayang, lan entuk skala sing luwih apik nalika nargetake minat lan tembung kunci diaktifake.

pariwara pinterest

Kanggo asil paling apik, gunakake 25 tembung kunci. Tembung kunci bisa diformat kanggo nuduhake pencocokan umum, pencocokan frasa, utawa pencocokan sing tepat. Tembung kunci negatif uga bisa ditambahake kanggo ngilangi istilah telusuran tartamtu saka pemicu iklan.

tembung kunci iklan pinterest

Format tembung kunci

  • Pertandhingan amba: seni modern
  • Tembung sing cocog: "seni modern"
  • Cocokake persis: [seni modern]

Ora yakin tembung kunci apa sing kudu ditambahake? Sinau carane nemokake tembung kunci sing cocog ing kene.

Langkah 9: Setel anggaran lan jadwal

Ketik tanggal wiwitan lan pungkasan kanggo kampanye iklan Pinterest sampeyan. Banjur atur anggaran saben dina utawa seumur hidup. Anggaran saben dina nyetel watesan mbuwang saben dina kanggo grup iklan sampeyan. Anggaran seumur hidup yaiku jumlah total sing pengin sampeyan gunakake antarane tanggal wiwitan lan pungkasan.

Ati-ati apa sing ditambahake ing kene, amarga iki ora bisa diowahi mengko.

anggaran lan jadwal iklan pinterest

Punika ringkesan video langkah 5-10:

Langkah 10: Ngatur kanggo optimasi lan pangiriman

Miwiti kanthi nyetel tawaran maksimum kanggo iklan Pinterest sampeyan. Iki uga dikenal minangka target CPM rate. Tawaran minimal kudu ndhuwur $2.00.

iklan pinterest ngoptimalake lan ngirim

Langkah 11: Nemtokake pacing sampeyan

Ana rong jinis opsi pacing kanggo kampanye iklan Pinterest: Standar lan dipercepat. Pacing standar nyelarasake tawaran sampeyan karo belanja umum lan durasi kampanye. Pacing kanthi cepet bisa uga luwih apik kanggo kampanye sing duwe pengaruh dhuwur amarga bisa ngirim anggaran lan asil sing luwih cepet.

Pinterest ora bakal ngentekake watesan anggaran saben dina utawa total, nanging pacing sing cepet bisa nyuda anggaran sadurunge tanggal pungkasan kampanye.

Langkah 12: Pilih Pin sing Dipromosikan

Klik Pilih Pin kanggo nambah Pin menyang grup iklan sampeyan. Elinga, saben grup iklan kudu nyakup loro-papat Pin. Sampeyan bisa nggawe Pin anyar utawa milih Pin sing wis ditambahake sadurunge. Ditugasake saben Pin kanthi jeneng lan URL.

Supaya Pin dadi layak, dheweke kudu:

  • Disimpen menyang profil sampeyan
  • Ora disimpen ing papan rahasia
  • Nduwe URL tujuan (ora kudu disingkat)
  • Ora nampilake video pihak katelu utawa GIF

Langkah 13: Ngawasi kinerja kampanye

Klik ing Analytics saka dashboard Pinterest Ads Manager kanggo ngukur kinerja kampanye sampeyan. Pisanan sampeyan bakal diwenehi ringkesan kabeh kampanye lan metrik kunci, kalebu total klik utawa tayangan; tingkat keterlibatan utawa CTR; rata-rata eCPM (entuk lan ora entuk biaya saben kesan) lan eCPC (biaya saben klik efektif); lan total mbuwang. Klik ing kampanye tartamtu kanggo ngebor rincian kinerja sawijining.

Saben kampanye beda-beda, nanging sawetara cara sampeyan bisa ngoptimalake kampanye sampeyan yaiku kanggo nggedhekake pamirsa, nambah anggaran, nyoba macem-macem format, utawa ngrancang acara.

pangukuran lan grafik optimasi iklan pinterest

Waca pandhuan rinci babagan Pinterest Analytics.

12 Tips lan Conto Iklan Pinterest

Yen sampeyan bakal miwiti nandur modal ing strategi pemasaran Pinterest, sampeyan kudu nggawe manawa konten sampeyan wis siyap sumunar. Tip lan conto iki minangka papan wiwitan sing apik, utawa bisa mbantu sampeyan nyaring konten sing saiki.

Mesthine, sadurunge promosi konten apa wae, priksa manawa sampeyan wis nyepetake pedoman pariwara Pinterest.

1. Nggawe konten sing apik

Luwih gampang ngomong tinimbang rampung bener? Bener, ora. Tansah citra prasaja supaya bakal duwe impact dhuwur. Wiwit 80 persen Pinner nggunakake Pinterest ing seluler, gunakake gambar vertikal kanthi resolusi dhuwur kanggo menehi pin sampeyan bangga. Patuhi spesifikasi Pinterest supaya sampeyan ora entuk Pin sing kleru utawa dipotong.

Absolut lan agensi iklan 360i nggunakake closeup lan visual sing kuat kanggo nggawe cipratan karo video Pinterest.

Febreeze duwe conto apik liyane:

2. Timbal nganggo pancing

Apa sampeyan nggunakake gambar statis utawa video, sampeyan mesthi pengin mimpin nganggo pancing. Sing dadi kanggo salinan, banget.

Pinterest nyaranake sampeyan nggawe prioritas 30-60 karakter pisanan ing deskripsi, amarga liyane bisa uga ora ditampilake ing feed. Kanggo video, sawetara detik pisanan sing paling penting.

Priksa manawa sampeyan kalebu jeneng merek sampeyan ing pancing. Panaliten Pinterest nuduhake yen Pin kanthi jeneng merek ing baris pisanan deskripsi entuk kesadaran sing luwih dhuwur kaping pindho.

3. Nyedhiyakake katrangan sing rinci

Pangguna Pinterest ngapresiasi rincian sing luwih apik. Deskripsi sampeyan kudu menehi informasi marang Pinner sing bisa ditindakake. Mupangate tembung kunci lan hashtag uga.

4. Kelet karo tema gaya urip

Pinners luwih inspirasi nalika ndeleng merek sampeyan tumindak, utamane babagan video.

Pin sing nuduhake wong sing sesambungan karo produk utawa layanan sampeyan 67 persen luwih cenderung ningkatake penjualan online. Nanging priksa manawa tetep dadi titik fokus - aja nganti ilang ing campuran.

Starbucks masang kopi menyang rutinitas esuk nganggo Pin iki:

5. Tambah branding tasteful

Pinner ora kepikiran konten bermerek, mula priksa manawa jeneng merek utawa logo sampeyan ana kanggo ngetrapake kesadaran lan pertimbangan. Kanggo iklan video, Pinterest nyaranake nuduhake branding ing sawetara detik pisanan, utawa kanggo kabeh durasi. Kanggo gambar, aja nganti pojok tengen ngisor amarga area kasebut kadhangkala bisa ditutupi utawa dipotong.

6. Tambah overlay teks

Overlay teks bisa nambah pesen merek sampeyan. Nanging aja kakehan, sampeyan isih pengin visual duwe pengaruh uga.

Overlay teks paling apik nyebutake fitur unik utawa bisa ditindakake. Contone, nambahake tembung "anyar" bisa nyebabake kesadaran sing dibantu kaping sanga. Overlay kanthi salinan sing bisa ditindakake ndeleng kenaikan 6 persen ing penjualan online.

La La Land digunakake teks overlay kanggo efek gedhe, minangka cara kanggo ningkataké Golden Globe menang.

7. Nyritakake crita

Sawise sinau babagan 29 kampanye Video Promoted, Pinterest nemokake yen fokus crita minangka salah sawijining pendekatan sing paling apik. Wong nonton video 29 ​​persen maneh nalika ana dalane crita. Crita minangka cara sing apik kanggo nyritakake crita merek, nuduhake warta perusahaan utawa nampilake produk sampeyan ing tumindak.

Kanggo kampanye Kanan Rasio Pinterest dhewe, Pinterest nggunakake crita kanggo nduduhake carane nutup kesenjangan jender ing lapangan kreatif.

8. Utawa nuduhake carane-kanggo

Sinau Pinterest Promoted Video sing padha nemokake video instruksional uga paling apik. Lowe nggawe kampanye sing nuduhake carane mbangun kamar umbah-umbah saka wiwitan nganti rampung. Akibaté, tingkat completion tikel loro pathokan Pinterest kanggo video luwih saka 25 detik.

10. Pin kanggo wektu khusus utawa mangsan

Pinners utamané aktif nalika nerangake preian utawa urip planning acara. Nanging amarga padha uga planners, padha asring Pinning bab topik iki telung kanggo patang sasi ahead saka acara.

Panliten Pinterest nemokake manawa Pin sing nampilake konten liburan utawa wektu urip duwe kenaikan 22 persen ing penjualan online.

Pinterest's Possibilities Planner nampilake sawetara acara paling gedhe ing platform kasebut lan menehi tips tembung kunci sing apik.

Mikir ing njaba preian tradisional. Acara apa sing penting kanggo pamirsa? Kampanye dekorasi kamar asrama IKEA bali menyang sekolah nambah CTR nganti 73 persen.

11. Rencana kanggo Pin terus

Nalika Pinner ngeklik Pin sampeyan lagi nggoleki informasi liyane. Priksa manawa dheweke ndharat ing kaca sing bisa nyedhiyakake - lan yen bisa, gunakake gambar sing padha kanggo terus-terusan. Pin sing pindhah menyang kaca kanthi citra sing padha duwe kenaikan 13 persen luwih dhuwur ing dodolan online.

Pengecer pakaian jero ThirdLove sukses kanthi cara iki kanthi kampanye siji-tutul, entuk lalu lintas 26 persen, lan nyuda biaya-par-akuisisi nganti 14 persen.

12. Gunakake sugih Pins

Ana papat jinis Pin Kaya sing bisa digunakake kanggo nyedhiyakake informasi kontekstual kanggo Pin sampeyan: app, produk, resep, lan artikel. Kalebu rincian pricing bisa nggawe prabédan: Pinterest nemokake yen Pins karo prices ndeleng 28 persen luwih dodolan online.

Made.com nggunakake Rich Pins kanggo nuduhake jeneng produk, rega, lan informasi kasedhiyan ing Pins dekorasi omah. Rincian sing ditambahake nggawe prabédan gedhe, nyebabake paningkatan 51 persen ing konversi lan kenaikan 106 persen ing transaksi.

Ngirit wektu ngatur ngarsane Pinterest nggunakake Hootsuite. Saka dashboard siji sampeyan bisa nyipta, gawe jadwal, lan nerbitake Pin, nggawe papan anyar, Pin menyang pirang-pirang papan sekaligus, lan mbukak kabeh profil media sosial liyane. Coba gratis dina iki.

njaluk Diwiwiti

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol