E-commerce

SearchSpring dituku dening perusahaan ekuitas usaha Scaleworks

Scaleworks, perusahaan keuangan ventura lan ekuitas berbasis San Antonio, wis entuk panyedhiya panelusuran situs internal SearchSpring. Akuisisi kasebut bakal nyedhiyakake SearchSpring kanthi sumber daya lan investasi kanggo nggedhekake penawaran panelusuran internal nalika nambah kemampuan merchandising.

Apa SearchSpring? Didegake ing Denver, CO ing taun 2007, SearchSpring duwe spesialisasi nyedhiyakake teknologi telusuran, navigasi lan dagangan menyang perusahaan lan situs langsung menyang konsumen. Klien kasebut kalebu merek kaya Bethesda Game Studios, Volcom, Bikini.com lan Moen. Produk SearchSpring nggabungake karo platform e-commerce utama kayata Shopify Plus, Magento, Miva lan BigCommerce.

Liyane babagan akuisisi. Dioperasikake kanthi mandiri minangka perusahaan bootstrapped nganti bubar, SearchSpring minangka usaha pisanan Scaleworks menyang e-commerce. Minangka bagéan saka akuisisi, Peter Messana, mantan COO GroupBy, bakal ngganti pangadeg SearchSpring Gareth Dismore minangka CEO.

Siaran pers dening SearchSpring nyatakake yen akuisisi bakal mbantu njupuk Platform Relevancy perusahaan, sing ngidini para pedagang bisa ngontrol lan ngotomatisasi cara produk ditampilake ing kabeh situs, menyang merek lan pengecer liyane.

Apa kita kudu peduli. SearchSpring wis bisa nggedhekake wutah D2C kanthi nyedhiyakake teknologi telusuran lan merchandising internal kanggo merek e-commerce, lan perusahaan usaha kaya Scaleworks uga ngerteni potensial kasebut.

Iki nandheske sepira pentinge nduweni mesin telusur internal lan solusi merchandising. Lan, kanthi dodolan e-commerce diramalake bakal tuwuh 15.1% (nganti $605.3 milyar) ing AS mung ing taun iki, perusahaan e-commerce bakal dadi wicaksana kanggo mesthekake yen sistem sing ana ing papan kasebut nggampangake staf lan mbantu para pelanggan nemokake apa sing dikarepake. maneh nggoleki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol