Android

Samsung Galaxy Z Fold3 5G: FAQ lan Spesifikasi

Samsung Galaxy Z Fold3 5G minangka smartphone sing bakal teka. Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan spesifikasi lan FAQ Samsung Galaxy Z Fold3 5G. Kita bakal ndeleng spesifikasi lan mangsuli pitakon sing asring ditakoni babagan Samsung Galaxy Z Fold3 5G.

 

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G ndhukung Dual Sim?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G dilengkapi persiyapan dual sim. (Nano-SIM, dual stand-by)

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G ndhukung 5G?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G dilengkapi dhukungan sim 5G. Sampeyan bisa seneng 5G ing smartphone iki.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G ndhukung 4G?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G dilengkapi dhukungan sim 4G. (Nano-SIM, dual stand-by)

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G ndhukung NFC?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G bakal diluncurake kanthi dhukungan NFC.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G ndhukung Radio FM?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G dilengkapi radio FM. Sampeyan bisa mbukak aplikasi radio FM lan Seneng musik.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G minangka telpon anti banyu?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G minangka telpon anti banyu. Iki nampa rating IP68. Bebarengan karo rating, akeh video YouTube babagan tes banyu ngandhani yen telpon iki anti banyu.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G ndhukung pangisian daya nirkabel?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G dilengkapi dhukungan pangisi daya Nirkabel. Sampeyan bisa ngisi daya nganggo pangisi daya nirkabel.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G duwe baterei sing bisa dicopot?

Ora Samsung Galaxy Z Fold3 5G ora kasedhiya karo kemampuan kanggo mbusak baterei. Iku cukup umum ing smartphone anyar amarga ngidini manufaktur sijine baterei ing sembarang wangun lan nambah kapasitas baterei.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G dilengkapi kabar LED?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G dilengkapi fitur kabar LED. Sampeyan bisa ngaktifake saka bagean Setelan telpon.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G ndhukung scanner bekas driji?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G ndhukung scanner bekas driji. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo mbukak kunci smartphone lan uga njupuk foto kanthi nutul scanner bekas driji

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G ndhukung Face ID?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G dilengkapi dhukungan ID FACE. Sampeyan bisa nggunakake FACE ID kanggo langsung mbukak kunci smartphone.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G ndhukung Rekaman Layar?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G dilengkapi Rekaman Layar minangka standar. Sampeyan kudu mbukak Pusat Tindakan banjur tutul rekaman layar kanggo nggunakake fitur Rekaman Layar.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G kasedhiya ing offline?

Ora Samsung Galaxy Z Fold3 5G ora kasedhiya offline. Sampeyan bisa tuku saka situs resmi utawa Best Buy lan Amazon.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G minangka smartphone game?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G minangka smartphone game lan sampeyan bisa seneng game dhuwur ing smartphone iki.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G apik kanggo PUBG?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G bisa gampang mbukak game PUBG lan sampeyan bisa seneng game Battleground tanpa lag utawa throttling.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G apik kanggo Fortnite?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G bisa gampang mbukak game Fortnite lan sampeyan bisa seneng game Battleground tanpa lag utawa throttling.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G apik kanggo Call of Duty?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G bisa kanthi gampang mbukak game seluler Call of Duty lan sampeyan bisa seneng ing Battleground lan game bebarengan tanpa lag utawa throttling.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G apik kanggo FreeFire?

ya wis. Samsung Galaxy Z Fold3 5G bisa gampang mbukak game entheng kaya FreeFire lan sampeyan bisa seneng game Battleground tanpa lag utawa throttling.

Apa Samsung Galaxy Z Fold3 5G ndhukung Android 12?

Ora Samsung Galaxy Z Fold3 5G ora dilengkapi Android 12. Sampeyan isih bisa nginstal ROM khusus kanggo njaluk dhukungan Android 12.

Yen sampeyan nemokake artikel iki babagan FAQ lan spesifikasi Samsung Galaxy Z Fold3 5G sing menarik. Mangga nuduhake ing media sosial lan tag @droidmaze ing Twitter. Uga takon pitakonan sampeyan ing bagean komentar lan kita bakal nganyari kiriman iki kanthi pitakonan lan jawaban.
Tindakake kita ing Twitter kanggo warta paling anyar lan nganyari babagan Android lan Google. Matur nuwun kanggo maca artikel.

Artikel perkawis:

  1. Honor 50 SE: Pitakonan, Tanggal Bukak lan Fitur
  2. Nokia C30: Pitakonan, Spesifikasi lan Tanggal Bukak
  3. Honor 50: Pitakonan, Spesifikasi lan Tanggal Bukak
  4. Vivo V21e 5G: Pitakonan, Spesifikasi, lan Tanggal Bukak
  5. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Pitakonan, Fitur lan Tanggal Bukak

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol