Android

Tampilan pisanan lan spesifikasi Samsung Galaxy A03 bocor

Ayo kita sebut minggu iki minggu Samsung Leak. Minggu iki kita entuk update anyar lan bocor saben dina. Kita pisanan ndeleng Galaxy A22 5G sing bakal teka ing situs web sertifikasi BIS lan sertifikasi Android. Sadurunge, spesifikasi Galaxy S8 Ultra bocor. Lan pungkasane, kita uga entuk spesifikasi bocor Galaxy Z Fold 3 bebarengan karo tanggal rilis. Ing bocor Samsung paling anyar, Tampilan pisanan Samsung Galaxy A03s lan spesifikasi bocor.

Samsung Galaxy A03s minangka penerus saka smartphone Galaxy A-seri paling terjangkau, Galaxy A02s. Samsung Galaxy A02s diluncurake minangka Galaxy M02s ing pasar Asia.

Tampilan pisanan Samsung Galaxy A03s

Ing artikel iki, kita nuduhake tampilan pertama Samsung Galaxy A03s bebarengan karo spesifikasi. OnLeaks dicethakaké pisanan dipikir lan specifications saka Samsung Galaxy A03s ing kemitraan karo 91Mobiles. Miturut bocor, anyar Tampilan pisanan Samsung Galaxy A03s nuduhake yen bakal katon padha karo A02s. Nanging, ana sawetara owah-owahan utama ing versi anyar. Samsung Galaxy A03s bakal duwe scanner bekas driji sing dipasang ing sisih lan dilengkapi port USB Type-C.

Ing versi pungkasan, ora ana scanner bekas driji, lan dilengkapi port micro-USB. Minangka input saka OnLeaks, dimensi awak Galaxy A03s yaiku 166.6 x 75.9 x 9.1mm. Galaxy A03s punika 9.5mm nglukis karo bump kamera mburi.

Mangkene tampilan pisanan Samsung Galaxy A03s:

Tampilan Slider:

Tampilan Gambar Tunggal:

Yen dideleng kanthi cetha, ora ana bedane gedhe ing desain Galaxy A03s lan A02s. Bentenane mung scanner bekas driji sing dipasang ing sisih lan port USB Type-C. Bebarengan karo iku, ana kedudukan cilik V-shaped ing ndhuwur telpon.

Spesifikasi Samsung Galaxy A03s

Spesifikasi kunci bocor:

  • kamera: 13MP, 2MP, lan 2MP persiyapan telung kamera.
  • Ukuran Layar: 6.5-inch tampilan karo V-shaped kedudukan
  • Ukuran awak: 166.6 x 75.9 x 9.1 mm
  • Resolusi Layar: 720p
  • Prosesor: Ora ana informasi sing kasedhiya ing wektu iki
  • RAM: Ora ana informasi sing kasedhiya ing wektu iki
  • ROM: Ora ana informasi sing kasedhiya ing wektu iki

Muga-muga sampeyan nemokake Samsung Galaxy A03s katon menarik, banjur enggo bareng ing media sosial lan tag @droidmaze ing Twitter. Yen sampeyan duwe saran, tinggalake ing komentar ing ngisor iki. Uga, yen sampeyan tipper, kirim tip menyang droidmazeteam@gmail.com utawa care@qdient.com. Matur nuwun kanggo maca.

Artikel perkawis:

  • Samsung Galaxy A22 5G diluncurake ing India katon ing situs web sertifikasi BIS
  • Galaxy Z Fold 3 Spesifikasi lan Tanggal Rilis Bocor
  • Paten Xiaomi mbukak telpon modular kanthi modul kamera zoom
  • Redmi K20 nampa Patch Keamanan Android Maret
  • Redmi Note 8 2021 diluncurake sacara global, nampa sertifikasi Bluetooth SIG

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol