iPhone

Ngirit $ 100 ing iPad Air anyar, 10% ing kertu bingkisan Apple, lan tawaran teknologi paling dhuwur

Saiki kita wis ing Desember, lan balapan kanggo ngrampungake blanja liburan sampeyan. Yen sampeyan isih duwe sawetara oleh-oleh kanggo tuku, kalebu kanggo sampeyan dhewe, kita entuk sawetara tawaran apik dina iki kanggo mbantu ngenthengake beban finansial. iPad Air anyar diskon $100, Best Buy menehi bali 10% kanggo tuku kertu bingkisan Apple, lan liya-liyane. Priksa tawaran lengkap kita ing ngisor iki.

$ 100 mati iPad Air anyar

Iki kanggo 2022 Apple iPad Air Wi-Fi versi 64GB.

Deleng ing Amazon kanggo $500

Apple Gift Card Deal

Best Buy menehi 10% bali kanggo tuku kertu hadiah Apple, ing wangun Best Buy e-Gift Cards. Dadi, yen sampeyan tuku kertu Apple $50, sampeyan bakal entuk kertu e-hadiah $5 BB. $100, sampeyan entuk $10 bali. $ 200, $ 20 bali. Kertu hadiah Apple mesthi bisa digunakake ing kabeh media lan langganan iTunes (Netflix, Apple Music), uga ing Apple.com lan ing toko Apple.

Deleng ing Best Buy

AirPods bali menyang rega Black Friday

AirPods Pro 2 lan AirPods Max padha bali menyang rega Black Friday. Kita nglacak rega saben dina ing hub Penawaran AirPods paling apik.

AirPods, AirPods Pro lan AirPods Max tetep bebarengan

  • AirPods 2 Deleng ing Amazon kanthi rega $120
  • AirPods 3 Deleng ing Amazon kanthi rega $160
  • AirPods Pro 2 Deleng ing Amazon kanthi rega $200
  • AirPods Max Deleng ing Amazon kanthi rega $450

Tawaran teknologi liyane

  • Apple TV HD (2021) 32GB karo remot Siri anyar - Deleng ing Walmart kanthi rega $79 ($20)
  • Apple Watch SE (generasi pertama) GPS + Cellular See ing Walmart kanthi rega $1 ($199)
  • Mouse Ergonomis Bluetooth Microsoft Deleng ing Amazon kanthi rega $24 ($26 mati)
  • Google Nest Security Cam (kabel) Deleng ing Amazon kanthi rega $70 ($30)
  • Mouse nirkabel Logitech MX Master 3S Deleng ing Logitech kanthi rega $75 ($25 diskon) mesthi nggunakake kode promo 12 DEALSMX ing kertu
  • Tablet gambar Wacom Intuous Bluetooth Deleng ing Amazon kanthi rega $50 ($50)

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol