iPhone

Play iki kaget Gamelan Super Mario 64 port kanggo iOS lan Apple TV

Nintendo klasik Super Mario 64 saiki bisa dimainake ing iOS lan Apple TV amarga port ora resmi banget. A video nuduhake game - kang dikempalken karo Bunch saka Cidra - mlaku cantik flawlessly ing Gamelan 60 pigura per detik.

Sampeyan bisa ngundhuh game lan nyoba dhewe. Nanging, munggah lan mbukak mbutuhake Xcode lan sawetara trickery. Yen kasengsem, sampeyan bisa uga pengin mlumpat sadurunge Nintendo ngilangi planet kasebut.

Super Mario 64 ndharat ing iOS lan Apple TV

Super Mario 64, sing debut ing Nintendo 64 ing taun 1996, wis mbalek maneh - pisanan ing Super Mario 3D Kabeh-Stars bundel dirilis taun kepungkur ing Switch, banjur liwat konsol virtual Nintendo 64 (uga ing Switch).

Nanging, minangka asring kasus karo game ing umur iki, ana akeh liyane (kurang sah) cara kanggo seneng. Paling anyar yaiku port iOS lan Apple TV sing, pracaya utawa ora, mlaku kanthi asli tanpa nggunakake emulator.

Pangembang ckosmic njupuk port PC saka game lan dicocogake kanggo mbukak flawlessly ing iOS, banjur ing tvOS. Pangembang ngoptimalake supaya bisa mlaku ing layar wutuh kanthi 60 bingkai per detik, "matur nuwun kanggo proyek dekompilasi sm64 lan sm64ex."

Video ing ngisor iki nuduhake game ing tumindak ing Apple TV - lan katon apik banget.

Apa sing nyekel?

Ckosmic ngaku port ora ngemot materi bajakan, nanging kanggo muter iku sah, sampeyan kudu duwe salinan asli saka Super Mario 64. Sanajan ngono, Nintendo biasane ora nutup mripat menyang port kaya iki. Kita ora bakal kaget ndeleng perusahaan Jepang bakal cepet.

Ing sawetoro wektu, yen sampeyan pengin nyoba metu game ing iPhone dhewe, iPad utawa Apple TV, sampeyan bisa tindakake pandhuan online kanggo munggah lan mlaku. Elinga yen sampeyan kudu nyelehake Apple TV ing mode pangembang. Sampeyan uga mbutuhake Xcode ing Mac kanggo ngumpulake kode lan nginstal paket kasebut ing piranti sampeyan.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol