Content Marketing

Tip Pro: Cara ngembangake tanggalan konten sing cocog karo kelonggaran kreatif

Nggawe tanggalan editorial blog taunan bisa katon nggegirisi, nanging ora kudu. Nggunakake proses telung langkah iki, sampeyan bisa kanthi cepet lan efektif ngasilake topik blog sing cukup kanggo ngisi tanggalan kanthi papat gagasan saben sasi, ngasilake 48 topik kanggo taun kasebut. Ora mung iki sing bisa ditindakake ing wayah sore, nanging uga njamin saben topik cocog karo strategi konten sing umum nanging cukup wiyar kanggo menehi penulis konten sawetara keluwesan kreatif.

1. Ngenali papat pamirsa utama

Tantangan dhewe kanggo mikirake papat pelanggan sing wis ana sing bisa dadi conto jinis pelanggan sing pengin dituju kanggo perusahaan sampeyan maju. Temtokake tantangan, emosi lan nilai unik saben pelanggan, amarga sampeyan pengin konten kasebut cocog karo kabutuhan kasebut.

2. Ngenali telung solusi

Coba telung solusi sing ditawakake perusahaan sampeyan kanggo saben patang pelanggan. Bisa uga ana telung layanan sing beda, produk sing beda utawa proposisi nilai sing beda. Cocokake saben telung solusi sampeyan karo saben patang pamirsa.

  • Solusi A kanggo Pamirsa 1
  • Solusi B kanggo Pamirsa 1
  • Solusi C kanggo Pamirsa 1
  • Solusi A kanggo Pamirsa 2
  • Lan sateruse nganti sampeyan duwe rolas topik sing kudu dijelajahi

3. Ngenali papat kategori isi

Pungkasan, nggawe dhaptar papat kategori konten sing bakal ngidini sampeyan nyedhaki saben solusi / pasangan pelanggan saka macem-macem perspektif.

Sawetara gagasan kalebu:

  • Pakar Q&A
  • Pandhuan langkah-langkah
  • News Industry
  • Listikel
  • Pasinaon Case

Gabungke dhaptar kategori iki karo 12 pasangan solusi kanggo ngasilake 48 topik unik. Contone:

  • Tanya Jawab Pakar sing ngrampungake tantangan Pemirsa 1 saka perspektif sing ditawakake Solusi A

Elinga yen blog dudu pariwara, mula nalika perusahaan sampeyan lan layanan lan pembeda kasebut disebutake utawa diarani ing saben blog, blog kasebut ora mung promosi. Nanging, fokusake nyedhiyakake nilai kanggo para pamaca.

Minangka timeline penerbitan, coba alamat saben pamirsa unik ing siji postingan blog saben wulan. Mangkono, saben wulan, blog bakal diterbitake sing cocog karo saben pamirsa target.

Tip Pro minangka fitur khusus kanggo SEO ing komunitas kita kanggo nuduhake taktik tartamtu sing bisa digunakake wong liya kanggo ngunggahake kinerja. Sampeyan bisa ngirim dhewe kene.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol