iPhone

Slot kertu SD ing MacBook Pro anyar Apple ndhukung kecepatan UHS-II nganti 312 MB / s

Notebook MacBook Pro sing didesain ulang Apple nyenengake para fotografer, editor video lan profesional kreatif liyane kanthi nggawa slot kertu SD sing migunani bebarengan karo port I/O liyane. Apple wis ngonfirmasi manawa slot kertu SD ing MacBook Pro anyar kompatibel karo protokol UHS-II sanajan ora ndhukung standar UHS-III sing paling cepet.

Highlights

  • Slot kertu SDXC MacBook Pro kompatibel karo standar UHS-II
  • UHS-II ndhukung kacepetan maca lan nulis nganti 312MB/s
  • Profesional kreatif saiki bisa nransfer file kanthi cepet nalika lelungan
  • Ora ana adaptor sing dibutuhake, mung kertu SD sing kompatibel karo UHS-II

Gambar pemasaran Apple nuduhake tampilan sisih MacBook Pro 2021 kanthi port ing ngisor iki, saka kiwa menyang tengen: kertu SDXC, USB-C lan HDMI
Ngiwa nengen: kertu SD, USB-C lan HDMI | Kredit gambar: Apple

Sepira cepet slot kertu SD MacBook Pro 2021?

Miturut spesifikasi teknis resmi kanggo model MacBook Pro 2021 sing diumumake Apple nalika mbukak produk "Unleashed" sing dianakake dina Senin, 18 Oktober 2021, notebook iki dilengkapi siji slot SDXC kanggo kertu memori.

Apple wis dikonfirmasi kanggo The Verge's Dan Seifert sing loro notebook anyar - model 14-inch lan pasangan 16-inch - ndhukung protokol UHS-II, Seifert kacarita ing Twitter, nanging dudu UHS-III paling cepet. Iki tegese slot kertu SD notebook nawakake dhukungan kanggo kertu memori sing luwih cepet, ngidini transfer file cepet ing antarane piranti.

Kertu SD tradisional (UHS-I) tekan kacepetan maca lan nulis nganti satus megabyte per detik. Nanging, kanthi kertu SD sing cocog karo UHS-II, pamilik notebook Apple anyar iki bisa nikmati kecepatan transfer nganti 312 megabyte per detik.

Kanggo gamblang, MacBook Pro 2021 ndhukung standar kertu memori SD ing ngisor iki:

  • SD (biasa): 12.5 megabyte saben detik
  • HS (Kacepetan Dhuwur): 25 megabyte saben detik
  • UHS-I (Ultra High Speed ​​I): 104 megabyte saben detik
  • UHS-II (Ultra High Speed ​​II): 312 megabyte saben detik

MacBook Pro 2021 ora ndhukung kecepatan transfer iki:

  • UHS-III (Ultra High Speed ​​III): 624 megabyte saben detik
  • HC (SD Express): 985 megabyte saben detik
  • XC (SD Express): 1.97 gigabyte per detik (1970 megabyte per detik)
  • UC (SD Express): 3.94 gigabyte per detik (3940 megabyte per detik)

Apa 2021 MacBook Pro ndhukung UHS-III?

Maneh, MacBook Pro anyar ora ndhukung standar UHS-III paling anyar sing njanjeni kecepatan transfer luwih saka 600 megabyte per detik. Iki dudu masalah gedhe amarga UHS-III durung diadopsi kanthi lengkap dening produsen kamera. Uga, sampeyan bakal angel golek kertu UHS-III ing alam bébas. Waca: Tip pamula kanggo nggunakake macOS Finder

Mangkene kapasitas panyimpenan maksimal sing didhukung kertu memori SD:

  • SD: 2 gigabyte
  • Sdhc: 32 gigabyte
  • SDXC: 2 terabyte
  • SDUC: 128 terabyte

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak kaca web MacBook Pro ing situs web Apple.

Apa duwe slot kertu SD penting

Sampeyan bisa nggunakake slot SDXC ing MacBook Pro kanggo menehi notebook kapasitas panyimpenan tambahan ing ndhuwur lan ngluwihi panyimpenan lampu kilat dibangun ing. Lan kanggo wong sing kudu nransfer file gedhe kanthi cepet, kertu SD minangka pilihan sing luwih apik tinimbang lungguh lan ngenteni nganti file multi-gigabyte rampung diunggah menyang Dropbox utawa layanan panyimpenan maya sing padha.

Ngenteni, aku krungu sampeyan ngomong, aku dudu pro! Tenang, kertu SD kanggo kabeh wong sing kudu nransfer file ing antarane piranti kanthi gampang, ora mung kanggo editor video, musisi lan fotografer.

MacBook Pro sing didesain ulang ana rong rasa: model 14 inci lan 16 inci, loro-lorone diisi port. Saliyane slot kertu memori sing kasebut ing ndhuwur, mesin kasebut uga dilengkapi port HDMI 2.0 sing dibangun, port Thunderbolt 4, jack headphone 3.5mm sing ndhukung headphone high-end lan pangisi daya magnetik liwat teknologi MagSafe.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol