Android

Aplikasi Poparazzi kanggo Android bakal diluncurake

Poparazzi minangka aplikasi enggo bareng foto sing dadi hype anyar ing jagad media sosial. Iki dianggep minangka GIF aplikasi Instagram generasi sabanjure sing dituduhake tinimbang foto lan video. Saben uwong ing Twitter lan Reddit ngomong babagan carane apik utawa ala aplikasi Poparazzi. Dheweke ngaku yen kanca sampeyan bakal nggawe profil media sosial ing Poparazzi. Poparazzi saiki entuk papan nomer siji ing bagean Aplikasi Top ing App Store ing Amerika Serikat.

Aplikasi Poparazzi kanggo Android bakal diluncurake

Poparazzi saiki mung kasedhiya ing iOS. Nanging, tim Poparazzi ngandhani yen dheweke uga nggarap versi Android. Kayane app Poparazzi kanggo Android bakal diluncurake.

Ing jagad media sosial, platform fokus ing gambar lan video. Nanging, kita bubar ndeleng platform kasebut nglanggar norma lan milih jinis media anyar. Clubhouse nggawe media sosial mung audio. Kabeh wong ngetutake, lan saiki kita duwe ruang audio Twitter, Facebook, lan LinkedIn.

Aplikasi Poparazzi kanggo Android
Kaca App Store saka Poparazzi - Aplikasi Poparazzi kanggo Android

 

Kajaba iku, Poparazzi nggawe konsep media sosial mung GIF iki. Klub kasebut sukses kanthi ide inovatif babagan media sosial mung audio. Iku bakal menarik kanggo ndeleng carane Poparazzi nindakake karo idea inovatif iki. Poparazzi nyabrang 5+ Yuta instal ing App Store nalika nulis artikel kasebut. Perusahaan induk Poparazzi TTYL nampa $ 2 yuta ing 2018 ing babak sing dipimpin dening Floodgate Capital.

Iku cukup konsep menarik ngendi kanca nggawe profil media sosial. Nanging, Poparazzi ngidini sampeyan ngontrol apa sing katon ing profil sampeyan. Saiki, Poparazzi ora nuduhake pengikut ing app kasebut. Tinimbang pengikut, Poparazzi nuduhake tampilan foto utawa GIF.

Muga-muga sampeyan nemokake artikel iki menarik babagan aplikasi Poparazzi kanggo Android, banjur enggo bareng ing media sosial. Yen sampeyan duwe saran utawa pitakonan, mangga takon ing bagean komentar ing ngisor iki. Tindakake kita ing Twitter kanggo kabar paling anyar lan nganyari babagan Android. Matur nuwun kanggo maca.

Artikel perkawis:

  • Instagram rencana ngirim kode 2FA menyang WhatsApp lan kamar sing luwih apik
  • Instagram nambah opsi kanggo nuduhake kategori pangripta ing profil
  • Twitter Spaces bisa digoleki nganggo tembung kunci Filter
  • Slack nggawa dhukungan Pesen Terjadwal

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol