Seo

SEO Kanggo Homebuilders: Kepiye Perusahaan Konstruksi Peringkat Ing Panelusuran

SEO ing industri omah mbutuhake campuran katrampilan panelusuran organik lokal, on-page, off-page, lan teknis kanggo nggedhekake potensial peringkat sampeyan.

Keseimbangan sing tepat saka katrampilan lan taktik iki kanggo organisasi sampeyan gumantung marang:

  • Targeting (regional vs. nasional).
  • Jinis bisnis (pembangun adat vs. tract).
  • Kasedhiyan sumber daya kanggo ngrampungake karya.
  • Lan gol wutah.

Nalika faktor ing ndhuwur bakal mbantu sampeyan nggawe pribadhi lan nyetel strategi SEO kanggo kabutuhan unik sampeyan, sampeyan butuh dhasar sing kuat kanggo mbangun saka (ndeleng apa sing ditindakake ing kana?).

Ing ngisor iki ana papat pemasar wilayah ing ruang omah sing kudu dingerteni kanggo mbantu perusahaan konstruksi omah sampeyan sukses ing panelusuran.

1. Dibutuhake On-Site Content Area Kanggo Homebuilders

Situs sampeyan bakal duwe bagean sing dikhususake kanggo prospek lan pelanggan.

Ing ngisor iki ana limang wilayah sing paling kudu diinvestasi situs sampeyan kanggo sukses SEO:

Floorplan Utawa Kaca Rencana Ngarep

Bagean sing paling populer ing situs pembangun biasane yaiku kaca rencana lantai.

Umume investasi situs web sampeyan kudu nggawe kaca iki kebak gambar, spesifikasi, rega / fitur lokal, walkthrough virtual, FAQ, lan konten adhedhasar video sing nampilake desainer utawa arsitek omah.

Kaca-kaca iki uga kudu dioptimalake kanggo piranti seluler amarga bisa uga ora bisa ndeleng gambar sing rinci kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing desktop utawa tablet.

Komunitas Utawa Kaca Kantor Sales

Kanggo tukang omah, komunitas utawa kaca lokasi kantor dodolan sampeyan minangka gateway kanggo ditampilake ing panelusuran lokal.

Kaca-kaca iki kudu duwe jeneng komunitas, alamat, lan informasi nomer telpon.

Kajaba iku, kanggo pembangun tract, saben kaca komunitas kudu ngemot informasi babagan kaya apa urip ing wilayah kasebut lan galeri omah sampeyan (kanthi deskripsi teks lokal sing sugih).

Luwih apik yen sampeyan bisa nyakup peta kanthi atraksi, restoran, toko kelontong, lan bolongan banyu.

Kanggo khusus utawa ing tukang bangunan sampeyan, kaca lokasi iki uga kudu duwe informasi lokal babagan:

  • Proses mbangun.
  • Sembarang ijin dibutuhake.
  • Testimoni video saka pelanggan sing seneng saka wilayah kasebut.
  • Galeri omah sing dibangun ing wilayah kasebut.
  • Pitakonan sing sering ditakoni (karo skema FAQ dileksanakake ing kaca).

Kaca Produk Unggulan

Tukang makarya karo macem-macem vendor lan kontraktor sajrone proses mbangun.

Vendor iki nduwe pengaruh marang keputusan panuku amarga ana asosiasi kualitas bahan vendor karo persepsi panuku babagan merek.

Tukang omah sing duwe informasi produk sing jelas ing situs web bisa nggunakake iki kanggo mupangat kanggo mbantu para panuku rumangsa yakin amarga nggunakake produk premium.

Kaca-kaca iki mbantu loro saka SEO lan perspektif proses sales.

Proses Bangunan

Kanggo tukang omah khusus, para panuku kudu ngerti proses omah sing dawa lan multi-phase.

Sampeyan kudu nimbang nggawe infographic timeline, pandhuan, video, utawa seri artikel sing njlèntrèhaké iki.

Umume konten iki biasane didokumentasikake sacara internal nanging tukang bangunan sing bisa nggawe iki madhep umum (sanajan rada disingkat) bakal mbantu ngajari lan menehi kualifikasi para panuku sajrone proses penjualan.

Konten Blog

Homebuilders bakal berjuang saka perspektif SEO tanpa sawetara bagean situs web sing dikhususake kanggo konten pendidikan sing seger kanggo panuku omah.

Kanggo pembangun tract utawa spec, isi iki kudu fokus ing proses pembiayaan lan pilihan omah sing wis ana.

Kanggo tukang omah khusus, iki kudu diomongake karo topik sing luwih akeh bisa kalebu:

  • Golek tanah.
  • Nyiyapake tanah sampeyan.
  • Pembiayaan
  • Makarya karo tukang bangunan.
  • Priksa omah sadurunge pindhah.
  • Lan luwih akeh.

2. Fitur SERP Kanggo Tukang Omah

Keterlibatan dhuwur lan proses tuku omah sing dawa nggawe sawetara kesempatan kanggo nampilake sawetara fitur SERP.

Paket Lokal

Langkah pisanan Homebuilders kanggo ningkatake kehadiran SEO lokal kudu ngoptimalake lan verifikasi Profil Bisnis Google.

Iki kudu ditindakake ing tingkat kantor utawa cabang lokal, lan sampeyan kudu nggawe profil kanggo saben lokasi (kantor penjualan utawa komunitas).

Sawise ngoptimalake GBP, sampeyan saiki kudu fokus kanggo ngasilake review 5-bintang liwat program bangunan review, sing bakal mbantu sampeyan munggah ing SERPs lokal.

Paket Pengetahuan

Saben komunitas sampeyan (kanggo tukang tract) utawa kantor dodolan (kanggo tukang bangunan ing omah sampeyan) bisa ditampilake kanthi paket kawruh individu.

Paket kawruh kebak informasi lokasi (disedhiyakake dening Profil Bisnis Google), Tanya Jawab sing digawe pangguna, review (saka Google lan pihak katelu), profil sosial sing gegandhengan, lan liya-liyane.

Paket Gambar

Sifat visual saka omah anyar nggawe kesempatan kanggo tukang bangunan kanggo nuduhake ing paket gambar.

Paket gambar biasane ngemot gambar saka situs web pembangun uga gambar sing dienggo bareng maneh saka agregator bangunan omah, YouTube, lan publikasi lokal.

Bebarengan karo fotografi berkualitas tinggi, tukang omah kudu nandur modal ing distribusi konten lan strategi PR kanggo nyebarake aset kreatif visual ing saluran.

Wong Uga Takon

Ana puluhan pitakonan umum sing dijawab anggota tim kanggo prospek lan pelanggan babagan proses tuku omah lan bangunan.

Yen sampeyan duwe meja bantuan, akeh informasi iki bisa ditambang saka kono.

Ing kasus apa wae, situs web sampeyan bisa kerep katon ing fitur SERP People Also Ask (PAA) nggunakake FAQ ing situs sampeyan.

Salajengipun, kanthi ngleksanakake skema FAQ, sampeyan menehi sinyal menyang mesin telusur lan menehi situs sampeyan paling apik kanggo entuk fitur PAA SERP.

Skema FAQ relatif gampang dileksanakake gumantung saka CMS sampeyan.

3. Kesempatan SEO Off-Page

Homebuilders biasane duwe akeh kesempatan bangunan link sing kurang gantung amarga ana hubungane karo vendor, mitra, lan organisasi ing komunitas.

Ing ngisor iki ana rong kesempatan off-page kanggo nandur modal.

Link Building

Tukang omah duwe hubungan karo pemasok, mitra dagang, vendor, kontraktor, makelar, pelanggan, media, lan wong-wong sing ana ing komunitas.

Volume hubungan iki skala malah luwih wiyar nalika looking ing homebuilders nasional utawa regional sing ditemokaké ing sawetara lokasi.

Pemasar kanggo homebuilders kudu nggawe dhaptar ing CRM babagan kesempatan bangunan link potensial lan mesthekake yen ana proses kanggo entuk backlink saka saben situs web sing ana hubungane.

Gedung Review

Ngasilake review positif ing situs pihak katelu utawa Google minangka salah sawijining kesempatan SEO off-page sing paling efektif kanggo tim sampeyan.

Nalika sampeyan ngrampungake proyek karo para panuku, sampeyan kudu duwe sistem otomatis kanggo penjangkauan kanggo nyengkuyung (Skor Promoter Net sing seneng utawa dhuwur) supaya ninggalake review ing Google, Houzz, Sumber Ngarep Anyar, lan situs liyane sing nggabungake review pembangun.

Yen sampeyan nggunakake CRM kanthi lengkap, sampeyan kudu nglacak pelanggan sing ninggalake sampeyan review 5-bintang supaya sampeyan bisa nggarap wong-wong mau ing mangsa ngarep kanggo mbangun studi kasus, gumantung ing telpon referensi pelanggan utawa duweni potensi ngedol maneh ing mangsa ngarep.

Bebarengan karo sistem panjalukan review otomatis, sampeyan uga kudu menehi insentif marang tim dodolan kanggo nyengkuyung bangunan review uga.

Tinjauan online regane regane emas, lan sampeyan kudu menehi hadiah marang tim dodolan (karo awis) yen dheweke dadi wong sing nyurung pelanggan ninggalake review online.

Akeh situs review nglarang menehi insentif marang pelanggan supaya ninggalake review, nanging ana sawetara cara kreatif kanggo nggawe gampang.

4. Kesalahan SEO Umum Kanggo Nyingkiri

Dhaptar kesalahan SEO umum dawa. Mangkene loro sing kudu dihindari para tukang:

Isi sing didhelikake

Tukang omah sing luwih gedhe duwe fungsi CMS sing luwih canggih sing ngidini nggawe luwih personalisasi lan lokalisasi konten.

Sanadyan iki bisa migunani saka perspektif UX, sampeyan kudu ngimbangi iki karo kemampuan Google kanggo nyusup situs sampeyan.

Yen sampeyan ndhelikake konten tartamtu saka pangguna ing lokasi tartamtu lan yen Google ora duwe cara kanggo nyusup konten sing didhelikake iki, sampeyan duwe risiko ora duwe konten kasebut diindeks ing Google.

Masalah Penghentian Konten

Kesalahan utama liyane sing luwih umum karo tukang Tract yaiku konten sing akeh banget sing kudu dibatalake lan dialihake nalika kabeh omah ing komunitas wis adol.

Komunitas anyar duwe kecenderungan kanggo ngasilake pranala mlebu, menyang komunitas anyar, saka warta lokal lan sumber liyane nalika diumumake menyang publik.

301 pangalihan menyang kategori utawa kaca kutha sing cocog bakal menehi sampeyan kesempatan paling apik kanggo nahan ekuitas link sing dibangun ing URL.

Gantian, sampeyan bisa nganyari kaca lan supaya pengunjung ngerti komunitas wis adol nanging kudu ndeleng dhaptar komunitas sing kasedhiya.

kesimpulan

Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana macem-macem skill set lan sumber daya sing homebuilders kudu ngadeg metu ing panelusuran lokal lan organik.

Minangka kompetisi ing papan iki terus berkembang, tukang bangunan sing nduweni kehadiran SEO lokal lan nasional sing kuwat, sistem kanggo ngasilake review 5-bintang ing saluran lokal - lan sing paling penting, basis penggemar sing seneng banget - bakal weruh sukses paling gedhe ing SERPs.

Sumber daya liyane:

  • 9 Jinis Penting Kaca Web Saben SEO Pro Perlu Ngerti
  • Cara Nggawe Strategi SEO Lokal sing Menang kanggo Bisnis Sampeyan
  • Pandhuan kanggo SEO Lokal

Gambar Pilihan: sculpies/Shutterstock

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol