iPhone

Gosip wis ana telung tampilan eksternal Apple anyar ing karya

Telung tampilan Apple eksternal bakal dikembangake, salah sijine yaiku Pro Display XDR sing dianyari sing bisa didhukung dening silikon Apple.

Nganyari kanggo Pro Display XDR kalebu telung tampilan Appel eksternal anyar sing bakal ditindakake

Highlights

  • Apple lan LG bisa uga ngembangake telung tampilan eksternal
  • Loro tampilan adhedhasar iMacs 24- lan 27-inch
  • Siji tampilan minangka nganyari kanggo Pro Display XDR

Apa ana tampilan Apple anyar ing karya?

Wiwit Apple mandhegake Tampilan Thunderbolt sing ditresnani lan ngluncurake $ 5,000 Pro Display XDR, umume wong ngerti umur tampilan Apple sing terjangkau wis rampung. Wiwit saiki, kita wis krungu desas-desus manawa layar eksternal anyar sing mengkilat sing dihiasi logo Apple sing mengkilat lagi dikembangake ing lab Apple. Waca: Cara ngatur tampilan eksternal ing Mac

Logika kasebut: amarga Pro Display XDR larang banget kanggo normal, Apple kudu nggawe tampilan eksternal sing luwih terjangkau kanggo dadi pengganti Tampilan Thunderbolt kanggo wong sing ora butuh monitor referensi ing meja. Gosip dina iki minangka indikasi pisanan yen Apple pancen nggarap tampilan anyar.

Informasi kasebut, pisanan ditemokake dening MacRumors, asale saka akun Twitter @dylandkt.

Leaker nambahake manawa tampilan 27-inci lan 32-inci katon duwe tampilan mini-LED kanthi tingkat refresh variabel 120Hz kanggo ProMotion, lan ujar manawa tampilan 32-inci katon dilengkapi chip silikon Apple sing ora ditemtokake.

Salah sawijining tampilan diarani adhedhasar iMac 24-inch saiki. Siji liyane ketoke adhedhasar nganyari mbesuk kanggo iMac 27-inch basis Intel saiki. Sing nomer telu, nanging dipercaya minangka versi anyar saka $5,000 Pro Display XDR saiki.

Unit pangembangan awal iki dilebokake ing kandang tanpa merek.

Unit komersial bisa gampang dikirim ing pager merek Apple, mesthi. LG ora liyo nggawe tampilan sing dioptimalake kanggo pangguna Mac, lan Apple biasane adol ing toko online. Apple kemungkinan ngembangake layar kasebut karo LG Display, sing wis nyedhiyakake panel LCD kanggo tampilan eksternal Apple ing jaman kepungkur.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol