Android

Samsung Internet Beta nambah Anti-tracking lan Widget Panelusuran

Browser Internet Samsung bubar nampa nganyari Beta. Aplikasi Samsung Intenet Beta menehi akses awal menyang fitur sing bakal teka saka aplikasi browser Internet Samsung utama.

Ing aplikasi Samsung Internet Beta paling anyar, ana rong fitur anyar sing ditambahake, Smart Anti-Tracking lan Widget Panelusuran. Samsung Internet uga melu keprihatinan babagan privasi pangguna.

Samsung Internet Beta nambah Anti-tracking

Samsung Internet entuk nganyari beta biasa. Ing nganyari Beta paling anyar, Samsung nambahake fitur anti-tracking Smart ing setelan Privasi lan Keamanan. Iku meh padha karo fitur anti-tracking sing kita entuk ing browser Brave. Nampilake sampeyan jumlah pelacak lan kaping pirang-pirang dheweke nglacak sampeyan.

Fitur anti-tracking cerdas ing browser Internet Samsung bakal ngidini sampeyan mbusak cookie sing nglacak sampeyan. Fitur anti-tracking Smart dilengkapi karo rong mode, mung mode Tansah aktif lan rahasia.

Mode tansah bakal ngalangi pelacak supaya ora nglacak sampeyan nalika ngidini sawetara pelacak. Nanging mode Rahasia mung bakal ngalangi pelacak kanthi agresif lan menehi peringatan manawa bisa nyebabake situs web lan fungsi sing rusak.

Samsung Internet Beta nambahake Panelusuran Widget

Seminggu kepungkur, kita nemokake manawa browser Google Chrome Canary nambahake Widget Panelusuran Cepet. Katon kaya Samsung Internet ing dalan sing padha. Ing nganyari beta paling anyar saka Samsung Internet, Widget Panelusuran anyar ditambahake, sing bisa ditambahake menyang layar ngarep sing padha karo Widget Panelusuran Google.

Samsung Internet Beta nambah Anti-tracking lan Widget Panelusuran

Sampeyan ora perlu ngaktifake apa-apa, mung nganyari browser Internet Samsung menyang versi beta. Bakal nambah widget telusuran menyang opsi widget sampeyan. Sampeyan bisa nambah widget telusuran iki menyang layar ngarep.

Samsung Internet Beta nambahake dhukungan Back / Forward Cache

Versi Samsung Internet Beta ditambahake dhukungan cache Back / Forward. Iki bakal ngidini pangguna cepet bali lan maju ing browser amarga cache mburi / maju. Sinau luwih lengkap babagan cache Mbalik/Maju. Samsung nyoba nambah pengalaman pangguna ing browser Internet Samsung. Dheweke bubar nindakake akeh owah-owahan, sampeyan bisa maca liyane babagan owah-owahan Samsung Internet ing kene.

Tindakake ing Twitter kanggo kabar lan update paling anyar babagan Android lan Google.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol