Wordpress

Setelan Email Rackspace: Apa Iku lan Cara Gunakake

Hosting email Rackspace mbantu sampeyan nggawe alamat email khusus (contone you@yoursite.com). Nggunakake setelan email Rackspace sing bener, sampeyan bisa ngatur karo klien email utawa situs web.

Nalika produk hosting situs web Rackspace nggunakake pendekatan IaaS sing teknis banget, hosting email kasebut terjangkau lan gampang diatur. Sing nggawe pilihan sing apik kanggo dipasangake Behmaster yen sampeyan pengin nyetel alamat email khusus bebarengan karo sampeyan Behmaster-situs WordPress sing di-host.

Kita bakal nuduhake kabeh setelan Rackspace kritis kanggo IMAP, POP, lan SMTP ing kirim iki. Banjur kita bakal nuduhake sampeyan langkah demi langkah carane ngatur papat klien email populer kanggo nggunakake email Rackspace: Outlook, Thunderbird, Windows Mail, lan iOS Mail. Kita uga bakal nuduhake sampeyan carane ngatur situs WordPress kanggo ngirim email transaksional nggunakake server SMTP Rackspace.

Ayo digali!

Apa Setelan Email Rackspace?

Mangkene telung setelan email Rackspace sing paling penting sing sampeyan butuhake kanggo ngatur klien email utawa situs web:

  • IMAP
  • POP
  • SMTP

Ing ngisor iki rincian sing dibutuhake kanggo saben.

Hosting email Rackspace mbantu sampeyan nggawe alamat email khusus 📧 lan pandhuan iki bakal mbantu sampeyan ngatur kanthi bener 👇Klik kanggo Tweet

Setelan IMAP Rackspace

IMAP ngijini sampeyan ngatur klien email kanggo nampa mail mlebu saka akun email Rackspace. Iki ngidini sinkronisasi rong arah, sing apik yen sampeyan mriksa email saka macem-macem piranti.

Iki setelan IMAP ing Rackspace:

  • server: secure.emailsrvr.com
  • Port: 993
  • Mbutuhake SSL: Nggih
  • Jeneng: Alamat email lengkap panjenengan
  • sandi: Tembung sandhi sing padha digunakake kanggo mlebu menyang Rackspace webmail

Setelan POP Rackspace

POP minangka protokol liyane sing ngidini sampeyan nampa surat sing mlebu.

Sampeyan bisa nggunakake POP yen sampeyan mung arep ngakses email saka siji piranti, nanging ora cocog kanggo nggunakake macem-macem piranti amarga ora ndhukung sinkronisasi rong arah kaya IMAP. Mulane, Rackspace nyaranake sampeyan nggunakake IMAP sabisa-bisa.

Mangkene setelan POP ing Rackspace:

  • server: secure.emailsrvr.com
  • Port: 995
  • Mbutuhake SSL: Ya
  • Jeneng: Alamat email lengkap panjenengan
  • sandi: Tembung sandhi sing padha digunakake kanggo mlebu menyang Rackspace webmail

Setelan SMTP Rackspace

Nalika IMAP lan POP mbantu sampeyan nampa email sing mlebu, SMTP minangka protokol sing nangani ngirim email liwat Rackspace. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngatur klien email supaya sampeyan bisa ngirim email langsung liwat klien kasebut. Lan yen sampeyan duwe situs WordPress, sampeyan uga bisa ngatur situs kasebut kanggo ngirim email nggunakake Rackspace SMTP kanggo nambah pangiriman.

Mangkene setelan SMTP ing Rackspace:

  • server: secure.emailsrvr.com
  • Port: 465
  • Mbutuhake SSL: Ya
  • Jeneng: Alamat email lengkap panjenengan
  • sandi: Tembung sandhi sing padha digunakake kanggo mlebu menyang Rackspace webmail

Cara Ngatur Klien Email Kanthi Rackspace Email

Saiki, ayo goleki carane sampeyan bisa nggunakake setelan Rackspace saka ndhuwur kanggo ngatur klien email sing beda. Kaya sing wis kasebut sadurunge, kita bakal nutupi papat klien email sing populer iki:

  • Outlook
  • Thunderbird
  • Windows (klien standar)
  • iOS (klien standar)

Sing paling apik babagan umume klien iki yaiku sampeyan ora perlu ngetik rincian IMAP lan SMTP kanggo nggunakake kanthi manual. Pangecualian yaiku aplikasi iOS Mail, sing mbutuhake sampeyan nyedhiyakake rincian kasebut dhewe.

Outlook

Kanggo ngatur Outlook nggunakake Rackspace, miwiti kanthi mbukak klien email Outlook.

Yen iki pisanan sampeyan mbukak Outlook, sampeyan bakal dijaluk ngetik alamat email Rackspace:

Ketik alamat email sampeyan ing Outlook.
Ketik alamat email sampeyan ing Outlook.

Ing layar sabanjure, pilih IMAP:

Milih opsi kanggo IMAP ing Outlook.
Pilih opsi kanggo IMAP.

Banjur, ketik sandhi sing sampeyan gunakake kanggo mlebu menyang email web Rackspace:

Ketik sandhi kanggo akun email Rackspace.
Ketik sandhi kanggo akun email Rackspace.

Sampeyan kudu ndeleng pesen sukses. Klik Done kanggo nerusake menyang antarmuka Outlook:

Nambah pesen sukses ing Outlook.
Pesen sukses ing Outlook.

Saiki, sampeyan kudu bisa ngirim lan nampa email nggunakake Outlook.

Thunderbird

Nalika mbukak Thunderbird, sampeyan kudu dijaluk "nyiyapake alamat email sing wis ana." Ketik alamat email Rackspace lan sandhi sing sampeyan gunakake kanggo mlebu menyang email web Rackspace:

Carane ngetik alamat email lan sandhi Rackspace.
Ketik alamat email lan sandhi Rackspace.

Thunderbird kudu kanthi otomatis ndeteksi protokol sing tepat - klik Done kanggo ngrampungake proses lan miwiti ngirim lan nampa email:

Thunderbird kanthi otomatis ngatur protokol - mung klik "Rampung".
Thunderbird kanthi otomatis ngatur protokol - klik "Rampung."

Aplikasi Windows Mail

Yen sampeyan ora pengin nggunakake Outlook, sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi Windows Mail standar kanggo nyiyapake email Rackspace.

Kanggo miwiti, bukak aplikasi Mail. Yen iki pisanan sampeyan mbukak app, sampeyan kudu dijaluk nambah akun sanalika sampeyan mbukak app. Yen ora, sampeyan bisa nambah akun anyar kanthi pindhah menyang Setelan > Atur Akun > Tambah Akun.

Ing dhaptar pilihan akun, pilih Akun liyane (POP, IMAP):

Pilih opsi kanggo "Akun liyane".
Pilih opsi kanggo "Akun liyane."

Ing layar sabanjure, ketik alamat email lan sandhi Rackspace:

Ketik alamat email lan sandhi Rackspace.
Ketik alamat email lan sandhi Rackspace.

Lan iku! Sampeyan kudu bisa ngirim lan nampa email langsung.

Aplikasi Mail iOS

Kanggo ngatur piranti iOS kanggo nggunakake email Rackspace, sampeyan bisa nggunakake app Mail standar.

Yen iki pisanan sampeyan mbukak aplikasi Mail, sampeyan bakal dijaluk nambah akun email. Yen ora, sampeyan bisa pindhah menyang Setelan > Sandi & Akun > Tambah Akun kanggo nambah akun Mail anyar kanthi manual.

Nalika nambah akun, pilih liyane:

Pilih opsi "Liyane" nalika sampeyan nambah akun.
Pilih opsi "Liyane" nalika sampeyan nambah akun.

Sabanjure, ketik alamat email Rackspace lan sandhi sing sampeyan gunakake kanggo mlebu menyang email web:

Ketik alamat email lan sandhi Rackspace.
Ketik alamat email lan sandhi Rackspace.

Ing wektu iki, sampeyan bakal dijaluk ngetik Rackspace IMAP lan rincian SMTP (dhaptar sadurungé ing artikel iki). Rincian bakal padha kanggo server mail mlebu lan metu amarga sampeyan ora perlu ngetik nomer port kanthi manual:

Ketik rincian IMAP lan SMTP Rackspace.
Ketik rincian IMAP lan SMTP Rackspace.

Sawise sampeyan ngetik kabeh rincian, app Mail bakal verifikasi. Yen kabeh katon apik, sampeyan bisa langsung miwiti ngirim lan nampa email nggunakake aplikasi Mail.

Ngatasi Masalah Sambungan Email Rackspace

Yen sampeyan nemoni masalah nampa utawa ngirim email, iki sawetara tips ngatasi masalah kanggo mbantu supaya kabeh bisa digunakake.

Masalah Nampa Email

Yen sampeyan nemoni masalah nampa email, sampeyan kudu nyoba mlebu langsung menyang email web Rackspace.

Yen sampeyan ndeleng email ing email web, nanging ora katon ing klien email, priksa maneh setelan sambungan.

Priksa manawa sampeyan ngetik informasi sing bener - gampang nggawe kesalahan cilik:

  • Typos: Sembarang salah ketik ing jeneng pangguna utawa sandhi sampeyan bakal nggawe sambungan ora bisa.
  • Nomer port: Priksa manawa sampeyan duwe nomer port sing bener kanggo protokol sing dipilih. SMTP yaiku 465, IMAP yaiku 993, lan POP yaiku 995.

Masalah Ngirim Email

Yen sampeyan ngalami masalah ngirim email saka klien email, iki sawetara tips.

Pisanan, coba mlebu menyang akun webmail Rackspace lan ngirim email langsung saka kono. Yen email bisa digunakake nalika sampeyan ngirim liwat email web nanging ora bisa digunakake nalika sampeyan nggunakake klien email, setelan SMTP sing sampeyan lebokake bisa uga ora bener.

Yen sampeyan ora bisa ngirim email saka email web utawa klien email, email sampeyan bisa uga diwenehi tandha spam. Priksa manawa sampeyan ngetutake kabeh praktik email sing paling apik nalika nulis pesen metu kanggo nyegah iki.

Cara Konfigurasi WordPress kanggo Ngirim Email liwat Rackspace SMTP

Yen sampeyan duwe situs web WordPress, sampeyan uga bisa nggunakake server SMTP Rackspace kanggo ngirim email transaksional situs WordPress sampeyan, nambah linuwih lan ndandani masalah karo email WordPress sing ora dikirim.

Perlu hosting sing paling dhuwur, cepet, lan aman kanggo situs web e-commerce anyar sampeyan? Behmaster nyedhiyakake server kanthi cepet lan dhukungan kelas donya 24/7 saka ahli WooCommerce. Priksa rencana kita

Email transaksional minangka email saben dina sing penting kaya reset sandhi, kabar kiriman formulir, lan liya-liyane.

Server SMTP Rackspace duwe watesan 10,000-email saben dina, tegese yen sampeyan ora ngirim pesen sing akeh banget saben dina, sampeyan ora bakal nemoni masalah nalika nggunakake Rackspace kanggo klien email lan email situs WordPress sampeyan. .

Kanggo nyetel iki ing WordPress, mung informasi sing sampeyan butuhake yaiku:

  • Akun email Rackspace sing wis ana (sampeyan ora perlu nggawe akun anyar utawa ngatur apa wae sing anyar ing Rackspace).
  • Plugin Post SMTP gratis ngidini sampeyan ngatur situs WordPress kanggo ngirim email liwat Rackspace SMTP.

Ayo dideleng kanthi cetha babagan carane nyetel.

1. Konfigurasi Posting SMTP Setelan

Kanggo miwiti, pasang lan aktifake plugin Post SMTP gratis dening Yehuda Hassine. Sawise iku, pindhah menyang Kirim SMTP area ing dashboard WordPress banjur klik Tampilake Kabeh Setelan kanggo ngakses area setelan Post SMTP lengkap:

Cara ngakses kabeh setelan ing plugin Post SMTP ing WordPress.
Ngakses kabeh setelan ing plugin Post SMTP ing WordPress.

Pisanan, pindhah menyang Pesen tab lan ketik email Rackspace ing Alamat email wilayah. Sampeyan uga bisa ngetik jeneng sing pengin digunakake kanggo email situs sampeyan:

Konfigurasi jeneng lan alamat email "Saka".
Konfigurasi jeneng lan alamat email "Saka".

Simpen pangowahan sampeyan banjur bukak maneh area setelan lengkap.

Wektu iki, sampeyan bakal kerja ing akun tab. Pisanan, ngatur dropdowns ing transportasi bagean minangka nderek:

  • Koleksi: SMTP
  • Tipe Mailer: Kirim SMTP
Pilih PostSMTP minangka jinis mailer.
Pilih PostSMTP minangka jinis mailer.

Milih opsi iki bakal nggedhekake pilihan anyar ing ngisor iki - iki ngendi sampeyan kudu ngetik informasi SMTP Rackspace. Konfigurasi setelan kasebut kaya ing ngisor iki:

  • Jeneng Host Server Mail Metu: secure.emailsrvr.com
  • Port Server Mail Metu: 465
  • Amplop-Saka Alamat Email: Alamat email Rackspace lengkap sampeyan
  • keamanan: SMTPS
  • bukti asli: Mlebet
  • Jeneng: Alamat email Rackspace lengkap sampeyan
  • sandi: Sandhi email Rackspace sing sampeyan gunakake kanggo mlebu menyang email web Rackspace

Pungkasan, priksa manawa klik Simpen owah-owahan:

Ketik setelan SMTP Rackspace.
Ketik setelan SMTP Rackspace.

2. Kirim Email Test

Saiki wektune ngirim email tes kanggo mesthekake yen kabeh bisa digunakake kanthi bener.

Bali menyang utama Kirim SMTP area ing WordPress lan pilih Kirim Email Tes:

Cara ngirim email tes liwat WordPress.
Ngirim email test liwat WordPress.

Ketik alamat email banjur klik Sabanjure:

Ketik email sampeyan dhewe minangka alamat email panampa.
Ketik email sampeyan minangka alamat email panampa.

Yen konfigurasi bisa digunakake, sampeyan bakal weruh pesen sukses:

Pesen sukses ditampilake sawise ngatur lan nguji Post SMTP kanthi bener.
Pesen sukses sawise ngatur lan nguji Post SMTP kanthi bener.

Sampeyan uga kudu ndeleng email ing kothak mlebu - kudu ditampilake saka alamat email Rackspace:

Apa header email kudu katon ing kothak mlebu.
Apa header email kudu katon ing kothak mlebu.

Lan iku! Situs WordPress sampeyan saiki bakal ngirim kabeh email liwat akun Rackspace sampeyan.

Yen sampeyan duwe masalah nyetel server SMTP Rackspace, sampeyan bisa nyoba server SMTP gratis liyane kayata Gmail SMTP, SendGrid API, Outlook SMTP, utawa Yahoo SMTP.

Nggoleki setelan email Rackspace supaya sampeyan bisa ngatur supaya bisa digunakake karo klien email utawa situs web? 📧 Aja golek liyane 👀Klik kanggo Tweet

Summary

Sanajan solusi awan Rackspace ora bisa diakses kaya BehmasterKanggo nggawe situs web, dheweke nyedhiyakake hosting email sing terjangkau, dadi pilihan sing kuat kanggo Behmaster pangguna utawa wong liya sing nggoleki solusi hosting email.

Saiki sampeyan ngerti setelan email Rackspace kanggo IMAP, POP, lan SMTP, sampeyan bisa ngatur klien email kanggo ngirim lan nampa email nggunakake akun Rackspace.

Yen sampeyan duwe situs web WordPress, sampeyan uga bisa nggunakake server SMTP Rackspace kanggo ngirim email transaksional situs lan nambah linuwih.

Apa sampeyan isih duwe pitakonan babagan setelan email Rackspace iki utawa carane nggunakake? Ayo kita ngerti ing bagean komentar!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol