iPhone

Tip Pro: Setel kacepetan gulung mouse lan trackpad ing iPadOS

Setelan mouse lan trackpad standar Apple ing iPadOS bisa uga apik karo aksesoris perusahaan dhewe, nanging bisa uga kurang cocog karo periferal pihak katelu. Kacepetan gulung, utamane, katon banget temperamental.

Sayange, Apple mutusake manawa luwih becik ndhelikake setelan kacepetan gulung kasebut, saengga akeh pangguna ora ngerti yen bisa diatur. Ing kene sampeyan bisa nemokake ing iPad.

Sawise nyambungake mouse Bluetooth utawa trackpad menyang iPadOS, sampeyan bakal weruh submenu "Trackpad lan mouse" anyar ing bagean Umum ing app Setelan. Sampeyan bisa uga mikir setelan kacepetan gulung bakal katon ing kene, nanging ora.

Nanging, sampeyan kudu nyilem menyang setelan Aksesibilitas iPad. Sambungake mouse utawa trackpad dhisik (menu sing sampeyan butuhake ora bakal katon), banjur tindakake langkah ing ngisor iki.

Cara nyetel kacepetan gulung ing iPadOS

  1. Mbukak Setelan app, banjur tutul Aksesibilitas.
  2. tutul Kontrol Pointer.
  3. Golek Kacepetan Gulung panggeser ing sisih ngisor kaca lan atur.

Menu Pointer Control uga menehi kemampuan kanggo nambah kontras pointer, kanggo mateni pilihan kanggo ndhelikake pointer mouse kanthi otomatis sawise wis nganggur sawetara detik, lan ngganti werna lan ukuran pointer.

iPad-gulung-kacepetan-GIF
Kacepetan gulung standar bisa uga cepet banget karo sawetara aksesoris pihak katelu.
GIF: Killian Bell/Cult of Mac

Setelan sing padha kasedhiya ing iPhone yen sampeyan perlu. Mangkene sawetara tips liyane sing nggawe nggunakake mouse utawa trackpad ing iPadOS luwih apik:

  • Cara nuduhake mouse, keyboard lan trackpad antarane iPad lan Mac
  • Carane disinfect Mac, iPhone, mouse, trackpad, keyboard lan kasus
  • Cara nambahi sadurunge nyeret trackpad menyang Magic Mouse
  • Nggawe paling akeh tombol mouse ing iOS 13
  • Carane nggunakake mouse karo iPad

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol