iPhone

Ganti mode Aja Ganggu kanthi cepet nggunakake Pusat Kontrol [Tips Pro]

Pusat Kontrol Pro Tips Minggu

Kita pengin mbantu sampeyan nguwasani Pusat Kontrol, salah sawijining fitur sing paling kuat lan ora bisa digunakake ing piranti Apple. Seri Cult of Mac's Control Center Pro Tips bakal nuduhake sampeyan carane ngoptimalake kothak piranti sing migunani iki ing iPhone, iPad, Apple Watch lan Mac.

Arep menyang rapat penting lan kudu iPhone supaya meneng? Aja padha sumelang ing bab mateni piranti utawa muter-muter ing app Setelan; mateni mode Aja Ganggu karo siji tutul ing Pusat Kontrol.

Kita bakal nuduhake sampeyan carane ing kabeh piranti Apple.

Apike kanggo gawe jadwal mode Aja Ganggu kanggo wayah turu, nanging ana wektune sampeyan kudu ngalih fitur kasebut kanthi manual kanggo nyegah piranti sampeyan nggawe swara nalika kudu sepi.

Sampeyan bisa nindakake iki ing sembarang wektu saka ing Jangan Ganggu menu ing njero Setelan app. Nanging ana cara sing luwih cepet lan luwih gampang sing bisa digunakake ing iPhone, iPad, Apple Watch, lan Mac.

Ganti mode Aja Ganggu ing Pusat Kontrol

Nggunakake Togol Aja Ganggu ing Pusat Kontrol sampeyan bisa ngaktifake lan mateni fitur kasebut mung kanthi nutul. Tindakake langkah iki:

  1. Open Control Center kanthi ngusap mudhun saka pojok tengen ndhuwur layar ing iPhone utawa iPad, kanthi ngusap munggah ing Apple Watch, utawa kanthi ngeklik lambang Pusat Kontrol ing garis menu ing Mac.
  2. Klik utawa tutul Jangan Ganggu tombol, kang fitur rembulan, kanggo ngaktifake fitur langsung. Klik maneh kanggo mateni.

Ing Apple Watch lan Mac, sampeyan bakal diwenehi pilihan kanggo nemtokake suwene sampeyan pengin ngaktifake mode Aja Ganggu. Sampeyan bisa ngakses opsi sing padha ing iPhone lan iPad yen sampeyan nutul terus lambang Aja Ganggu. Sampeyan uga kudu dicathet yen ngaktifake Aja Ganggu ing Apple Watch uga ngaktifake fitur kasebut ing iPhone kanthi otomatis, lan kosok balene.

Aja Ganggu ing Pusat Kontrol
Tutul utawa klik pilihan sing nampilake rembulan.
Gambar: Kultus Mac

Toggling Aja Ganggu kanthi manual kanthi cara iki minangka cara paling gampang kanggo nggawe bisu piranti nalika perlu. Lan ora bakal ngganggu jadwal Aja Ganggu sing wis sampeyan atur.

Elinga, yen sampeyan mateni Aja Ganggu nalika biasane diaktifake dening jadwal sampeyan (utawa kosok balene), ora bakal diaktifake maneh kanthi otomatis nganti jadwal sampeyan diwiwiti maneh ing dina sabanjure.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol