Seo

SEO kanggo Brand-name Queries

Asil telusuran organik ing pitakon jeneng merek bisa mengaruhi perjalanan tuku.

Coba:

  • Survei Google ing taun 2018 nemokake manawa 53% konsumen riset produk sadurunge tuku. Panelusuran online minangka saluran riset utama.
  • Bar alamat browser asring tumindak minangka kothak telusuran ing ngendi para pembeli ngetik perusahaan utawa jeneng merek, pindai asil panelusuran sabanjure, lan klik dhaptar sing disenengi. Iku luwih utawa kurang lalu lintas langsung liwat Google.

Nanging, merek duwe kontrol winates babagan tampilan lan peringkat asil kasebut. Iku analog kanggo ora ngontrol apa sing ana ing kertu bisnis sampeyan.

Gambar saka

Bar alamat asring tumindak minangka kothak telusuran, kaya sing ditampilake ing conto iki ing seluler kanggo Venngage, platform infographic.

Asil Panelusuran adhedhasar merek

Asil telusuran adhedhasar merek ing Google katon ing pirang-pirang bagean.

Iklan. Iki ana ing njaba optimasi mesin telusur, nanging penawaran jeneng merek sampeyan ing Google Ads minangka ide sing apik, utamane kanggo perusahaan e-dagang. Nyekel bagean iklan lan posisi organik paling dhuwur muga-muga bisa nyuda para panelusur saka nggulung menyang dhaptar pesaing.

Panel pengetahuan. Mung nelusur merek terkenal cenderung micu panel pengetahuan Google. Nanging pedagang cilik bisa nambah kesempatan kanthi:

  • Nampa penghargaan utawa nominasi sing nyebabake panel kawruh dhewe. Google nganggep penghargaan "entitas,"
  • Duwe kaca Wikipedia,
  • Nulis buku lan marketing liwat Amazon.

Cuplikan organik kanthi tautan situs. Kanggo umume telusuran merek, Google bakal nyoba nemokake kaca ngarep resmi lan ngasilake tautan situs ing ngisor iki.

Pangecualian kalebu jeneng merek umum (Google bisa uga ora ngenali merek minangka entitas kanggo istilah umum) lan sawetara bisnis sing duwe jeneng sing padha.

Tautan situs asring katon ing cuplikan telusuran kanggo asil paling dhuwur. Ora ana cara kanggo ngontrol apa sing dituduhake Google minangka tautan situs kajaba mbusak kaca saka situs sampeyan utawa ora ngindeks. Ing kasus loro, Google bakal mbusak kaca kasebut saka indeks.

Screenshot saka Venngage sitelinks lan

Sitelinks katon ing persegi dowo ing cuplikan panelusuran ing conto desktop iki kanggo "Venngage." Bagean "Wong uga takon" ditampilake uga.

"Wong uga takon" lan "Telusuran sing gegandhengan." Google nggawe bagean ekstensi pitakon kanggo telusuran adhedhasar merek, sing mbantu pangguna riset luwih lanjut:

  • "Wong uga takon" nuduhake pitakonan sing padha, asring nglibatake merek utawa pesaing.
  • "Telusuran sing gegandhengan" migunani kanggo ngerti apa sing digoleki wong nalika nliti merek sampeyan.

Merek ora bisa ngilangi bagean kasebut, nanging tetep ngati-ati. Dheweke menehi pitunjuk babagan apa sing ana ing pikiran konsumen nalika nimbang merek sampeyan.

Gambar saka

"Telusuran sing gegandhengan" bisa ngandhani apa sing digoleki wong nalika nggoleki merek, kaya ing conto iki saka pitakon "Venngage".

Carousels: Twitter, video, gambar. Sampeyan ora kudu dadi perusahaan gedhe kanggo katon ing carousel kanggo jeneng merek sampeyan, mung duwe kehadiran ing YouTube lan Twitter (kanthi jeneng merek sampeyan saben) lan paling ora sawetara gambar sing diterbitake online kanthi jeneng merek sampeyan minangka jangkar. teks.

Carousel mbantu ngontrol asil panelusuran bermerek. Kelemahane, yaiku carousel ngirim pengunjung menyang platform pihak katelu kasebut.

Asil ngawasi

Google kerep ngganti kaca asil mesin telusur, lan ora ana solusi sing sampurna kanggo ngawasi owah-owahan kasebut. Loro sing luwih disenengi, yaiku Sitechecker lan Visualping.

Sitechecker nggambarake gerakan SERP saka wektu, ngenali apa sing diganti lan kapan.

Visualping ngirim tandha babagan owah-owahan asil panelusuran. Kanggo ngaktifake, atur pelacakan URL, lan Visualping bakal menehi kabar babagan owah-owahan.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol